ABS Telo Brnenie Auto Príslušenstvo Kryt Tela Brnenie Auto Strane Vonkajšieho Krytu Kryt 2 KS Pre Jeep Wrangler TJ 1997-2006 JK 2007-2016

ABS Telo Brnenie Auto Príslušenstvo Kryt Tela Brnenie Auto Strane Vonkajšieho Krytu Kryt 2 KS Pre Jeep Wrangler TJ 1997-2006 JK 2007-2016

ABS Telo Brnenie Auto Príslušenstvo Kryt Tela Brnenie Auto Strane Vonkajšieho Krytu Kryt 2 KS Pre Jeep Wrangler TJ 1997-2006 JK 2007-2016

  • €9.22

    €13.98

Poznámka:

Čierna znamená, vhodný na Jeep Wrangler JK 2007-2016

Žltá znamená, vhodný na Jeep Wrangler TJ 1997-2006

Funkcie:

Vonkajší kryt kryt nie je len ochrániť vaše Džípy farby z scrached, ale sú vynikajúci spôsob, ako zakryť a skryť existujúcich scuffs a škrabancov.

Motorový kryt tela armor sú vyrobené z vysoko kvalitných ABS plastov, extrémne silný materiál, známy pre jeho nízku hmotnosť, vynikajúcu odolnosť a odolnosť voči nárazu.

Nie chaotický lepidlo alebo vŕtaním pre inštaláciu je potrebný. Telo Brnenie Kryt navrhnutý tak, aby byť nainštalovaný, jednoducho pomocou dodaného automobilový triedy obojstranné pásky.

Čierny Termoplastický, UV Liečiť, Chráni pred poškodením, 100% Zbrusu Nový Vysoko triedy kvality a veľmi odolné, Hodia pre Jeep Wrangler TJ 1997-2006, Pre Jeep Wrangler JK 2007-2016

Chrániť vaše kryt z zrkadlo škody s kryt tela brnenie. Tieto nové kryt pokrýva chrániť vaše kryt priestoru, ako aj poskytuje skvelý vzhľad.

Špecifikácie:

Materiál: ABS plast

Hmotnosť: 300.1 g / oz 10.58

Veľkosť Balenia: 24.5*21.5*5.5

Hmotnosť balenia: 399g / 14.07 oz

Zoznam Balíkov:

2 * Čierny Kryt Tela Armor

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.fotoknihy-mcl.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.fotoknihy-mcl.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: auto oka radiátorov, gsxr125, jeep jk pneumatiky, jeep wrangler, jeep wrangler jk, gril jeep wrangler, 2018 wrangler jl príslušenstvo, previa prednej maske, cb300r rim, wrangler.


  • Položka Dĺžka: 24.5cm
  • Model Rok: 2007-2016
  • Položka Šírka: 21.5cm
  • Názov Značky: KKMOON
  • Druh Materiálu: ABS Plast
  • Položka Hmotnosť: 0.3kg
  • Model Auta: Jeep wrangler Jk
  • Položka Výška: 5.5cm
  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Špeciálne Funkcie: nízka hmotnosť vynikajúcu odolnosť a odolnosť voči nárazu
  • Položka Druh: Predná & Radiátor Grily
  • Názov Modelu: Kryt Tela Armor
Whitefang 2020-10-20

Ni on my Jeep but the type or glue so weak need to buy 3M adhesive

Lli Lasfargeas 2020-11-05

Looks good quality

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good