FEELWORLD Multi-formát Videa Atem Prepínač 4 x HDMI Vstupy Mixér USB 3.0 Multi Radary Live Streaming Switchers LIVEPRO L1

FEELWORLD Multi-formát Videa Atem Prepínač 4 x HDMI Vstupy Mixér USB 3.0 Multi Radary Live Streaming Switchers LIVEPRO L1

FEELWORLD Multi-formát Videa Atem Prepínač 4 x HDMI Vstupy Mixér USB 3.0 Multi Radary Live Streaming Switchers LIVEPRO L1

  • €250.09

    €320.63

Nízke Náklady, Multi Fotoaparát Live Produkcie, Rozšírené Vysielanie Funkcie

LIVEPRO L1 s 4 CH HDMI vstupy a 1 výstup HDMI, všetky z nich podporovať 1080p. Pre živé vysielanie, tam je USB3.0 rozhrania . A plus, LAN port na ovládanie a modernizácia; pre zvuk, má 2 rozhrania, jeden pre vstup, a druhý pre výstup. Všetky tieto ľahko vytvoriť profesionálne multi fotoaparát productions . Je schopný vysielať akýkoľvek z 4 HDMI vstupy na všetky živé vysielanie platformu prostredníctvom tretej strany-live streaming softvéru, ako sú napríklad OBS . Jednoducho pripojte LIVEPRO L1 a môžete prepnúť žiť medzi 4 vysoko kvalitné video kamera vstupy pre výrazne lepšiu kvalitu obrazu. Alebo pripojte počítač pre PowerPoint listov alebo herných konzol.

Vynikajúce a Flexibilné Ovládací Panel

Na LIVEPRO L1 má vynikajúce a kompaktný ovládací panel. 4 tlačidlá pre výber vstupné signály, zelené blikajúce znamená signál bol zvolený, potom sa prepnite na T-Bar, vybraný signál sa bude zobrazovať na obrazovke bez problémov, zeleného tlačidla zmení na červené po zapnutí. Tlačidlo Menu pre nastavenie ponuky, SW tlačidlo je na výber rôzne funkcie, ako napr. miešanie, mierky, prechod nastavenie času a iných funkcií. Ľavý gombík je pre hlasové ovládanie hlasitosti, správny gombík pre nastavenie ponuky rovnako. Od TFT displej, môžeme ukážka 4 HDMI signály a ľahko urobiť v ponuke nastavenie.

Kompaktný a Ľahký Dizajn

Na LIVEPRO L1 je mini prepínač, ktorý je dosť malý na to, aby sa zmestili do vybavenia prípadoch a fotoaparát tašky. Navrhnutý na použitie s typickými video produkcia pracovných postupov , na LIVEPRO L1 má skrutku ťuknite na štandardné video, držiaky a pohodlne pripojené na statív, aby zostali z cesty. Je ľahký dizajn je ideálny pre mobilné video aplikácie príliš.

Multi - Aplikácia, Jedno Riešenie

Pre normálnych ľudí, potrebujú menšie a jednoduchšie produkt vysporiadať sa s live aplikácie. Na LIVEPRO L1 môže urobiť to , čo je s jednoduchý a kompaktný dizajn, bohatá špeciálne efekty spínacie funkcie, otvoru pre skrutku môže byť stanovená na prepínač na statív. s týmito, živé vysielanie a multi signál kontrola bude jednoduchšie a ľahšie urobiť prostredníctvom jednej osobe.

Rýchlejšie Video Produkcia, Plus Live Streaming

Živá produkcia je najrýchlejší spôsob, ako na dokončenie hotový program, plus môžete vysielať na live globálne publikum prostredníctvom Youtube v rovnakom čase. USB 3.0 výstup LIVEPRO L1 pripojí na ľubovoľnom počítači, a vyzerá to, vstavaný webcam, takže všetky streaming softvér pre platformy sociálnych médií práce! S až 4 HDMI vstupy, môžete nastaviť viacero uhly kamery, ako sú široké zábery spolu s nezávislými close ups každej osoby vo výkone. Alebo sa môžete pripojiť k počítaču pomocou programu PowerPoint prezentácia, videoklip prehrať, webové stránky alebo herných konzol. Všetky spínacie je v reálnom čase, takže môžete live stream na všetky platformy sociálnych médií, ako napríklad Youtube, Facebook, Tik Klop, Douyu TV a mnoho viac!

Flexibilné T-Bar Prepínanie

T-Bar LIVEPRO L1 podporu 14 prechodové efekty a prepínanie signálu. Podľa T-Bar režim, tlačí zelené tlačidlo, to bude blikať a tlačiť T-Bar na konci (vľavo alebo vpravo), zdroj, prepne s vybranými prechodový efekt. Po prepnutí , zelená zmení na červenú. Je veľmi vhodný pre video špeciálne efekty prepínania malé vonkajšie scény, aby vyhovovali potrebám video prepínanie, ako sú rozhlas a televízia, vonkajšie športové podujatia, školské courseware výroby, atď.

Poznámka: Pri T-Bar nie je v koncovej polohe, bez zdroja, môže byť vybratý.

Ak chcete Vložiť alebo De - vložiť? Prečo Aj?

Na LIVEPRO L1 nie je len vám umožní vložiť analógový audio do HDMI signál pre nahrávanie alebo live streaming, ale môžete tiež extrahovať audio z HDMI signálu na poslať cez väčší vyhradená audio mixer. Kde mnohé prevodníky podporujú len digitálne audio, alebo ponúkať buď vkladanie alebo de - embedding (a nie obe), na LIVEPRO L1 vám umožní robiť všetko. Pre výstup zvuku, vyberte položku HDMI vložené audio alebo externý audio. Keď vložené audio je vybraná, PGM obrázok, zvuk bude výstup z HDMI out, a PST obrázok, zvuk z audio výstup; keď externého audio je vybraná, externý audio zvuk bude výstup.

6 Obrázok PVW, PIP

Keď je prepínač je spojené s externým rozšírenie obrazovky, môže náhľad v reálnom čase sledovať na 6 fotiek, vrátane PGM, PST a 4-kanál HDMI vstup signálov a audio stĺpci je zobrazené.Plus, môžete nastaviť 9 rozloženie PIP (Obraz v obraze) režime. To je veľmi užitočné pre veľké multi stojan oblasti výroby.

USB 3.0 Živé Vysielanie

Aby Live Brocasting Viac Pohodlné a Rýchle

Pre zaistenie maximálnej kompatibility, LIVEPRO L1 funkcie pripojenia USB, ktorý funguje ako jednoduchá webová kamera zdroj. To znamená, že môžete pripojiť a okamžite získať prácu s akékoľvek video, softvér. Softvér je napálil do myslenia LIVEPRO L1 je spoločný kameru, ale to je naozaj živá produkcia switcher! Ktorý zaručuje plnú kompatibilitu s akýmkoľvek video softvér a v plnom rozlíšení 1080HD kvality. Vyberte si akýkoľvek softvér sa vám páči, ako OBS softvér pre živé vysielanie, alebo konferenčný softvér (Tencent konferencie a Yealink ) pre firemné prezentácie. LIVEPRO L1 pracuje so softvérom a platformy ako OBS, obstaranie softvéru(AMCap, ECap, Potplayer), konferenčný softvér (Tencent konferencie a Yealink) , Youtube, Facebook, Zoom, Tik Klop a viac!

Štítky: fotoaparát na statív, cosmet, feelworld monitor, auto nálepky, telo pultu, godox softbox, hdmi / vga 1680x1050, republikánskej strany, stick usb, auto prispôsobenie príslušenstvo.


  • Package: Áno
  • Číslo Modelu: livepro l1
  • Veľkosť Jednotky: 185(d) x 110(Š) x 39(H)mm
  • Audio: 1x 3,5 mm Stereo Jack
  • Jednotky Hmotnosti: 648g
  • Výstup: 1 X HDMI, 1X USB 3.0 TypeA
  • pracovná teplota: -30℃ - 50℃
  • Vlhkosť: 10%~85%
  • Max. Výkon: 18W
  • Veľkosť Obrazovky: 2.0" TFT Displej
  • Podsvietenie: led
  • Vstupné napätie: DC 12V / 1.5A
  • Vstup: 4 X HDMI
  • Názov Značky: feelworld
  • Audio v: 1x 3,5 mm Stereo Jack
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
Tinhtinhyeu581 2021-01-29

received with thanks

Djmohan7 2021-02-04

Td ok otimo produto

Waiyap 1996 2021-01-08

The best seller, good communication, good packaging... Thank you i would have giving you more star if it was available

Gorlanov85 2021-01-13

Perfect!!!

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good