20pcs/veľa Kužele Značku Disky Kužeľ Pre Futbalový Tréning Športovej Futbalovej Lopty Korčuľovanie Outdoorové Športy Kríž SpeedTraining Príslušenstvo

20pcs/veľa Kužele Značku Disky Kužeľ Pre Futbalový Tréning Športovej Futbalovej Lopty Korčuľovanie Outdoorové Športy Kríž SpeedTraining Príslušenstvo

20pcs/veľa Kužele Značku Disky Kužeľ Pre Futbalový Tréning Športovej Futbalovej Lopty Korčuľovanie Outdoorové Športy Kríž SpeedTraining Príslušenstvo

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w179796
  • Dostupnosť : Skladom
  • €13.20


Vitajte v našom obchode!!!!!!

20pcs/veľa 19 cm Kužele Značku Disky Futbal Futbal Školenia Športy, Futbal Zábava Športové Príslušenstvo

A: Názov : Kužele Značku Disky

B: Materiál: PE

C: Color: Red / Orange / Yellow /Green/ Blue

D:Package: 20 x Disku Kužele , 1 x Caddy pre Vŕtačku Značky Kužeľ(farba Caddy pre Vŕtačku Značky Kužeľa sú rozložené náhodne )

E: Veľkosť:Ako Obrázok

Pripomienka

1.Ruský zákazníkov, uveďte vaše celé meno (tri slová v angličtine.

2.Zákazníci zo Saudskej Arábie, Dubaj, Libanon, Kuvajt, Omán, Ghana a iné, uveďte, prosím, P. O. BOX na vašu adresu.

Záruka Záruka

Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti. Ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou tovaru po tom, ako dostanete, prosím, láskavo kontaktujte nás v prvom rade, a prosím fotografiu k nám, potom, čo sme potvrdili, poskytneme vám vrátenie peňazí alebo výmenu, alebo odoslať.

Služby

Otázka: Ak som nedostal tovar, čo mám robiť?

Odpoveď: V prípade normálneho, ak ste ešte nedostali tovar po primeraný čas, prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám plnú náhradu na vás, a prosím, nenechávajte zlé spätnú väzbu, príspevok je mimo našej kontroly.

Otázka: Aký spôsob platby môžete urobiť?

Odpoveď: Alipay je našim preferovaným spôsobom platby, ktorý je bezpečnosť pre vás. Okrem toho, všetky hlavné Kreditné Karty, T/T, atď sú prijateľné.

Otázka: Ak som umiestnené veľké objednávky, je nejaká zľava?

Odpoveď: Áno, veľké, aby sa veľké zľavy. Ak chcete umiestniť veľké objednávky, môžete mu poslať správu na nás, my vám ponúkneme naše najlepšie ceny.

Q: Má vaša cena zahŕňať dovozné clo?

Odpoveď: Nie, naša cena nie je zahrnutá dovozné dane a cla. Urobíme tovar ako darček s nízkou hodnotou, budete musieť zodpovedný za dovozného cla, ak vaša krajina vyžaduje.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Dúfame, že sa môžete nechať pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. Ak ste spokojní s tovarom alebo naše služby, ak akejkoľvek nespokojnosti, prosím, dajte nám príležitosť vysporiadať sa s problémami pred odchodom negatívna spätná väzba, sme absolútne pochopiť vašu náladu, keď dostal zle parcely, najmä čakať tak dlho, budeme sa snažiť poskytovať čo najlepšie služby pre vás.

Štítky: dualband wifi hp 615, wifi eú zapnutie svetla, led reflektor upraviť, wifi esp8266 esp 12f, led reflektor, h1 90w, led reflektor, 6500 k, wifi dongle závislosť, wifi extender ac1250, wifi zvonček noc.


  • Derivátové Série: Vankúš/Vankúš
  • Materiál: PE
  • Názov Značky: mojee
  • Nafukovacie: No
  • Aplikácia: Futbalový tréning
  • Číslo Modelu: SG002
  • Veľkosť: 19cm
  • Druh: Kužele Značku Disky
  • Platné Ľudí: MUŽI

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good