Gzkafolee dc svetlo led para auto auto led bar Pracovné Svetlo 12V 24V 30W 6000k offroad bar ATV yacht 4x4

Gzkafolee dc svetlo led para auto auto led bar Pracovné Svetlo 12V 24V 30W 6000k offroad bar ATV yacht 4x4

Gzkafolee dc svetlo led para auto auto led bar Pracovné Svetlo 12V 24V 30W 6000k offroad bar ATV yacht 4x4

  • Kategória: Auto Svetlá
  • Kód Výrobku : w184902
  • Dostupnosť : Skladom
  • €11.33

    €14.72

Vlastnosti produktu: *LED Príkon: 30W *Napätie: 9-32 V * * Lúča: Spot lúč *LED, farebná teplota: 6000K *Pracovný životnosť: 50000 hodín *Pracovná teplota: -40~ 120℃ *Vodotesný hodnotiť: IP67 *Materiál: 6063 hliníkový profil, nerezový držiak, PC Objektívu *Modely kompatibilné: Universal obutie,zahrnuté Vozíky, vysokozdvižné vozíky, SUV, Off-road *Inžinierske vozidlá, osobné automobily, Steamship, motocykle, atd *Záruka: 1 rok Širokú škálu aplikácií: sa Vzťahujú na: Pickup, Vozeň, UTB, Cab, ATV, SUV, Džíp, Nákladiak, Čln, Autobus sa Vzťahujú na: Sport Utility, 4WD 4X4, Banské, Námorné, Auto, bager sa Vzťahujú na: Traktor, UTE, Camper Van, cesta valček, buldozér, žeriav sa nevzťahuje na: Polaris RZR XP1K RZR 1000 RZR 900 nevzťahuje na: RZR Off-road Jeep Rhino Piesku železničnej Canam Buggy UTV sa Vzťahujú na: Ford F150 F250 F350 Aplikácie Široko Podporu, s výnimkou off road vozidla, osvetlenie, to môže tiež byť aplikovaný na manipuláciu s Materiálom

Clo a DPH pri Dovoze/GST & Vzdialenej Oblasti za Príplatok Poplatok za dopravu z Číny: *neobsahuje žiadne clo a dovozná DPH/GST, nemusia zahŕňať vzdialenej oblasti príplatok za poplatok. *Pre mnohých krajinách, možno, že kupujúci bude musieť zaplatiť colné daň. Napríklad: Kanada, Fínsko, Poľsko, Izrael, Rím, Rumunsko, Grécko, Čile, Dánsko, Bulharsko, Maďarsko, česká Republika, Slovensko, Dodávka: *Vyjadriť post neakceptuje PO BOX adresu.Musíte zabezpečiť úplnú adresu s domu a ulica, číslo. O LED Power: skutočný výkon je nižší ako menovitý jeden (teoretická hodnota). LED lampa s menovitým výkonom a skutočný výkon. Menovitý výkon je založený na lampu napätie a prúd, počítať na teoretickú hodnotu. Ale pre praktické aplikácie, aktuálne nemôžu byť plne naložené prevádzky, a niektoré stratový výkon. Vďaka za vaše láskavé pochopenie. Vrátenie bude nebolo prijateľné, ak boli zapríčinené nižším výkonom. Sľubujeme: čiastočné vrátenie bude, ak sa o iných predajcov' jas je vyššia, než u nás na www.fotoknihy-mcl.sk, s podobnú cenu a rovnaký výkon, počas rovnakého obdobia. Máme dôveru v naše produkty, a to nielen preto kladieme na vysokú kvalitu surovín, ale tiež dávať pozor na každý detail výrobného procesu. Záruka: poskytujeme 12 mesiacov záruka na všetky položky od dátumu dodania. Spätná väzba Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami. Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu, a budeme robiť rovnaké pre vás. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom v žiadnom prípade, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme, že obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy. Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po nákupe, sme sa zaviazali k vašej 100% spokojnosti.

Štítky: slim led panel 12v, led panel 12v 25w, led panel 12v veľa, panel led 12v 100w, led panel 12v 8d, 6 led panel 12v, led panel 12v imáma, led panel 12v jeden, led panel 12v kolo, led 10 12v 30v.


  • Ochranou Proti Vniknutiu Vody: ip68
  • Príkon: 30W,led bar
  • Druh: Pracovné Svetlo
  • Názov Značky: gzkafolee
  • pracovná teplota: -40-120
  • Poloha: Stredná
  • Farebná Teplota: 6000K
  • Uhol Lúča: Combo
  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Stupeň: 30,dc svetlo led para auto

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good