POZNÁMKA FC55 Ergonomické Sedieť, Stáť Stanicu 24-35 palcový Monitor Mount Držiak s Skladacia Klávesnice Doska Plynová Vzpera Rameno Stolový Stojan

POZNÁMKA FC55 Ergonomické Sedieť, Stáť Stanicu 24-35 palcový Monitor Mount Držiak s Skladacia Klávesnice Doska Plynová Vzpera Rameno Stolový Stojan

POZNÁMKA FC55 Ergonomické Sedieť, Stáť Stanicu 24-35 palcový Monitor Mount Držiak s Skladacia Klávesnice Doska Plynová Vzpera Rameno Stolový Stojan

  • €59.81

    €79.75

Model: FC55 Hodí veľkosť obrazovky 24 "-35"

Na NB FC55 je Ergonómia Interaktívne Sedieť-Stáť pracovnú Stanicu vám umožní previesť vaše stola do zdravého pracovného stola. FC55 je pripojený na opačný koniec stola okraja až to3.5"hrubé s blokantom. Dodáva sa s VESA držiak pre upevnenie displeja z 24" 35".

FC55 vám swing displeji doľava, doprava, nahor a nadol plný rozsah pohybu poskytujú neprekonateľné ergonomické pohodlie, posilňovať zdravý životný štýl a zlepšiť productivities v oboch domácností a kancelárií.

Výškovo nastaviteľný displeja a klávesnice sa pohybuje ľahko a súčasne výťah pre správnu výšku, ktorá vám umožní jednoducho sadnúť alebo sa postaviť na dopytu podľa vášho výberu. .Rozšíriteľný a Skladací klávesnice poskytnúť tune up klávesnice a zatlačte rameno z cesty, keď potrebujete váš stôl povrch a priestor.

Postavený v trvalom plynové vzpery valec, hliníka, zliatin a ocele konštruované pre dlhotrvajúce s káble riadenia smerovania pod ruku. Čo je viac nainštalovaný produkt s 2X USB rozhranie pre adaptéry na nabíjanie ipad alebo handphone na požiadanie a gadget box pre hlavné vrecko a ďalšie super veci.

FC55 sedieť-stáť stanici je vhodné a ideálne pre obmedzené miesta a zákutia v domácnosti alebo kancelárie. Modulárna konštrukcia umožňuje inštaláciu jednoduchá a ľahká.

Vlastnosti:> > >>

* Ľahko a súčasne výťah klávesnice a LCD displeja na správnu výšku.

* Priestor displeja pre domácnosti a kancelárie.

* Podpora zdravého životného štýlu v každodennej pracovnej rutiny a domácej zábavy.

* Stojí na platforme zvýšiť productivities.

* Nie je drahé výškovo nastaviteľné stoly alebo kreslá potrebné, ako už poskytuje.

* Jednoduchá inštalácia a jednoduché použitie, ľahká prevádzka

Špecifikácia:>>>

■ Hodí najviac 24" 35" displejom,podpora zaťaženie od 4.4 do 33 kg (2-15 kg), VESA kompatibilný 75x75, 100x100 mm

■ Displej a klávesnica výťah vzdialenosť 17.3" (440mm),klávesnice, posuňte predné a zadné 2" (50 mm)

■ Otočný ±180°,displej uhlov naklonenia +9° c až -12°

■ Plný výsuv : 48.4" (1230mm)

■ Čierna a Biela farba

Dôležité Upozornenie:>>>

1. Všetky prepravné náklady, ktoré ukázal v www.fotoknihy-mcl.sk nezahŕňa Príplatok za Rozšírenú Oblasť! 2. Pls poradte sa s UPS, FedEx, DHL, TNT, DPEX ect. overte, či vaše mesto (psč) potreby Príplatok za Rozšírenú Oblasť!! 3. Clá a Dane NIE sú zahrnuté v lodné náklady . 4. Nechajte nám svoj adresa kancelárie pre zber zásielok. 5. Klienti z Brazílie pls opustiť svoj CPF číslo v poradí, ak si vyberiete doprava z Číny, ako váš colné to potrebujú. 6. Klienti z Čile pls opustiť svoj RUJE číslo v poradí, ako váš colné to potrebujú. 7. Clents z Argentíny pls opustiť svoj CUIT číslo v poradí, ako váš colné to potrebujú. 8. Klienti z Brazílie, pls vyberte doprava z Brazílie, takže nie je potrebné platiť colné náboj! 9. Klienti z Ruska, pls vyberte doprava z Ruska, takže nie je potrebné platiť colné náboj! 10. Klienti z Krajín EÚ, pls vyberte prepravu z Španielsku,Nemecku alebo v českej Republike, takže nie je potrebné platiť colné poplatok a DPH náboj! 11.Baleárske Ostrovy,Ceuta ,Melilla a Kanárske Ostrovy v Španielskom musieť platiť colné daň a clo!

Štítky: stôl klávesnice zásobník, držiak monitora, stôl stojan monitora, monitor podporu, podlahový stojan monitora, klávesnica mechan, nb, poznámka obuvi, monitor pc, podpora pre klávesnicu.


  • Package: Áno
  • Názov Značky: NORTHBAYOU
  • Číslo Modelu: POZNÁMKA FC55
Ghambone360 2020-12-20

Fast shipping. Very impressed with the build quality. Assembly is easy. Just a note. Follow the arrow signs on the sticker to adjust arm tension "ie. clockwise to reduce tension, and anti-clockwise to increase tension". The English manual switched the direction. Which made me confused for a while. Able to rest hands on the tray without the desk dropping. There is also some wobble when typing, but it is acceptable. Lastly, there isnt a way you can adjust the keyboard tray height independently. Personally, I wished it could be adjusted even lower. But perhaps I might get a slightly taller chair to match the lowest tray height. All in all, I am impressed with this product and I prefer this over my previous varidesk Pro, which is bulky and takes up the entire table space. With the sit stand workstation, I can push the workstation to one side and use the table for other purposes. There is some wobble when typing

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good