Lifan 200cc Motora Drôt Postroj Elektroinštalácie Montáž Na Motocykel Honda ATV Enduro Bike NOVÉ

Lifan 200cc Motora Drôt Postroj Elektroinštalácie Montáž Na Motocykel Honda ATV Enduro Bike NOVÉ

Lifan 200cc Motora Drôt Postroj Elektroinštalácie Montáž Na Motocykel Honda ATV Enduro Bike NOVÉ

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w173325
  • Dostupnosť : Skladom
  • €2.97

    €4.07

Lifan 200cc Motora Drôt Postroj Elektroinštalácie Montáž Na Motocykel Honda ATV Enduro Bike 100% Zbrusu Nový Vysoko Kvalitný Pre 150CC 200CC 250 ML 4-dobý Elektrický Štart Dirt Bicykle Balík v cene: 1 x Lifan 200cc 1x Elektroinštalácie Loom Postroj

Upozornenie:nekupujte ak nechcete potvrdiť, môžete ich použiť, spýtajte sa nás na podrobné ,vďaka. Tovar vám bude odoslaný do 2 pracovných dní po plnej úhrade. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je aktualizovaný. Zobrazí sa položka rovnaký ako obrázky , možno nejaký rozdiel na farbu svetla pri snímaní. Dovozné clá , dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu . To znamená, prepravná spoločnosť bude účtovať tieto poplatky od vás, ak sa chcete dostať položky . Záručné Podmienky a Podmienky: Všetky Diely prichádza s Výrobcu Chybné Diely Náhradné Záruky.Chybné diely musia byť vrátená predávajúcemu, je po našej mechanik kontrola stavu súčasti, ak to nie je v poriadku, zašleme kupujúcemu nový výmenu častí. Spokojnosť zákazníka je našou najvyššou cieľ. Všetky výrobky sú kontrolovaná kvalita. Sú nové a v dobrom stave pri dodaní je pre našich zákazníkov. Ak výrobok je chybný, alebo poškodenia pri príchode, alebo zlý výrobok dodaný, kontaktujte nás prosím okamžite. Návrat & Vrátenie peňazí: Výnosy prijaté do 14 dní od dátumu dodania a položka musí byť v pôvodnom novom stave, nie sú opotrebované alebo pozmenené akýmkoľvek spôsobom s pripojeným tagy & zábal. Inak vysporiadať je konečné. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položka je vrátený v jej pôvodnom stave. Tovar poškodené alebo chýbajúce komponenty nie sú refundovateľné.

Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné náklady, s riadne balenie. Po prijatí položky, vrátime vám okamžite. Vaša spokojnosť je náš konečný cieľ! Prosím, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek, ak máte nejaké otázky. Náš služby zákazníkom tím bude v našich silách, aby vám pomohol. Spätnú väzbu budú ponechané po kupujúci urobil tak. To je, aby sa zabránilo nesprávnej spätnú väzbu. Veríme, že všetky problémy sa dajú vyriešiť, ak kupujúci funguje u nás. Negatívnej spätnej väzby, ani pomoc, ani riešiť prípadné problémy. Môžeme byť dosiahnutý na . Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete akúkoľvek pomoc. Wholesales cena nie je k dispozícii pre hromadné nákupy.

Štítky: lifan x50, bicykel opice, cayc, 250 lifan, služby honda atv časti, drôt postroj stroje, qingqi, dotyk cievka, quad cdi, mondeo postroj plug.


  • Záruka: Áno
  • Model: 200cc Kompletný Elektrický Štart Motora Zapojenie Vedenia Loom
  • Položka Hmotnosť: 190g
  • Výrobca Katalógové Číslo: DHSMWH003
  • Krajina/Región Výroby: Čína
  • Názov Značky: ppzan
  • stav: Nové
  • Fit: Pre 150CC 200CC 250 ML 4-dobý Elektrický Štart Dirt Bicykle
  • Názov Modelu: Lifan 200cc Motora Drôt Postroj Elektroinštalácie Montáž

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good