ALPY modrá shell 27 typ 50K RC hlasitosti volume potenciometer doska JCDQ32E

ALPY modrá shell 27 typ 50K RC hlasitosti volume potenciometer doska JCDQ32E

ALPY modrá shell 27 typ 50K RC hlasitosti volume potenciometer doska JCDQ32E

  • Kategória: Nástroje
  • Kód Výrobku : w20743
  • Dostupnosť : Skladom
  • €12.50

    €13.15

Package jeden: JCDQ32E Nissan ALPY Modrá Shell 27 Typ 50K8 Potenciometer Hotové Dosky Package dve: hotové dosky bez potenciometer (štyri kusy) Balík tri: JCDQ32E prázdne dosky žltá doska (desať kusov)

JCDQ32E ALPY modrá shell 27 Typ 50 K RC Rovnaké hlasitosti volume potenciometer doska: RC Hlasitosť Contral , To sa odkazuje na (R odolnosť ) a (C Kapacita ) rovnakú hlasitosť ovládací obvod, zložený z komponentov a volume potenciometer. Obvod je jednoduchá a výsledok je dobrý. Najčastejšie sa používa rovnakú hlasitosť, ovládanie okruhu je zvuk, ktorý je zostavený na potenciometer hlasitosti. RC Komponentu.

Používa sa na ovládanie hlasitosti a rovnakú hlasitosť ovládať. To môže zvýšiť vysokou frekvenciou a nízke frekvencie diely na malej hlasitosti, a udržať hlasitosť podiel nízka, stredné a vysoké diely v rovnakom pomere z hlasitosť v malé, stredné a veľké množstvo.

dvojité Zvukovej stopy, doska veľkosť 41 x 35 mm . jemná FR4 Dvakrát čelil sklenené vlákna, rady, Rada sa môže montáž deň knihy ALPY modrá shell 27, Typ 5 0K Volume potenciometer 1 Len vtedy, Kapacita 4 Len odpor 2, 2 Polohy terminálu 4 A. označenie vstupu, výstupu a zem (dve zem linky, dve vstupné riadky, dva výstupné vedenia) je vhodné na inštaláciu. S zodpovedajúce pin circuit rady, potenciometer zváranie noha je pevne umiestnená, zváranie, montáž stáva jednoduchá a ľahká na ochranu drahé potenciometrov.

deň výnos ALPY modrá shell 27 Typ 50 K 8 nohy potenciometer je oveľa drahšie ako 6 nohy.

JCDQ32E deň výnos ALPY modrá shell 27 Typ 50 K8 nohy potenciometer Hotové dosky . Žltá 2 mm hrubé zlatenie procesu.

JCDQ32E prázdne Žltá značka . Žltá 2 mm hrubé zlatenie procesu.

kúpiť prázdny tanier Na Buďte, prosím, opatrní potenciometer a PCB nie sú zvárať späť!

Rada Kód: JCDQ32E

Štítky: alpy zosilňovač, alpy motora, rc truck, 10k ovládanie hlasitosti, rh2702, alp, auto rc, gk6x, 21 objem rada, jemné ovládanie hlasitosti.


  • Druh: Nástroj Ruka Časti
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good