BIO DISC2 s Silikónové Ochrany Krúžok Skalárnym Negatívne Energie Adisc Zopne Čistej Vody Quantum Skalárnym Harmonizovať Power Energy

BIO DISC2 s Silikónové Ochrany Krúžok Skalárnym Negatívne Energie Adisc Zopne Čistej Vody Quantum Skalárnym Harmonizovať Power Energy

BIO DISC2 s Silikónové Ochrany Krúžok Skalárnym Negatívne Energie Adisc Zopne Čistej Vody Quantum Skalárnym Harmonizovať Power Energy

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w192951
  • Dostupnosť : Skladom
  • €11.50

    €16.43

Popis:

Farba:Biela

Tvar:Okrúhly

Materiál:Sklo

Váha:cca 320g

Funkcia:

Bio Disk je fyzická na výrobu energie zariadenia. Energia vytvára špeciálne omladzuje molekulárnej štruktúry vo všetkých kvapalín. Molekulová štruktúra spôsobuje, tekuté, aby sa stal viac hydratácie, lepšie chuť a predĺžiť trvanlivosť. Umiestnený je v chladničke, Bio Disky " energetická frekvencia prestupuje v chladničke, všetky kvapaliny, mäsa a ovocia bude chutiť lepšie a rozšírili polica život. Obnovená molekulové reťazce sú podobné tým, ktoré sa nachádzajú v zdravá prírodná pramenitá voda. Bio Disk 2 má vyššiu odolnosť voči teplu a nárazu, čo mu umožňuje udržať dobrú fyzickú silu vlastnosti ani po dlhodobom vystavení na nepriaznivé podmienky prostredia. Bio Disk 2 prichádza s vysoko kvalitné silikónové gumy štít chrániť ju na každodenné použitie. Štít sa znižuje riziko potenciálnych rozbitie alebo škody bez toho, energetické vlastnosti disku. Odolnosť, dlhú životnosť a použiteľnosť boli výrazne zvýšená, že z jeho predchodca. Liečivú silu Bio Disk 4 ukázala, že úžasne rovnováhu "yin" a "yang" a liečbu rôznych syndrómov.

Čo je zložený z:

Bio Disk je vyrobený z 13 technicky inžinierstva prírodné minerály, nano splynutia proces, ktorý využíva niekoľko vysoké teplo splynutia metódy, štrukturálne dlhopisy minerály spolu, na molekulárnej úrovni. Kombinácia minerálov a fúzie techniky vytvára katalytické premeny energie, ktorá je známa ako "Skalárnym Energie". Táto 21. storočí technológia sa vyvíja dlhotrvajúci prirodzený skalárnym rezonancie, ktorá má schopnosť byť prenesená do akejkoľvek tekutiny, obnovujú prirodzený molekulových reťazcov.

Ako funguje prenos energie do vody pomocou Bio Disk

Bio Disk energie zdarma do kvapaliny, proti smeru hodinových ručičiek, alebo kvapalina môže vyleje Bio Disk, na ktorom je "zdvihne' rezonanciu. Rezonančné generované je podobný tomu, ktorý sa našiel v zemi okolí mnoho liečivý prameň vodách sveta.

Bio Disk 2 Skalárnym Bio Energie Výhody:

Zlepšenie chute všetkých kvapalín.

Zvýšenie pitnej vody energetickej úrovni.

Zvýšenie telesnej energie úrovni.

Maximalizovať nutričné výhody.

Zdieľajte vaše mysle, tela a ducha.

Predĺžiť dobu života všetkých zeleninu, ovocie a mäso.

Zlepšiť wellness a kvalitu spánku.

Posilnenie imunitného systému.

Detoxikovať a vyživuje všetky bunky tela.

Omladiť bunky.

Znížiť stres.

Zvýšenie hladiny kyslíka v krvi

Pomáhať pri úľavu od bolesti.

Rovnováha Jin & Jang a vytvoriť chis životnej Sily.

Zvyšuje potenciu doplnkov výživy, zvýšenie úrovne hydratácie pitnej vody brať s doplnkami.

Ako používať Bio Disk 2

Nalejte vodu alebo inú kvapalinu cez disk. Voda alebo kvapalina sa budú okamžite napätím a má lepšiu chuť a vyšší obsah kyslíka.

Miesto Bio Disk v chladničke povzbudiť všetky spotrebný materiál pre lepšie živín.

Miesto Bio Disk pod posteľ na zlepšenie kvality spánku.

Miesto Bio Disk do kúpeľa vody na zlepšenie telesnej energie.

Dať štyri fľaše pod prúdom vody pod posteľ, jednu na každú nohu z postele absorbovať negatívne energie a uvoľňujú pozitívnu energiu.

Nosiť vo vreckách alebo v kabelke zlepšiť vašu auru.

Jednoducho odráža slnečné lúče cez objektív na oblasti s bolesťou, disk držte 21 cm od dotknutého územia a spin disk proti smeru hodinových ručičiek.

Miesto Bio Disk v štyroch rohoch domu, aby si quantum pole, ktoré vám pomôžu harmonizovať energiu a frekvencie v dome, čím EMF (Elektro Magnetické vlny) nie sú zadarmo radikálne cestujúcich v tele.

Package zahrnuté:

1x Bio Dics 2

1x Manuál

1x Box

Upozornenie:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov.

3.Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba.

Štítky: push up xiao, bio disk, harga energizer power bank, harmonizér energie, ionizačná dymu, manéver, ulefon 6, harmonická jednotka, redukcia, akcie marie curie, quantum.


  • Názov Značky: HOQICLU
  • Aplikácia: Telo
Maxandmich1985 2021-01-21

Thank so much

Videosib 2021-02-02

Muy bien

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good