AOC 10G/10G SFP+ OM3 Kábel AOC Aktívne Optický Kábel 10G 10G

AOC 10G/10G SFP+ OM3 Kábel AOC Aktívne Optický Kábel 10G 10G

AOC 10G/10G SFP+ OM3 Kábel AOC Aktívne Optický Kábel 10G 10G

  • €25.49


Popis Produktu

10G/10G SFP+ Kábla OM2 AOC Aktívne Optický Kábel Popis Produktu Názov: SFP+10G priame vedenie Dĺžka: 3 m Aplikácie scenár: MMB sieťová karta, MMB prepínač, MMB server, super počítač, cloud computing, CAI, cloud storage siete a iné krátke vzdialenosti a vysokorýchlostné prepojenie Balenie: plastové tesnenie Výhody: krátke vzdialenosti;Nižšiu spotrebu energie, energetické úspory a ochranu životného prostredia;Optimalizovať štruktúru, dizajn, znížiť využívanie elektronických komponentov, účinne vyhnúť oprava sadzby spôsobené elektronických komponentov, viac stabilný a trvanlivý.

FAQ

Otázka: Prečo si kúpiť od Ceacent Spoločnosti? Odpoveď: Ceacent je spoločnosť špecializujúca sa v úložných a sieťových zariadení. Sme už v tomto odbore viac ako 10 rokov. Otázka: Aké sú výhody produktu z Ceacent? Odpoveď: Kvalita a služby sú naše najväčšie výhody.Naše kontroly kvality a po-obchodné oddelenie bude poskytovať najlepšie služby. Q: Má Ceacent má skutočný adresa kancelárie alebo len predať za Ali Express? A: Sme pravidelný beh podniku s viac ako 30 zamestnancov.Máme vlastnú kancelária a sklad, QC oddelenie.

Záruka/Return/Vrátenie Peňazí

1. Všetky Radič Karty, Sieťové Karty, SAS HBA convered s 3 roky záruka. 2. Kábel, Modul, Ostatné Príslušenstvo, na ktoré sa vzťahuje s 1 rok záruka 3. Kontaktujte nás v 7days po tom, ako dostanete tovar, máte 30 dní. vrátiť. 4. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom balení. V rámci všetkých častí. 5. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 6. Vrátenie do siedmich dní od doručenia vrátiť. 7. Sme znáša všetky prepravné poplatky, ak výrobky nie sú, ako inzeroval.

Platby a preprava

Akceptujeme Alipay, PayPal, Západ únie, T/T. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez PayPal, alebo Úschovy a Ali express. Dovozné clá, dane nie sú zahrnuté. Zasielame tovar do všetkých častí sveta prostredníctvom hlavného poštové a rýchlostných ciest. Vyberte si prosím logistiky metóda vhodná pre vás podľa vašich nákladov a času. Vyššie uvedené poplatky nezahŕňajú tarify.

Štítky: 10g sfp, nail decor 10g, 10g sfp prepínač, hdmi 30 m, aoc, 10g sfp adaptér, hp páse s nástrojmi, router sfp, kábel sfp, lenovo yoga 13 touchpad.


  • Číslo Modelu: AOC Kábel 10G/10G
  • Produkty Stav: Skladom
  • Druh: Kábel Kábel Adaptéra
  • Package: Áno
  • Názov Značky: CEACENT
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good