Doprava zadarmo, postupujte podľa Laserom Rezané Candy Darčekové krabičky S Páse s nástrojmi Svadobné Party Prospech Tvorivé Prospech Tašky a čokoláda box 50pcs/veľa

Doprava zadarmo, postupujte podľa Laserom Rezané Candy Darčekové krabičky S Páse s nástrojmi Svadobné Party Prospech Tvorivé Prospech Tašky a čokoláda box 50pcs/veľa

Doprava zadarmo, postupujte podľa Laserom Rezané Candy Darčekové krabičky S Páse s nástrojmi Svadobné Party Prospech Tvorivé Prospech Tašky a čokoláda box 50pcs/veľa

  • Kategória: Event & Party
  • Kód Výrobku : w179329
  • Dostupnosť : Skladom
  • €11.35

    €12.33

Ak si chcete kúpiť viac alebo iné množstvo , plešiny kontakt so mnou ( whatsapp 0086 19884509886) doprava Zadarmo postupujte podľa Laserom Rezané Candy Darčekové krabičky S Páse s nástrojmi Svadobné Party Prospech Tvorivé Prospech Tašky a čokoláda box 50pcs/veľa

Farby: Biela

Materiál: Papier Pearlescent

Veľkosť:5X5X5CM

Vnútorné pole je tvar ,prosím poznamenať

Materiál: 250g papier pearl

box Balenie:50 ks /vrecko

Popis: Tieto vysoko kvalitné prospech boxy sú ideálne pre všetky príležitosti. Vyplniť každý s candy, mincovne alebo žiadne špeciálne dobroty, ktoré by ste radi prezentovali hostia.

Poznámka: Boxov prísť ploché a niektoré zhromaždenie je povinné. Acutal položky farby sa môže mierne líšiť od obrázok zobrazený.

Keďže náš laserom rezané boxy sú vyrobené pomocou lasera, uvedomte si, že sa otvorenie môže niesť trochu údená farba kvôli teplu použiť počas výroby. To nemá vplyv na celkovú outlook.

**prosím na vedomie, že cena nezahŕňa dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za dovozného cla, daní alebo iných colných súvisiacich poplatkov.

Foto:

Ak táto položka má inú farbu alebo dizajn a nechcete zanechať správu, ktorú si želáte, budeme dodanie náhodne.

PS: som mport povinnosti, dane a poplatky sú kupujúceho, zodpovednosť a nie sú zahrnuté v položke cenu. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad pred kúpou zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú.

[Poznámka] :Skôr než si objednáte, vážení, pls láskavo skontrolujte, či sa vaša adresa je vzdialené oblasti, ak Vzdialenej Oblasti , je potrebné pridať USA$30 na vzdialenej oblasti poplatky za doručenie, vďaka vopred!!!

dodávame tiež iné druhy podobné s tejto položky nasledovne:

KUPUJÚCEHO OZNÁMENIE

Platby:

Akceptujeme platby cez Viazaný,Western Union,T/T,atď.

Zásielky:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 6 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Štítky: laserom rezané prospech box osobné, laserom rezané darčeka motýľ, námestie laserom rezané prospech boxy, laserom rezané prospech svadobné krabice, laserom rezané darčeka svadbu, laserom rezané darčeka osobné, zlato laserom rezané prospech box, laserom rezané vták prospech boxy, zomrie rez darčekovej krabičke, pár laserom rezané prospech boxy.


  • Príležitosti: Svadba
  • Materiál: Lepenky
  • Súbor Typ: Áno
  • Typ Veľkoobchod: Áno(>50 Ks)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good