5pair Veľkoobchod Módne Kocka 925 Silver Jasné, Crystal Ženy, Náušnice, prívesky, Šperky hot ženy krásne kvalitné náušnice

5pair Veľkoobchod Módne Kocka 925 Silver Jasné, Crystal Ženy, Náušnice, prívesky, Šperky hot ženy krásne kvalitné náušnice

5pair Veľkoobchod Módne Kocka 925 Silver Jasné, Crystal Ženy, Náušnice, prívesky, Šperky hot ženy krásne kvalitné náušnice

  • Kategória: Náušnice
  • Kód Výrobku : w17641
  • Dostupnosť : Skladom
  • €6.75

    €9.50

vitajte na Mircro Móda

https://www.fotoknihy-mcl.sk/store/1484182

Vlastnosti Produktu

Produkt Stav: 100% Zbrusu nový

Množstvo: 1 * Ks položku, napríklad obrázok.

Vynikajúce spracovanie

Tovar triede:Priame výrobnú Cenu,Vysokú Kvalitu,Moderný Štýl

Vysoká kvalita(s Ochrannou fóliou), nie je ľahké stratiť lesk

Žiadny nikel/ antialergický

Úplne Nové

Veľkosť:5.7*0.8 MM

Hmotnosť:6.5 g

Množstvo:5/pár

Fiee doprava

Package: funkcie opp taška

Funkcie: zdobiť, party, voľný čas

1) Máme loď všetky naše položky po celom svete EMS alebo Hongkong poštou , poštovné spôsobom bude závisieť na celkové náklady.

2) EMS

Tovar vám bude zaslané po stránke overí, platba do 24 hodín. To zvyčajne trvá 3-15 pracovných dní pre dodanie.

3 ) HongKong Príspevok

Prepravné a manipulačné náklady, je rovnaký na celom svete(vrátane Hong Kong).Budeme loď položka(y) do 3 dní s paušálnu SADZBU ALEBO doporučenou POŠTOU z HONG KONG po potvrdenia prijatia platby. Všetky naše položky sú štandardné paušálne prepravné náklady. To zvyčajne trvá 15-28 rokov pracovných dní pre dodanie. Niekedy ako vlastný problém a počasie problém, že sa omešká na niekoľko dní. To môže byť až 30 dní.

4 ) Čína Príspevok Air Mail

Doprava je zadarmo, pošleme do Číny Post Air Mail väčšine prípadov, Ak máte nejaké špeciálne požiadavky na prepravu, prosím, láskavo kontaktujte nás vopred.

Keď prijmete naše produkty, naše výrobky nie sú spokojní s kvalitou problém spôsobený nás, kontakt, do 3 dní, prosím, vrátime vám vašu platbu, aby ste bezpodmienečne, Ak problémy spôsobené Logistické spoločnosti, prosím odmietnuť podpísať a prijať tovar, potom zavolajte miestne Logistické spoločnosti a podal reklamáciu, s Logistické spoločnosti o otázku. pomôžeme vám nárok Logistickej firmy v našich silách, Vaša spokojnosť je náš služby účel.

Zaručujeme, že všetky produkty sú 100% zbrusu nový, v prísnej kontrole pred zásielka bude na kvalitu výrobkov, zabezpečiť, že dostanete produkt bez problémy s kvalitou. Robíme všetko, čo môžeme, aby ste sa spokojní. Ak sa vám páči týchto produktov, prosím, kúpiť si ju a dajte nám šancu, aby spolupracovali. Vitajte na písanie s cenné rady.

Poslať úprimné želanie.

1) Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, ďakujem moc !!

2) Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3) Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo vyriešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a napíšte nám! Ďakujeme !

Ďakujeme za vašu podporu !!!

Štítky: quickcharge 4 0 usb, náhrdelník strieborný urn, malé mesiac gold 925, polomery sústruhov, natsu lampa figúrka, svišť camping stan, svišť 2015 bundy, natsu actioe obrázok, stan pól konektor.


  • Položka Druh: Náušnice
  • Tvar\vzor: Námestie
  • Názov Značky: KASANIER
  • Náušnice Typ: Drop Náušnice
  • Číslo Modelu: LLLV003
  • Kovy Typ: Silver Plated
  • Pohlavie: ŽENY
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Štýl: Trendy
  • Materiál: Kov

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good