4K Live Videa APLIKÁCIE Chodník Fotoaparát Cloud Služby 4G Cellular Mobile 30MP Bezdrôtový Voľne žijúce Poľovnícke Kamery na Nočné Videnie Dohľad

4K Live Videa APLIKÁCIE Chodník Fotoaparát Cloud Služby 4G Cellular Mobile 30MP Bezdrôtový Voľne žijúce Poľovnícke Kamery na Nočné Videnie Dohľad

4K Live Videa APLIKÁCIE Chodník Fotoaparát Cloud Služby 4G Cellular Mobile 30MP Bezdrôtový Voľne žijúce Poľovnícke Kamery na Nočné Videnie Dohľad

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w180263
  • Dostupnosť : Skladom
  • €160.31

    €246.64

Zavedenie nového výrobku

Je to high-definition digitálny fotoaparát s APLIKÁCIU Live Video funkcie a automatické monitorovacie kamery, monitorovanie a prieskum. Poľovnícke kamery použiť thermo citlivé zviera (ľudské) technológiu snímania automaticky snímanie s vysokým rozlíšením (30 miliónov pixelov) obrázky a streamovanie videa.Táto lovecká kamera je energeticky efektívne bez zisťovanie zvierat (ľudské telo), a jeho pohotovostnom režime spotreba energie je 0,1 mA. To môže byť v pohotovosti na dlhú dobu.To môže tiež automaticky zachytiť vysoko kvalitné snímky (až 30 miliónov pixelov) alebo record high-definition video klipy (WVGA), ktoré môžu byť odoslané cez mobilné zariadenia prostredníctvom sietí 4G.Keď začne užívať infračervené (čierna a biela) fotografie a videá, dodáva sa so 2.0-noha farebný LCD kamery a zvuku s audio osadenia pre jednoduché použitie. MMS/ e-mail podporuje 4G siete prenosu. Fotoaparát má infračerveného snímania funkcie a môže automaticky strieľať ultra-dlhý pohotovostný čas v neprítomnosti svetla v noci. Okrem toho, táto kamera môže byť použitý ako prenosný digitálny fotoaparát, carry-on, je dobré pomôcť si ísť von chytiť prekvapení. 256 GB Micro SD karty a 30 miliónov pixelov, super vodotesný, môžete prispôsobiť všetky druhy prostredia, a to nielen na lov, pole zvierat pozorovanie a výskum, ale aj pre Shang chao,spoločnosti.spoločenstva, rodinné a iné bezpečnostné monitorovacie práce.

Live Video

Suntekcam APP Control

Free APP

Cloud Služby

Rozlíšenie Videa

4K/2K1080P/720P/VGA

Voliteľné Rozlíšenie Obrazu:

30MP/24MP/20MP/16MP/12MPX

Pamäť

Micro SD Karty až do 256 GB(Nie je súčasťou)

Objektív

F=3.1; FOV=120 °

Veľkosť

150 mm * 90 * 65 mm

TFT Displej

2.0 palec

LED

Black 940nm( Č Svietiť)

PIR Vzdialenosť

Vysoká/Normálna/Nízka

PIR Snímač Pohľad Uhol

120 Stupňov

Počet IR LED

44 Led

Max Nočné Videnie Vzdialenosť Osvetlenie

65ft/20 metrov

Spúšť Rýchlosť

0.2 druhý s 3 PIRs

Spúšťanie Interval:

1/5/10/30s/min (štandardne 1 sek.)

Viac Foto na jeden detekcie

1/3/6/9

Fotografie V Plnej Veľkosti Prenos

Áno

Dátum Čas Odtlačok

Áno

Intervalové

Áno

GPS súradnice

Zemepisná dĺžka a zemepisná šírka pečiatkou

Bezpečnostné Heslo

4 digitálne kódy PIN

Frekvenčné Pásma

FDD-LTE: B1/B3/B5/B7/B8/B20

TDD-LTE: B38/B40/B41

WCDMA: B1/B5/B8

GSM:900/1800

Stand-by prúd

0.1 mA

Stand-by čas

6Months

Zdroj Napájania

8x AA batérie, externé 9V/1A DC (Nie je súčasťou)

Vody dôkaz

IP66

Zabezpečenia overenia

FCC, CE, RoHs

Balenie Accossories:

Lovecká Kamera ×1

Používateľská príručka ×1

Strom Obväz Pás ×1

Poznámka:

- Prosím, vložte TF kartu, keď je fotoaparát vypnite.

- Prosím, nevkladajte alebo uzavrieť TF kartu, keď je fotoaparát je napájanie zapnuté.

- Odporúča formátovanie TF karty do fotoaparátu pri použití na prvý raz.

- Kamera bude v režim USB pri pripojení k USB portu počítača. V tomto prípade, TF karty, funkcie ako vymeniteľný disk.

- Uistite sa prosím, dostatočný výkon, keď s upgrade firmware, v opačnom prípade by mohol proces aktualizácie preruší nesprávne. Ak sa vyskytne akákoľvek závada po nesprávnej inovácia procesu, fotoaparát sa môže prestať fungovať správne.

Doprava na Všetky objednávky zašle registrovaný air mail, môžete sledovať na oficiálnej stránke. Všetky objednávky budú expedované do 24 hodín po potvrdil ste platbu. Ako medzinárodná doprava je ovplyvnené mnohými faktormi: colná, lety, počasie, vojny, obchod, politika, atd, niektoré zásielky sa dostať oneskorené niekedy, ak ste nedostali vašu zásielku po očakával, pracovné dni, kontaktujte nás, budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. O colné: Povedz mi ! Ak chcete zmeniť názov výrobku v proforma faktúra Bude vyhlásený len 10USD, tak, že to bude ukladať dane colný náklady. Platba v súčasnosti prijímame www.fotoknihy-mcl.sk platby. Môžeme loď zásielky na vaše www.fotoknihy-mcl.sk adresu, prosím, uviesť, inú adresu, ak chcete. Spätná väzba Vaša spokojnosť je náš hlavný cieľ a vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Chceme našim zákazníkom byť 100% spokojní s ich poradie. po prijatí vašej objednávky, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star rating pre nás je obľúbená, je nevyhnutné a veľmi cenné na ďalší úspech nášho podnikania. Ak nie ste spokojní, pošlite nám e-mail pred odchodom neutrálne spätnú väzbu a negatívnej spätnej väzby, a prosím, dajte nám 1 pracovných dní na vyriešenie vašej reklamácie.vaša plná spokojnosť je našou povinnosťou. Vrátiť Všetky položky budú starostlivo skontrolovať a zabalené v dobrom stave. Ponúkame 14 dní mŕtvy na príchod replaycement záruka od dátumu prijatia. O nás záruky všetci naši zákazníci by boli spokojný s našim výrobkom. Ak nie ste spokojní, budeme sa snažiť v našich silách, aby ste sa teší na váš nákup. Kontaktujte nás, Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás na www.fotoknihy-mcl.sk. E-maily sa zvyčajne odpovedal do 12 hodín. Snažíme sa, aby naša spätná väzba pozitívne. Sme vždy poskytovať včasné reakcie na e-maily a usilovať pre lepší zážitok.

Štítky: camara fotoaparát digitálny, fotoaparát hunt, videnie night kamera, lov, pre lov, tepelná, geometrické tote, headphon bezdrôtové, tis foto pasce, nv007.


  • Live Video: Suntekcam APP Control
  • Voliteľné Rozlíšenie Obrazu:
  • Pamäť: Micro SD Karty až do 256 GB(Nie je súčasťou)
  • Názov Značky: suntekcam
  • Rozlíšenie Videa: 4K/2K1080P/720P/VGA
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: HC900LTE
Riverapaez 2020-12-02

This camera cannot be switched on!! First time when I received not working device!!! Please not confirm untill you not cheking all receivied items functional!!!!

Moonelay 2020-08-24

la camara aveces no se enciende,

O I Lagutin 2021-01-07

Very good camera. Sending reliable MMS. Good quality of video photos. Seller very responsive to questions. To recommend

S E X Y Girl 2020-10-30

Fast, smoothly. When running. Rest After configuration and in forest, for łowy.! IN my case not only photography. It also for those hunters what shoot equipment.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good