SNRC 121062 príslušenstvo 1/10 predné spodné rameno Platné modely: R2-r2r a súvisiacich-i21-R2PRO-T2-FR-FFV2-DFR01

SNRC 121062 príslušenstvo 1/10 predné spodné rameno Platné modely: R2-r2r a súvisiacich-i21-R2PRO-T2-FR-FFV2-DFR01

SNRC 121062 príslušenstvo 1/10 predné spodné rameno Platné modely: R2-r2r a súvisiacich-i21-R2PRO-T2-FR-FFV2-DFR01

  • €10.58

    €11.50

Prepravné Podmienky

Objednávka bude odoslaná do 7 pracovných dní po zaplatení prijaté. Položky sú dodávané z Číny (čiastkové položky z nášho Španielsko sklade) cez leteckú poštu, Kuriér, Vyjadriť (na základe vášho rozhodnutia), dosiahnuť väčšina krajín, v 7-35 pracovných dní.

Vráti Výraz

V prípade, že dostanete chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

V prípade, že dostávate nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v pôvodnom a nevyužité stave a musí byť tiež v je originál krabica a balenie.

Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle. Prečítajte si prosím všetky opis, ako je uvedené ako sprievodca skôr než si objednáte. Berieme každý krok, aby sme zabezpečili, že budeme loď z správnu položku, ale tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis. V takom prípade, by sme vás chceli požiadať, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá aj hodnoty podniku s vami.

Spätná väzba

Ak ste spokojní s našimi službami a naše rc auto výrobkov a náhradných dielov, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu s nami. Je to naozaj pre nás dôležité udržať vysokú mieru pozitívnej spätnej väzby. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akýkoľvek problém na čas. Vďaka za pochopenie a spoluprácu vopred.

Iné Politiky,

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU s vami po obdržaní platby. Kontaktujte nás, ak ste spokojný / á s položku po prijal to.

Všetky e-maily a správy budú zodpovedané do jedného pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď v čase, prosím, láskavo odoslať svoj e-mail a my vám odpoveď t o vás, akonáhle je to možné.

Ďakujeme & pozdravom!

Nula Hobby Tím

Štítky: a1 sklo, sn rc, snrc r2, čepeľ stroj r2, r2r a súvisiacich rada, ad1865, 3x8x3 ložisko, audio gd dac, snrc, ložisko r188.


  • Číslo Modelu: 121062
  • RC Diely a Accs: Motor, Súčasti
  • Použitie: Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
  • Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení: Serva
  • Upgrade Diely/Príslušenstvo: Tlmič
  • Názov Značky: hsp
  • Materiál: Kov
  • Pre Typ Vozidla: Autá
  • Nástroj Dodávky: Iné
  • Štyri-Pohon kolesa Atribúty: Nápravových Ložísk

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good