Doprava zadarmo ČIP PÄTICE PROGRAMÁTORA TQFP32 QFP32/ LQFP32 NA DIP28 DIP32

Doprava zadarmo ČIP PÄTICE PROGRAMÁTORA TQFP32 QFP32/ LQFP32 NA DIP28 DIP32

Doprava zadarmo ČIP PÄTICE PROGRAMÁTORA TQFP32 QFP32/ LQFP32 NA DIP28 DIP32

  • €11.63

    €13.07

Doprava:

1. Akonáhle obdržíme vašu platbu, pripravíme & usporiadať zásielky na vás do 1-3 dni. To zvyčajne trvá približne 10-20 pracovných dní doručiť do USA/ Kanada/ UK/ iných Európskych krajinách, nemusia zahŕňať víkend a dovolenku cez Hong Kong Príspevok. Pre registrovaných mail & EMS, budeme ukladať dodanie certifikát po pošleme položky pre vás. Tiež budeme aktualizovať sledovacie číslo na vás & save dodanie certifikát pre vašu informáciu, ak potrebujete.

2.Preferujete rýchle dodanie? Ak máte Radšej rýchle dodacie ako UPS/ DHL, prosím, inquriy rýchle dodacie skôr, než uskutočníte nákup.

3. Tento produkt bude odoslaná doporučenou poštou Číny Príspevok. Môžete sledovať vašu zásielku s aktualizovanými sledovacie číslo zásielky na internete.

4. Položky budú označené ako "Dar" a deklarované nízke hodnoty, aby sa minimalizovalo colné daň.(POZNÁMKA: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.) Môžeme označiť colné cleanrance vyhlásenie podľa vašich instrution ak existuje.

Platobné Podmienky:

Prijímame len Escrow .

Z bezpečnostných dôvodov, len budeme loď objednávky na dodaciu adresu, ktorú potvrdil s Escrow.

Vrátenie:

1. Ak chcete vrátenie peňazí, pretože položky vady, alebo nejaké iné problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás do 3 dní po vás dostať. poplatok týkajúce sa reback mailing by mal byť prekonaný sami.

2.Menej než 0,5% zväzok sa niekedy môžu stratiť,ale prosím, nebojte sa o to.Ak sa vám stále nedarí dostať svoje objednaných položiek v rámci odhad času,prosím neváhajte a kontaktujte sa s nami, ako rýchlo, ako môžete.Sme bude zodpovedný za preposielanie vás nový tovar, alebo vrátenie peňazí vám všetky platby, vrátane položka a náklady na prepravu.

Spätná väzba:

Drahý priateľ, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. a my vám urobiť to isté pre teba. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, najprv nás, a my vám odpovedať na všetky otázky z nášho zákazníka

Štítky: qfn32, qfp32 dip zásuvky, qfp32, atmega168pa, plcc32 programátor, qfp32 pätice adaptéra, programátor tqfp32, ic zásuvky, tqfp32, dip zásuvky.


  • Druh: Logických Obvodov
  • stav: používané

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good