Prírodné Organické Modrá Spirolina Sfarbenie Prášok

Prírodné Organické Modrá Spirolina Sfarbenie Prášok

Prírodné Organické Modrá Spirolina Sfarbenie Prášok

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w20921
  • Dostupnosť : Skladom
  • €4.01


Spirulina Potravinárskeho Farbiva ~ Prírodné ~ Jedlé ~ Halal ~ Kóšer ~ Vegánska ~ Sója Zadarmo ~ Matica Zadarmo ~ Mliečne Zadarmo

Spirulina je zelený...tak ako to dostať modré? Spirulina je zložený z oboch zelená a modrá farba. Modrá, phycocyanin, bol izolovaný a vyťažený, čo v modrej spirulina. Ak máte radi pečú a sú opatrní používať prírodné prísady, táto prírodná farebnosť prášok je práve pre vás.

Všetky naše farby sú vyrobené zo skutočného ovocia a zeleniny.

To je aj vegánske, bezlepkové, matica zadarmo, mliečne zadarmo & žiadne stužené oleje.

Ako používať:

Pridať 1g farebnosť prášok-4 ml (3/4 tsp), voda, miešajte, kým sa prášok úplne rozpustí. Pridať do torty, icings, fondants alebo pomocou airbrush uplatňovať. Môžete tiež kefa na gum pasty alebo fondant.

Zásielky:

Všetky položky v mojom obchode sa ponúkol, s dopravou zdarma . Tieto produkty budú dodané do Číny post vzduchu Do 48 hodín(nemusia zahŕňať víkendy a sviatky) po platba potvrdená.Genarally,tovar dorazí okolo vás 15-35 deň .ak nechcete čakať,môžete vybrať iné prepravné spôsobom. Niekedy,pre niektoré resons,možno bude tovar dodaný a prídu vám trochu neskoro.Prajeme vám môže porozumieť.

Spätná väzba:

Naše ciele sú vašu 100% spokojnosť,zopakujte váš podnik a vaša pozitívna spätná väzba.Ak ste satisfacted s položkami, ktoré si dostal,pls pomozte mi zanechať svoj názor.Ak nie ste spokojní s našimi položky, ktoré si dostal,pls dajte mi šancu vyriešiť problém pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť disput.

Návrat Policys

Budeme sa snažiť splniť vaše vašej požiadavky a dá vám naše najlepšie služby.Ak nie ste spokojní s dobrým si objednáte,prosím vráťte ho do troch pracovných dní.Ste prosím zodpovedný za dodanie platba a strata a poškodenie tovaru.(Sme nie je zodpovedná za oba)

Naše zásady podnikania:

1.úprimný,najlepší zákaznícky survice,a najvyššej kvality.

2.rozumné a konkurencieschopné ceny.

3.dôveryhodné firmy.

4.rýchly a bezpečný transport.

5.Vaša 100% spokojnosť,naša snaha.

Štítky: kúpeľové peny, kamagra, 00b, prázdne akvarel, epimedium, kefa suché na masáž, afrodiziakum, med, modrý tieň, sľuda, farebná ceruzka.


  • Položka Druh: Kúpeľ
  • Názov Značky: AQSFML
  • NET WT: 20 gramov na 100 gramov
  • Množstvo: 1Bag
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Zložka: Modrá Spirolina Sfarbenie Prášok
Evgeni93 20 2020-10-22

Thanks

Bjbaseball33 2020-09-10

I love this. Tried in noodles!

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good