Solárny Ohrievač Vody Regulátor SR1535 IP 43 Vhodný pre oddelené pod tlakom solárneho systému

Solárny Ohrievač Vody Regulátor SR1535 IP 43 Vhodný pre oddelené pod tlakom solárneho systému

Solárny Ohrievač Vody Regulátor SR1535 IP 43 Vhodný pre oddelené pod tlakom solárneho systému

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w183619
  • Dostupnosť : Skladom
  • €88.33

    €111.81

SR1535 Regulátor pre Solárne Ohrievače Vody Vonkajšie použitie,IP43 Vhodný pre oddelené pod tlakom solárneho systému

Zaviesť: Max. počet zberateľov: 1

Max. počet skladovacích nádrží: 1

Max. počet relé: 2

Max. počet snímačov: 3

Max. počet vizualizácia aplikačný systém: 1

FRT:1* Rotačné veje typ electron prietokomer Hlavné technické údaje: Veľkosť Radič: 153mm x180mm x40mm

Napájanie: AC100-240V,50-60Hz. .

Spotreba energie: Hlavné funkcie: DÁTUM---nastavenie Dátumu

AH---Po zahriatí

ZÁŤAŽ---Setup Nakladanie tank1

COL---Collector1

COOL---Chladenie funkcia

AUX---Pomocné funkcie

MUŽ---Manuálny režim

BLPR---Blokovanie funkcia ochrany

OTDI---Tepelná dezinfekcia funkcia

FS---prietokomer typ výber.

JEDNOTKY---C-F prepínač jednotky

BEEP---Bzučiak

ZVYŠOK---reset

PASS--- nastaviť heslo

Funkcia Holiday

Displej Ochrana

Problémy Ochrany

Problémy Kontrola Systému: Vstupné porty 1.Hlavné napájanie:10A 1,5 m napájací kábel. 2.T1: teplotný snímač PT1000 s 20m káblom, pre meranie teploty kolektora a tepelnej energie výpočtu. T2 ~T3: NTC10K, B=3950 snímač teploty s 3 m schopný, na meranie teploty nádrže a potrubia. 3.FRT prietokomer port : pre prietokomer pripojenie ( FRT prietokomer port nie je v štandardnej konfigurácii;prietokomer by mali byť zakúpené samostatne, podrobnejšie pozri prílohu časť ) Výstupné porty Výstupu 1.R1: Elektromagnetické relé, pripojte napájací konektor s 0,5 m kábel.Max. Prúd: 1A 2.Výstup HR: Elektromagnetické relé, určený pre zapnutie/vypnutie kontroly afterheating/funkcia termostatu, Max. Aktuálne: 1500W dodací list 1 * SR1535 regulátor 1 * príslušenstvo taška 1 * užívateľská príručka 1 * teplotný snímač PT1000 (φ6*50mm,dĺžka kábla 20m) 2 * NTC10K snímač teploty (φ6*50mm,dĺžka kábla 3meters) 2* konektor napájania čerpadla a elektrického ohrievača  1*10A napájací kábel

Poštovné a Odovzdanie Väčšina položiek z nášho obchodu by byť dodávané v 3working dní po zaplatení overené www.fotoknihy-mcl.sk prepravné náklady kótovaných nezahŕňa dodatočné poplatky pre vzdialenú oblasť uvedené Expresné spoločnosti ETA(Odhadovaný Čas Príchodu)zobrazené v zoznamu je uvedený v prepravných spoločností, ale to nemôže byť dôvod dodania oneskorené sporu. Sme NIE je zodpovedná za akékoľvek oneskorenie pri dodávke, vrátane ale nie obmedzený na colné poštovné kontrola, štrajku, zásahu vyššej moci a pod. Ruskí kupci boli povinní vyplniť celé meno; Brazílsky kupujúci sú povinní opustiť CPF/CPNJ Číslo; Čilský kupujúci sú povinní opustiť RUJE číslo Cla & Daní Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Návrat Ak sa zobrazí položka nie je,ako je popísané, kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní a vrátiť vec na správnu. Ak sa zobrazí položka DOA (poškodenie pri príchode) alebo vady produktov, prosím, kontaktujte nás. Výmenu alebo vrátenie bude ponúknutá po oznámení. Niektoré low-oceňujú položky nemusia byť vrátené. Všetky NON-Predávajúci vráti Chybu, poštovné a manipulačný poplatok, bude na účet kupujúceho a to Všetko vrátiť produkty by mali byť v pôvodnom balení s kompletným príslušenstvom v cene. Záruka sa postavíme za naše výrobky, aby ste vždy vzťahuje! Dokázať to ponúkame VOĽNÝ Šesť mesiacov záruka. Prosím, prečítajte si tieto dôležité údaje týkajúce sa Záručnej Politiky. Zaručujeme za všetky výrobky budú bez vady materiálu alebo spracovania pre najmenej 6 mesiacov od dátumu nákupu. Sme plne zaručiť, zákazníkov výmenu alebo vrátenie peňazí do 7 pracovných dní ak je položka DOA (poškodenie pri príchode). Záruka nezahŕňa normálnej životnosti výrobku nosenie-out, opotrebenie alebo zneužívania. Záruka sa nevzťahuje na podmienky vyplývajúce z nesprávneho používania, nedbalosťou, nehodou, nesprávnou aplikáciou, nesprávnou inštaláciou alebo zmene. Pripomienky, Prosím kontaktujte nás prvá, ak tam je nejaký problém s platbe, dodávke, alebo produkty, ktoré dostala. Negatívna spätná väzba bude robiť žiadne pomôcť vyriešiť problém.

Štítky: solárne termálne vody, solárne teplej vody systému schematický, alarm obvode, solor regulátor nabíjania, 10 solárne ohrievače vody, systém solárny ohrievač vody, duda solárny ohrievač vody, desať solárny ohrievač vody, vzduchu ohrievače vody, app záhrada.


  • Názov Značky: Tricorpower
  • Aplikácia: Ohrievač Vody Regulátor
  • Číslo Modelu: SR1535

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good