Endoskop Kamera pre Android Telefónu Usb Flexibilné Fotoaparát Endoskopu pre Autá Endoscopio pre Mobilné Smartphone Otoscopio Endoskop

Endoskop Kamera pre Android Telefónu Usb Flexibilné Fotoaparát Endoskopu pre Autá Endoscopio pre Mobilné Smartphone Otoscopio Endoskop

Endoskop Kamera pre Android Telefónu Usb Flexibilné Fotoaparát Endoskopu pre Autá Endoscopio pre Mobilné Smartphone Otoscopio Endoskop

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w189736
  • Dostupnosť : Skladom
  • €4.26

    €5.26

popis výrobku:

Tento Android endoskop je nový typ elektronickej produktu. Výhody tohto produktu sú: malé rozmery, nízka hmotnosť, škrupina priemer prednej kamery je 5,5 mm, nainštalovať ovládací box v stredu (nastaviť osvetlenie a vziať fotoaparát tlačidlá). Poznámka: tlačidlo fotoaparátu sedí len na používanie počítača. Mobilný telefón môže byť použitý softvér na fotografovanie), môžete nastaviť jas šiestich LED svetlá, zachytiť snímku po odfotografovaní obrázka priamo na nasnímanie fotografie uložené v telefóne Android, môžete nahrať, nahrať celý proces kontroly, vhodné pre následné sledovanie a analýzu.

Vezmite prosím na vedomie :

1. Tento projekt sa vzťahuje len na Android 4.0 a novšie verzie 4.1 a 4.2 systémové telefóny, a nepodporuje iOS systému, Android telefóny s OTG a UVC funkcie sú podporované Prosím, skontrolujte, či je externý fotoaparát nie je blokovaný); Huawei nie je podporovaný.

2. Ako zistiť, či telefón má OTG funkcia:

Musíte použiť OTG kábla.

b. Použiť OTG kábel na pripojenie telefónu k klávesnica, myš, USB flash disk, a iné zariadenia, a môžete ho použiť normálne, čo znamená, že telefón má OTG funkciu.

3. Táto kamera je v blízkosti ohnisková kameru, ohnisková vzdialenosť je 3 cm až 10 cm. Ak zamerané vzdialenosť presahuje 10 cm, jasný obraz nie je možné získať.

4. Prečítajte si uvedené body opatrne. Prosím, skontrolujte mobilný telefón starostlivo pred objednávkou, inak budeme nenesie žiadnu zodpovednosť za vyššie uvedené dôvody.

ako používať:

1. Na Android telefón: Naskenujte kód QR na manuálne nainštalovať APLIKÁCIU alebo APLIKÁCIU nainštalovať z disku CD, alebo ísť na odkaz stiahnuť APLIKÁCIU nainštalovať, a potom sa zobrazí ikona na mobilnej pracovnej ploche, kliknite na ikonu a produkt môžete použiť. Operačný tomto Android endoskop je veľmi jednoduché, stačí stiahnuť aplikáciu a vložte endoskopu do vášho prístroja, a aplikácia sa automaticky rozpoznať (prosím, uistite sa, že váš telefón má OTG, UVC funkcie a podporuje externé kamery).

2. V počítači: najprv nainštalovať softvér v počítači (stiahnuť z CD alebo z Internetu), potom otvorte softvér, vložte fotoaparát do počítača, a ovládač bude automaticky nainštalovaný do počítača. Tento fotoaparát potom môžu byť použité na počítači s softvéru.

Funkcie:

1. Najnovší model Android telefónu môžete snímať fotografie, videá a zvuky, a fotografie a video súbory budú uložené priamo v telefóne Android. Celý záznam je kontrolovaná pre jednoduché pozorovanie a následné analýzy.

2. Má kolieska pre nastavenie jasu šiestich LED svetlami, tak, že to môže fungovať v niektorých oblastiach bez dostatok svetla.

3. Je to IP67 vodeodolný fotoaparát s Micro USB na USB kábla, ktorý môže byť použitý aj na počítači.

4. Veľmi vhodný na intra-ústne kamerový systém, podvodná kamera, nepremokavé miniatúrne kamery, motorových vozidiel detektor, kanalizačné detektor.

5. Najlepšie pre pátranie a záchranu, trestnej činnosti a colné detektory, archeologické inšpekcie, PCB prehliadky, starostlivosť o domácnosť, letecký a kozmický priemysel.

6. Je vhodný pre dojčiace a traktor priemysel, ropný priemysel, stavebníctvo, atď.

špecifikácia:

HD coms fotoaparát

Vstavaný 6 LED svetiel (s jas a ovládanie kamery funkcie)

Nepremokavé drôt endoskopu.

Fotoaparát priemer: 5,5 mm / 7.0 mm

Fotografie, fotografovanie a video.

Rozlíšenie: 640 * 480

LED: 6 biele LED glare.

Ohnisková vzdialenosť: 3 cm-10 cm.

Vodotesný hodnotenie: IP67.

Podporované systémy: Niektoré Android / Windows XP / Vista / 7/8/9/10 a WindowsXP nad

Teplota: -20 ~ 100 stupňov

Celková dĺžka kábla: 1-2 metrov

Zoznam Produktov:

1 * farbu (nie je štandardne posielať, je potrebné poznámka)

1 * CD

1 * magnet

1 * háčik

1 * bočné zrkadlo

1 * Kartu prípade

1 * OTG kábel

1 * anglický popis

Štítky: deti fotoaparát rodiny, chevrolet zadné, auto endoskopu 13, f xp pero, endoskop video kamera, webkamera, auto nálepky, telefón android externé kamery, micro camara, miata auto kamery.


  • Osvetlenie Režim: 6LED Lampa
  • Názov Značky: Arvin
  • Model: 1m
  • Vodotesný hodnotenie: IP67
  • Objektívu (mm): 5,5 mm
  • Priemer Sondy: 5,5 mm
  • Hmotnosť: 0.07
  • Pixel: 130W
  • Typ Drôtu: Mäkký Drôt
Clementeric 2021-02-01

пришло приятно быстро, качество соответствует цене.

SRSCO1201 2020-08-24

Рекомендую

Pontiac2 2020-08-19

товар устарел, к системе андроид не подходит, зря потратил деньги,

Joseph2985 2020-10-18

jo

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good