Profesionálne Mocute 054 Bluetooth Gamepad Mobile Joypad Android Ovládača Bezdrôtovej VR Radič pre Smartphone, Tablet PC, Telefón

Profesionálne Mocute 054 Bluetooth Gamepad Mobile Joypad Android Ovládača Bezdrôtovej VR Radič pre Smartphone, Tablet PC, Telefón

Profesionálne Mocute 054 Bluetooth Gamepad Mobile Joypad Android Ovládača Bezdrôtovej VR Radič pre Smartphone, Tablet PC, Telefón

  • Kategória: Video Hry
  • Kód Výrobku : w186092
  • Dostupnosť : Skladom
  • €7.01

    €8.99

Mocute 054 Bluetooth Gamepad Mobile Joypad Android Ovládača Bezdrôtovej VR Radič pre Smartphone, Tablet PC, Telefón

Popis:

1. Štandardné Android zariadenie (režim):

V Menu, ak ľavej ovládača sa môže pohybovať kurzor, A&X tlačidlo je tlačidlo enter , B&tlačidla Y sa vracia kľúč, to znamená, že váš mobilný systém môže podporovať medzinárodné štandardné gamepad,stačí stiahnuť hru a hrať priamo.(lf nemôže fungovať, potom nájdete v časti Android MTK mobile prevádzky)

2. Stiahnuť Hru:

Skenovanie QR kód na ručné vstúpiť do MIGAMEPAD download center, potom si môžete stiahnuť Newgame alebo Migamepad hry, aplikácie alebo tretej strany hra aplikácie. napr. Newgame platforma: po zadaní Newgame žiadosti je potrebné skontrolovať menu-gamepad riadenia. či je pripojenie úspešné, môžete priamo hrať hry v Newgame centrum. m tlačidlo i tlačidlo funkcie v Newgame. Poznámka: Newgame aplikácia automaticky pripojiť k Newgame protokolu, ak sa zmení na inú platformu prevádzky, prosím stlačte tlačidlo HOME tlačidlo z telefónu, opustite Newgame platformu. MIGAMEPAD Game center mať všetky gamepad hry a podporu NES/GB/VOP/SFC/SMD/GBA/N64/MAME/PS hry. Používatelia môžu tiež stiahnuť simulátor BIN súbory do Hry priečinok súborov v mobile, potom môže použiť MIGAMEPAD softvér na otvorenie súboru hry, rovnako ako mnoho slávnej hry: Super Mario, Metal Slug Sangokushi a tak ďalej.

3. Android MTK/PC zariadenia (Y režim):

Ako pre Redmi 3G verzia, pre Huawei Honor3X, pre CooIPAD, pre Zhongxing atď., tieto staré štýl mobilné telefóny používajú MTK CPU, kvôli MTK zlé kompatibility,že nemôže podporovať medzinárodné štandardné gamepad dohody. Takže ak štandardnej Android spôsob pripojenia, nezvyčajné problémy sa bude diať. Máme pripravenú MTK režime na podporu MIGAMEPAD hry. ln tento režim, výstup na klávesnici písmená, možno použiť na nastavenie hry na PC funkciu.

4. Android/iOS VR mode (režim):

S týmto režime len pre BaoFeng alebo iné VR aplikácie! Je tlačidlo enter, B je návrat tlačidlo, X je tlačidlo menu, ľavý ovládač môžete presunúť kurzor v menu aplikácie, pri prehrávaní videa s ovládač doľava, hore je hlasitosť+, dole je hlasitosť-, vľavo je rýchly posun dozadu, vpravo je dopredu (Poznámka: v i05 BaoFeng VR Aplikácie musí byť nastavená gamepad je MOCUTE možnosť).

5. Pre IOS ICade režim (B režim)

Zadajte do APP store alebo iné Apple store, search "iCade", potom môžete nájsť hry, ktoré podporujú iCade gamepad, stiahnuť a nainštalovať a potom ok. ako Akane Lite, Bratstvo, TTR Premium a tak ďalej. Pred hrať hry, prosím, nastavenie klávesnice režimu zadávania textu do anglického textu a môžete zadať anglické písmená potom ok (Niektoré hry možno potrebujete nastaviť na použitie iCade pri prehrávaní).

6.Pre IOS NEWGAME režim (X režim):

Skenovanie QR kód na manuál na stiahnutie NEWGAME Žiadosti! potom môžete použiť gamepad na hranie hier v APP! e.g CF alebo Herok eú Režime m tlačidlo i tlačidlo funkcia.

Špecifikácia:

Názov značky: MOCUTE

Typ: Gamepads

Kompatibilné Značka/Model: Žiadne

Typ Rozhrania: Bluetooth

Číslo modelu: SH-MKT-054

Package: Nie

Veľkosť produktu: 158*110*52mm/6.22*4.33*2.04"

Bezdrôtový protokol: Bezdrôtové 3.0 kompatibilné

Bezdrôtové vzdialenosť: 2-10m

Podporný systém: Android pre IOS ,pre PC

Batéria: Nabíjateľná Li-3,7 V 400mA

Priebežné herný čas: asi 40 hodín

Plnenie : Micro USB 5V

Nabíjací Kábel: konektor Micro USB nabíjací kábel nie je súčasťou

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne veľkosť sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky. Vďaka za vaše porozumenie.

1 x Bluetooth Gamepad

1 x Dátový Kábel

1 x užívateľská Príručka

Drop Shipping Služby.

1.Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze.

2.Pre USA/CA /RU doprava je rýchlo.

3.Prioritou doprava,rýchle dodanie do 48 hodín.

4. Žiadna faktúra alebo doklad, alebo propagačné materiály zahrnuté. 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.fotoknihy-mcl.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: android bluetooth gamepad, herné podložka pod myš, joypad ovládač android, radiče mocute, ovládanie shot, kovové mobile gamepad, blutooth gamepad android, Ovládanie, ovládač pc, bezdrôtový gamepad.


  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Kompatibilné Značka/Model: ŽIADNE
  • Typ Rozhrania: Bluetooth
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: VODOOL
  • Package: No
  • Číslo Modelu: bluetooth gamepad

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good