4 Veľkosti Nábytku Vodotesný Kryt Outdoor Záhrada, Terasa, 210 Oxford Handričkou Ochrany Stoličky, Gauč Kryt Dážď Sneh Prachotesný Zahŕňa

4 Veľkosti Nábytku Vodotesný Kryt Outdoor Záhrada, Terasa, 210 Oxford Handričkou Ochrany Stoličky, Gauč Kryt Dážď Sneh Prachotesný Zahŕňa

4 Veľkosti Nábytku Vodotesný Kryt Outdoor Záhrada, Terasa, 210 Oxford Handričkou Ochrany Stoličky, Gauč Kryt Dážď Sneh Prachotesný Zahŕňa

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w184238
  • Dostupnosť : Skladom
  • €12.67

    €21.12

Popis produktu

F eatures:

Prosím, láskavo nechajte nám PAYPAL POZNÁMKA uveďte svoju obľúbenú Veľkosť, inak sa nám ho poslať v Náhodnom Ľahko sa čistí. Záhyby pre jednoduché uskladnenie. Veľké veľkosti dizajn, použitie širší rozsah. Dno čerpať reťazec pre uzavretie mieru a tesný zapadajú. Nepremokavé polyesterové vlákna materiálu , chráni nábytok pred dažďom erózie. Chráni záhradný nábytok z mnohých vecí, ako je dážď, sneh, mráz, trus, nečistôt, prachu. Obdĺžnikový ochranný kryt pre vnútorný/ vonkajší nábytok. Vyhovuje väčšine nábytok, ako sú písací stôl, lavička, stôl, skrine, atď.

Package zahrnuté :1*Vodotesný Vonkajší Nábytok Chránič kryt

Poznámka:

Veľkosť ručné meranie môže mať nejaké chyby, to je v rozmedzí ±1 cm, skutočná veľkosť sa vzťahujú na samotný objekt.

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a podmienok snímania, farba obrazu sa môže líšiť od skutočného produktu. Nájdete konkrétny produkt.

1.Budeme odoslané položky do 2-5 dní (pracovné dni, nie na dovolenku sezónny) po zaplatení byť potvrdené platformu.

2.My len loď na Potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3.Dodanie Spôsobom sme si, www.fotoknihy-mcl.sk Štandardná doprava / Čína Post / EUB / Singapur Post / Special Line-YW.

Čas je približne takto:

4.Ak nechcete prijímať objednávky do 60 pracovných dní,prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú Väzbu,budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.

1. Zaručujeme, že všetky výrobky sú úplne nové.

2. Ak položka je poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne,prosím, kontaktujte nás na skutočné fotografie z položiek a my vám vrátime peniaze.

3. Ak vaša otázka je potvrdená, zašleme vám zadarmo náhradné diely,, ale za prípadné poškodenie alebo škody je dôsledkom kupujúci používaním, Kupujúci je potrebné zaplatiť časť peňazí.

4. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

5. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat.

1. Ak máte akýkoľvek problém, o objednávke, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

2. Ak budete mať veľký zážitok z nakupovania v našom obchode, prosím, zanechajte nám 3 5-hviezdičkové hodnotenia a zdieľať so svojimi priateľmi.

Štítky: oxford handričkou záhrada kryt, nábytok z ratanu, kryt gauč 190 210, kryt terasa, nábytok ochranné kryty, tábor stoličky vonkajšie, kryt gauč 225, gauč kryt semiš nepremokavé, Pláž Stoličky, modulárny poťahy na nábytok.


  • Štýl: Pastoračné
  • Specification1: Nábytok Kryt Dážď
  • Číslo Modelu: Vonkajšie Nepremokavé Poťahy Na Nábytok
  • Specification2: Nepremokavé Vonkajší Nábytok Chránič kryt
  • Materiál: Syntetické Vlasy
  • Veľkosť: 123*123*74CM

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good