XXD 30A 2-4S ESC Striedavý Motor Rýchlosť Radiča RC BEC ESC T-rex 450 V2 Vrtuľník Loď na FPV F450 Mini Quadcopter Drone /

XXD 30A 2-4S ESC Striedavý Motor Rýchlosť Radiča RC BEC ESC T-rex 450 V2 Vrtuľník Loď na FPV F450 Mini Quadcopter Drone /

XXD 30A 2-4S ESC Striedavý Motor Rýchlosť Radiča RC BEC ESC T-rex 450 V2 Vrtuľník Loď na FPV F450 Mini Quadcopter Drone /

  • €2.66

    €4.10

Funkcia:

1. Bezpečné napájanie funkcie: Keď je zapnutý motor nebude možné spustiť okamžite, bez ohľadu na throttle rocker je v akejkoľvek polohe, aby sa zabránilo zraneniam;

2. Plyn zdvih kalibračnej funkcie: adaptovať sa na rozdiel plyn zdvih rôzne diaľkové ovládanie, zlepšiť linearita plyn odpoveď, hladká, jemná regulácia otáčok cítiť a prvej triedy regulácie otáčok lineárnosť;

3. Nastavenie programu položky:

Typ batérie: Li-xx (lítiové batérie) / Ni-xx (niklu, kadmia alebo nikel-metal-hydridové), predvolená hodnota je Li-xx (lítiové batérie).

Low Voltage Protection Mode: Znížiť výkon/vypnúť výstup, predvolený je znížiť výkon.

Low Voltage Protection Prahová hodnota: Low/medium/high, predvolená hodnota je Cut-off vypúšťanie napätie.

Pri Li-xx batérie je stanovené, počet lítiové batérie sa určí automaticky. Pod nízke/stredné/vysoké podmienky, cut-off napätie každej batérie je, resp. o 2,6 V, 2.85 V a 3.1 V.

Keď Ni-xx batérie je nastavené napätie batérie bude automaticky detekovaný, keď je napájanie zapnuté. Nízke/stredné/vysoké prípadoch, cut-off napätie je 0%, 45% a 60% zo vstupného napätia pri štarte (0% znamená, že už low-voltage protection).

Spustenie režim: normálny/mäkké/super mäkké startup, predvolená hodnota je normálne spustenie.

Normálne spustiť, je vhodný pre pevné krídlo, môže začať motorových rýchlo 0,2 sekundy

Soft start/super soft start pre vrtuľník; počiatočná rýchlosť rotácie z soft start a super soft start je relatívne nízky, to zaberie 1 sekundu a 2 sekundy od začiatku až do plnej rýchlosti, resp, ale v prípade, že plyn sa vypne po spustenie a spustenie opäť do 3 sekúnd, začína sa v normálnom režime, tak, aby sa predišlo pádu z dôvodu pomalé reakcie pri niektorých kúsok akcie.

Načasovanie: Low/medium/high, predvolený je stredná hodnota.

Vo všeobecnosti nízke Načasovanie môže ubytovať viac motory, ale na zvýšenie účinnosti sa odporúča použiť nízku-Časovanie 2-pól motor a stredne-Načasovanie motor s viac ako 6 pólov. Ak chcete zvýšiť rýchlosť a Načasovanie je možné nastaviť na vysokú hodnotu. Po zlepšení Načasovanie nastavenie by ste mali vyskúšať ju na zem pred lietania.

Nastavenie metódy:

1. Zapnite vysielač a zatlačte plyn na najvyšší (FUTABA series prevodníkov je potrebné používať plyn kanál, vyberte REV).

2. Pripojte prijímač a motor.

3. Zapnite ESC napájania. Ak je vysielač je normálne, tieto zvuky sú k dispozícii: (Ak je dlhá B zvuk a potom bez zvuku znova, skontrolujte prosím vysielača kanál, plyn reverzné nastavenie.)

B: označuje LIPO automatická ochrana

BB BB: Označuje NIMH /NICD automatická ochrana

BBB BBB: Označuje brzdy výber

(Ak nie je činnosť, všetky zvuky bude pokračovať do slučky, kým tam je operácia vyžiadanie.)

Počas zvuková slučka, keď počujete nastavenia zvuku, ktoré chcete, vytiahnite plyn do najnižšej polohy rýchlo na prvej slabike, že vyzve zvuku (napríklad, vyberte LIPO automatická ochrana, počuť B zvuku, vytiahnite plyn do najnižšej polohy). V rovnakom čase, motor bude veľmi ostrý zvuk, pre potvrdenie.

V tomto bode, ak nie je iné nastavenie, rýchlo zatlačte plyn na maximum, môžete uskutočniť ďalší výber.

Ak požadované nastavenie je kompletné, počkajte 2 sekundy, motor sa znovu vydáva vhodné batérie ochranu určiť zvuk, a potvrdiť pozíciu plynového pedála, potom môžete použiť.

LIPO automatická ochrana má len dve ochranu napätie ochrany bodov, 6V a 9V, ktoré môžu byť použité bez plne nabitá batéria.

NIMH automatická ochrana sa vypočíta podľa skutočného počtu batérií. Každej batérie je nastavený na 0,8 V., aby sa presne určiť napätie batérie, vyplňte, prosím, batérie. Ak nie je plne nabitá, regulátor bude odhad ochranu napätie na 70% napätie. (Táto funkcia môže byť tiež použitý s 4LIPO)

Balenie:

1 X XXD 30A ESC

Štítky: striedavý motor, striedavé esc rc, 30a striedavé esc, drone f450, rc auto striedavý motor, f450, drone mini, 450 drone rám, 450 striedavý motor, Trex 450.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Panghuhu88
  • Materiál: /
Liprikon3 2021-01-16

The product is fine, but the seller is not much help when you have some problem setting it up.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good