Európsky Vinársky Šijacia Súprava Nerezové Nožnice / Kov Náprstok/ Ihla Prípade DIY Šitie Nástroje na Vyšívanie Cross Stitch

Európsky Vinársky Šijacia Súprava Nerezové Nožnice / Kov Náprstok/ Ihla Prípade DIY Šitie Nástroje na Vyšívanie Cross Stitch

Európsky Vinársky Šijacia Súprava Nerezové Nožnice / Kov Náprstok/ Ihla Prípade DIY Šitie Nástroje na Vyšívanie Cross Stitch

  • €12.09

    €15.10

Popis: - Vysoko kvalitnej nerezovej ocele a starožitné strieborné spracovanie pomocou špeciálnej hardeness. Elegantné Európskeho Styling - Profesionálne šitie nožnice tools je viac ostré a odolné na použitie. - Šitie náprstok môže chrániť vaše prsty efektívne. - Vintage európskej kvetinový štýl ihly prípade drží ihly pohodlne. - Multi-účel: Cross Stitch ,Výšivky , Needlepoint,Šitie,Prešívanie a všetky typy Stitchery Projekty Špecifikácia: - Materiál: Nerez - Farba: Ako na obrázku - Veľkosť needlecase: Cca. 8.5 cm / 3.35 inch - Veľkosť náprstok: Cca. 1.7 cm / 0.67 inch - Dĺžka nožníc: Cca. 11 cm / 4.33 palcový balenie Obsahuje: Sada 3 Kusov Šitie Náradie(nožnice , náprstok,ihly prípade ) Poznámka: 1.Prosím, aby nepatrný rozdiel medzi skutočnou položky a obrázky z dôvodu rozdielu medzi monitory. 2.Prosím, aby malá chyba merania. 3,Mimoriadne ostré používať s opatrnosťou

Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správny, ako budete platiť.

Ak sa zmení adresa, prosím, informovať predtým, než sme sa loď pozemku.

Čas dodania závisí od destinácie, Colné, aj zlé počasie. Prosím, buďte trpezliví.

Náš tovar sú veľmi vhodné, prosím vás ubezpečiť, nákup, sme okamžite expedovaný.

1.Pretože Politika, uveďte vaše celé meno, ak ste Ruska.Ďakujeme za vašu spoluprácu.

2.Tovar vám bude dodaný do 3 pracovných dní od prijatia platby.

3. Ak transakcia je v Hong Kongu a Číny štátny sviatok, manipulácia čas by byť oneskorené. Prosím pochopiť.

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.fotoknihy-mcl.sk ako Alipay, kreditné karty,real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).

Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.

Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

1.Ak položka je chyba, keď ho dostanete, alebo nie ste spokojný s tým,Prosím, kontaktujte nás vopred a my sme pre vás uspokojivé riešenie.

2.Ak položka je chybné v 3 mesiacoch, by sme mohli odosielať vám nové náhradné zadarmo, alebo ponúknuť plnú náhradu po prijatí chybné položky.

3.Ak položka je chybné v 12 mesiacov, tiež by sme mohli ponúknuť vám náhradnú službu, ale budete musieť zaplatiť dodatočné prepravné náklady.

Poskytneme 5 Hviezdičiek spätnú väzbu po prijatí platby.

Úprimne dúfam, že sa vám urobiť to isté pre nás. Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom,

prosím, dajte nám možnosť vyriešiť, že pred odchodom nás negatívna spätná väzba.

Veríme, že vždy existuje riešenie pre vás!

Štítky: vlna ihly prípade, prym šijacie ihly, ihla náprstok, organizovať šijacie ihly, diamond výšivky lekára, ktorý, mobile náprstok, xiomi mi10 pro, nastaviť na mieru, reťazová spojka, prípade nožníc.


  • farba: Sliver
  • Balenie: 3ks/balík
  • Druh: Stitchery projektu
  • Produkty: Nožnice , Náprstok, Ihly Prípade
  • Názov Značky: D&D
  • Názov Položky: Šijacie Súpravy
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Použitie: Cross-Stitch,Výšivky,Needlepoint,Šitie,Prešívanie,Stitchery projektu
  • Štýl: Vintage Šitie Súpravy
  • Veľkosť: As pictures Shows
  • Materiál: Iné

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good