Pre TOYOTA PÔDY CRUISER PRADO FJ150 LC150 2018-Č Predný Nárazník Stráže Doska Chránič Proti vplyvu Vysokej Kvality ABS Príslušenstvo

Pre TOYOTA PÔDY CRUISER PRADO FJ150 LC150 2018-Č Predný Nárazník Stráže Doska Chránič Proti vplyvu Vysokej Kvality ABS Príslušenstvo

Pre TOYOTA PÔDY CRUISER PRADO FJ150 LC150 2018-Č Predný Nárazník Stráže Doska Chránič Proti vplyvu Vysokej Kvality ABS Príslušenstvo

  • €245.00


Bumper KRYT Pre TOYOTA PÔDY CRUISER PRADO FJ150 LC150 2018 2019 2020 2021

Produkt Materiál : Vysoko kvalitná Značka, Nový ABS .

Veľkosť Produktu : Prostredníctvom Plesne Produkujú. Veľkosť a Medzery Nosenie.Dobrá Kvalita.Zaručiť 100% Veľkosť Produktu Vhodné Pre Inštaláciu.

Množstvo produktu: 1 Sadu ( Predný Nárazník STRÁŽE )

Hmotnosť výrobku : Cca 6 KG .

Zbrusu Nový Stainiless Oceľ Materiál Gurantees Vynikajúce Anti - teplo , Anti-kyseliny,Anti-soľ,Anti-korózne,Predlžuje životnosť Ďalej .

Už Vyhral Overenie Patent Na Inovácie, Dizajn Na Tanier Nárazníka .

Tovar Bol Vyrobený Podľa ISO9001 & TS16949 Veľká Továreň, Prísny Systém Riadenia Zabezpečuje Stabilnú Kvalitu.

Miesto Pôvodu : Shenzhen.Čína.

Naše výrobky sú najvyššej kvality normy pre výrobu a spracovanie,Naše produkty v našej krajine iba poskytnúť predaj 4S shop,Sme don\ \ 't chcú nižšej kvality výrobkov nízku cenu získať viac objemu predaja,Sme sa vykonáva len na najvyššej úrovni kvality výrobkov.

Vysoko Kvalitné Produkty Vyžadujú Profesionálny Personál Na Replace ( Nahradiť Pôvodný Auto Príslušenstvo ) Pre Inštaláciu ! Skrutky Inštalácie .

- O Colné --------------------------------------------------------------------

Ak potrebujete nahlásiť skutočná hodnota na parcle, prosím, povedzte nám, že s objednávku správy,e-maily alebo trademanager.

----O platbu -------------------------------------------------------------------- 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. ----O zásielky,-------------------------------------------------------------------

1. Doprava po celom svete. Doprava po celom svete tým, EMS,E-EMS,DHL,FedEx, Čína príspevok, a pod.( S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie ) .

2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. zásielky sa dodávajú do 1-3 pracovných dní.

3. Pred platby, prosím, skontrolujte dodaciu adresu a ostatné požiadavka na položku.My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.Ak Objednávku Adresa / Tel / Psč / Adresát Akúkoľvek jednu chybu,Balík nie je schopný byť prijaté.Sme nenesú nijakú Zodpovednosť, Vďaka !

4. Služby Tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.O termíne dodania, nemôžeme ovládať dokonale, bude vám sledovať ho, kým budete prijímať a dodávať vám sledovacie číslo. Ak pozemok nie prišli do očakávaný čas, prosím kontaktujte nás a my vám spokojní odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

5. O doručení spôsob a cenu, prosím, pozrite si možnosť vybrať si spôsob dopravy !

---- Návrat&vrátenie peňazí -------------------------------------------------------------------- 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a My vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Nie sú žiadne výnimky! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Ak tovar stratený alebo poškodený na prepravu spôsobom, vrátime vám peniaze k vám, alebo poslať k vám znova.

4. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, Po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.fotoknihy-mcl.sk. alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu.

5. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby, bez hovorí k nám, budeme odpovedať a riešiť problém, ktorý máte, čo najskôr, vedenie komunikácie sa cení.

---- O záruke -------------------------------------------------------------------- 1. 12 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. Nie sme opraví alebo vymení EMS s uplynula záručná doba. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.fotoknihy-mcl.sk! ---- O spätnú väzbu --------------------------------------------------------------------

1. Sme závislí na spokojnosti zákazníkov, aby uspeli. Preto svoju pozitívnu spätnú väzbu z 5 HVIEZDIČIEK je

veľmi dôležité pre nás.Ak ste stratifikované s našimi položky, venujte Prosím chvíľu nechajte nám svoj pozitívny

spätná väzba. 2. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky predtým, ako sa obrátite s nami. Budeme robiť všetko, čo sme mohli a práca s

vám vyriešiť všetky problémy. Odoslať záporná spätná väzba nie je neskoro, ak problém nie je vyriešený.

Spätná väzba:

1. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité a všetkých kupujúcich. Venujte prosím niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

Štítky: 120 land cruiser, príslušenstvo toyota pôdy cruiser prado 150, corolla, prado, nárazník polo, nárazník land cruiser, nárazník prado, tiguan zadný nárazník, aqua toyota, toyota pôdy cruiser prado accessoris.


  • veľkosť produktu: Prostredníctvom Plesne Produkujú. Veľkosť produktu 100% Fit pre montáž.
  • Položka Druh: Nárazníky
  • Farba produktu: Pearl White / BLACK
  • Druh Materiálu: Vysoká Kvalita ABS
  • Krajina Pôvodu: Shenzhen.Čína
  • Špeciálne Funkcie: Je odolný voči UV, Vody, Nečistoty, Mastnotu, Soli, Mierne Kyslé a Olej.
  • Položka Šírka: 0inch
  • Položka Hmotnosť: 6kg
  • Názov Značky: LVZHIQI
  • Model Rok: 2018 2019 2020 2021
  • Názov Modelu: PRADO FJ150 LC150
  • Položka Dĺžka: 0inch
  • Model Auta: TOYOTA PÔDY CRUISER PRADO FJ150 LC150
  • Položka Výška: 0inch
  • Externé Testovanie Certifikácia: ISO9001

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good