3/4 nový 4 reťazcové Elektrické vo Vzpriamenej polohe, kontrabas Dokončiť tichý Výkonný Zvuk 001202#

3/4 nový 4 reťazcové Elektrické vo Vzpriamenej polohe, kontrabas Dokončiť tichý Výkonný Zvuk 001202#

3/4 nový 4 reťazcové Elektrické vo Vzpriamenej polohe, kontrabas Dokončiť tichý Výkonný Zvuk 001202#

  • €632.23


Náš Hudobný Nástroj Co., S.r.o. je na výrobu rôznych druhov hudobných nástrojov. Majú kompletné vybavenie, zariadenia a výrobné techniky, využívame pokročilé procesov, strojov a superior testovaní.

Naše výrobky sú odolné a pohodlné hrať, hrajú na presné hudobné rozsahu, krásny tón, jedinečný vzhľad a silné expresívne sily.

Neustále sleduje našej podnikateľskej filozofie "kladie dôraz na kvalitu výrobkov, obchodné meno a podnikateľské služby a manažment". Všetky naše produkty sú splnené medzinárodne rozšírené normy.

Používame medzinárodne rozšírené tón kartách a importované tón kalibrácia nástrojov na úpravu a testovacie tóny, v záujme zabezpečenia kvality v súlade s normami v Číne, Hudobný Nástroj, Dohľad a Kontrola Center.

zriadili sme priateľské obchodné družstvo vzťahov so zákazníkmi vo viac ako 30 krajinách a regiónoch, v Amerike, Európe a Ázii

Obrázok vyššie je certifikáty pre moje husle Patentov.Položky, ktoré pochádzajú z odbornej a vynikajúce pracovne. kto vyrába hudobné nástroje za viac ako 10 rokov. V mojej pracovne. Mám self-výskum

a self-rozvoj schopnosti, mnoho self-dizajn patentov. Som dodržiavať práva duševného vlastníctva, a ja som sa najviac dôležitý bod na kvalitu moje položky.

Master Xian Baokang (1998 získať NÁS VSA Medzinárodnej Zvuk medaila) a jeho prvý študenta sú všetky daj mi veľa pomohli, a robiť mnoho husle pre mňa príliš. Tak môžete veriť kvality (štýl, zvuk,drevo...)moje položky.

Môžete kúpiť veci z priameho maker. Dostanete najlepšie položku a najlepšiu kvalitu.Som poskytne najlepšiu kvalitu a nízke ceny pre mojich zákazníkov.

========================================================================

====================================================================================

1 Funkcie

* * Vyrobené Viac Ako 20 Rokov Práce Obchod.

* Vhodné Pre Povolanie. Jasné A Bohatý Tón.

* Fron Začiatku do konca Všetky ručné Práce.

* Môže Byť Rozišli, Ľahko Vziať A Používať.

* Poďte S nástroje Na nastavenie Basy. To bude trvať menej ako jednu minútu,

* Soild Orechové Drevo Telo Veľmi Odolné.

* Špeciálny Dizajn Krk, Pekná

* Top Úrovni Kovové Stroj Kolík. Zlatá Farba.

* Vysoko kvalitného masívneho dreva Hmatníkom, Špeciálne Vyrobené Dobré Tailpiece.

* Javor Mosty . Veľmi Dobré Oceľové Struny

Obsahujú Položky:

* Kvalita Vody Dôkaz Mäkká Taška. Silný A Dlhý čas používať.

* Prepojovací Kábel, Vedúci Telefón, Mocný Batérie, Dlhý čas používať.

* Brazília Dreva Moderný Model Lúk. Čistý Mongolsko Kôň Vlasy . Eben F rog A Vložiť perleť

Vytvorí Pre vás A Testované Pred odoslaním. Záruka Jeden Rok Na Kvalitu

Poznámka:

Mám dodávané tieto položky pre vás. Mali by ste ho prijíma krátko.

Akonáhle vaše položky príde vo vyhovujúcom stave, nechajte nám spätnú väzbu pre

ma. Ak je tam problém , prosím kontaktujte ma v čase. prosím, nie priamo

nechaj ma zlé spätnú väzbu alebo nízke skóre

keď sa dostanete položky, skontrolujte jeho stav pred post office

pracovník.Ak je borken, len odmietnuť ju prijať.

A ak súhlasíte rozbité položky, prosím, dostať dokument z post office,ktoré

dokázať položka je zlomené, keď sa poslať k vám.

V oboch prípadoch som vám zašleme nové položky pre vás zadarmo. Iné prípade, budeme

dovoliť stratené spolu. Ak máte otázky prosím kontaktujte ma .vďaka.

-

====================================================================================

Položka Obrázok

Náš Hudobný Nástroj Co., S.r.o. je na výrobu rôznych druhov hudobných nástrojov. Majú kompletné vybavenie, zariadenia a výrobné techniky, využívame pokročilé procesov, strojov a superior testovaní. Naše výrobky sú odolné a pohodlné hrať, hrajú na presné hudobné rozsahu, krásny tón, jedinečný vzhľad a silné expresívne sily.

Neustále sleduje našej podnikateľskej filozofie "kladie dôraz na kvalitu výrobkov, obchodné meno a podnikateľské služby a manažment". Všetky naše produkty sú splnené medzinárodne rozšírené normy. Používame medzinárodne rozšírené tón kartách a importované tón kalibrácia nástrojov na úpravu a testovacie tóny, v záujme zabezpečenia kvality v súlade s normami v Číne, Hudobný Nástroj, Dohľad a Kontrola Center. zriadili sme priateľské obchodné družstvo vzťahov so zákazníkmi vo viac ako 30 krajinách a regiónoch, v Amerike, Európe a Ázii

Domnievame sa, sami seba ako jeden z najlepších gitarových výrobcov v Číne, nie len kvôli našim vynikajúce produkty, služby SSMII sme schopný poskytnúť vám. Ten zahŕňa ako dvere-na-dvere dodávky, a finančné služby. Zaväzuje poskytovať kvalitné produkty podľa najnovších módnych trendov, našim cieľom je poskytnúť našim zákazníkom najnovšie štýly odbornej gitary za konkurencieschopné ceny.

Ak máte záujem o niektorý z našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás pre obchodné rokovania. Sme úprimne tešíme sa na spoluprácu s vami.

Živé charakteristika

Sme n, aby všetky štýl podpísané gitara pre všetky bandsman a gitaru predávajúceho .Čo budete potrebovať iba urobiť, je dajte nám svoj plán alebo opísať gitara chcete ,inude drevo a kovania, atď. Naše najživšie charakteristické je, že nie len my n, aby všetky štýl gitara ste n hľadať, ale tiež sme n urobiť špeciálne gitarové len pre vás, aby vyhovoval vašim potrebám.

Prísne materiálu výber a výroba

Máme veľmi prísne normy vyberte dreva .S našimi superexcellent handcrt technika chceme, aby sa uistili, že každý gitara sme urobili má pekné, rezonanciu a sustain unpled. A čo viac , sme n garantovať, že všetky naše zamestnanca dostali prísny tréning a majú veľký technika na gitaru tvorby a dobrý apperception na hudbu, aby sa čo najlepšie gitaru.

Štítky: 4 string gitara pickup, corrector postur, dual bass pickup, dvojité pickup, kickass basy most 4 reťazec, 3 kontrabas, 4 reťazec, gitara ocele reťazec, 8 string basová gitara, g0.


  • Číslo Modelu: bass reťazec
  • Druh: bass reťazec
  • miesto pôvodu: Čína (Pevninská Časť))
  • Materiál: Sklenené Vlákna,

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good