Brušné Navi Cvičenie Kolesa Fitness Vybavenie Stlmiť Valček Na Ruky Späť Brucho Core Tréner Tvar Tela S Voľným Kolenách Pad

Brušné Navi Cvičenie Kolesa Fitness Vybavenie Stlmiť Valček Na Ruky Späť Brucho Core Tréner Tvar Tela S Voľným Kolenách Pad

Brušné Navi Cvičenie Kolesa Fitness Vybavenie Stlmiť Valček Na Ruky Späť Brucho Core Tréner Tvar Tela S Voľným Kolenách Pad

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w194629
  • Dostupnosť : Skladom
  • €10.94

    €16.57

Funkcie:

1. Jednoduché použitie: brucho koleso je jednoduchá montáž. To je charakterizované nové inovované ergonomické TPR gumy a má potu-absorpciu rukoväť, ktorá je pohodlné a odolné. Vstavaný hrubej ocele poskytuje vynikajúci nosnosť cca 440 libier.

2. Široké kolieska: kolieska je o 7 centimetrov široký! Ultra-široký kolesá, podporujú pokročilé rovnováhu a stabilitu, ktoré bude vaše cvičenie hladké.

3. Praktické: Toto koliesko má funkciu ľahko vrátiť, ktoré môžu zabrániť svaly z toho vytiahol. To je najlepšie fitness kolieskom, vhodné pre začiatočníkov, mužov, žien a detí.

4. Vynikajúca kvalita: volantom je non-slip TPE koliesko, ktoré je silný a tichý, a nebude na škodu, drevené podlahy povrch a koberec. Je veľmi vhodný pre domáce posilňovne, cvičenie, je mužské a ženské fitness vybavenie, vhodné pre boxu a MMA fitness.

5. Dobré využitie účinok: brúsne koliesko je non-slip valec, pohodlné uchopenie, tichý dizajn, stabilný účinnosť, vhodné demontáž, trezor ložiska! A valec je vhodný pre domáce fitness cvičenie na udržanie zdravia!

6. Bezplatné mäkkú podložku na kolenách, vhodné pre fitness, bez bolí koleno.

Špecifikácie:

Názov: Brucho Koliesko

Materiál: ABS + oceľ

Produkt Farby: Červená, Žltá, Čierna, Modrá, Biela

Veľkosť produktu: 30 * 16 cm / 11.81 * 6.30 v

Na kolenách Pad Veľkosť: 34 * 17.5 cm / 13.4 * 6.9 v

Hmotnosť balenia: 7 00 g

Použitie: spaľovanie Tuku a budovanie svalovej hmoty

Package Zahrnuté:

1 x Brucho W päty

1 x Kolenách P ad

Poznámka:

1. Prosím, aby 0.5-1 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

2. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: pás tréner horák, bicykel valček, tanec dievča sukne, veľké roller-koliesko, abs brušnej valček, spozornieť pomoc, šport top, ab roller, cvičenie valček, core cvičenia.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good