Pre PS4 Pro Bezdrôtovej komunikácie Bluetooth/Káblového ovládača Pre SONY PS4 Pro Slim Gamepad Pre PlayStation 4 Ovládač Pre PS3 Na Dualshock

Pre PS4 Pro Bezdrôtovej komunikácie Bluetooth/Káblového ovládača Pre SONY PS4 Pro Slim Gamepad Pre PlayStation 4 Ovládač Pre PS3 Na Dualshock

Pre PS4 Pro Bezdrôtovej komunikácie Bluetooth/Káblového ovládača Pre SONY PS4 Pro Slim Gamepad Pre PlayStation 4 Ovládač Pre PS3 Na Dualshock

  • Kategória: Video Hry
  • Kód Výrobku : w21871
  • Dostupnosť : Skladom
  • €9.86

    €13.15

Pre PS4 Pro Bezdrôtovej komunikácie Bluetooth/Káblového ovládača Pre SONY PS4 Pro Slim Gamepad Pre PlayStation 4 Ovládač Pre PS3 Na Dualshock

Rozdiely medzi 3 typy regulátorov pre PS4

1. Bezdrôtový Gamepad 1 má dvojaký vibrácií funkcia, zabudovaný reproduktor, s 3,5 mm headphoe a EXT jack a dotykovej funkcie, pripojenie na PS4 konzoly cez bluetooth, pre PS3 konzoly a PC, potrebné na pripojenie s káblom.

2. Bezdrôtový Gamepad 2 má duálny vibračné funkcie, bez reproduktorov, bez jack pre slúchadlá, bez EXT Jack, môže sa pripojiť aj na PS4 bezdrôtovo, ale potrebujete kábel usb na pripojenie pre PS3 a PC.

3. Káblové Gamepad má dvojaký vibrácií funkcia, zabudovaný reproduktor, bez jack pre slúchadlá, bez EXT Jack, je potrebné kábel na pripojenie pre PS4/PS3/PC.

Podpora pre PS4 Bluetooth Pripojenie

Tento herný ovládač má funkciu Bluetooth, s vibráciami. Nie je Originál , je to OEM produkty rovnaké ako v Pôvodnej kvalite. Tento ovládač NIE je kompatibilná LEN pre PS4. Môžete pracovať s PS3 konzoly a PC, je potrebné, aby kábel pripojte ho. Keď používate ovládač pre prvý čas, pripojte kábel pre PS4, stlačte okrúhle tlačidlo v strede radič, a potom odstráňte kábel. Potom, môžete jednoducho stlačte okrúhle tlačidlo, ak sa chcete pripojiť.

Vysoko citlivý systém šiestich osí detekciu systém s prirodzene, intuitívne dotykové panel na prednej strane regulátor poskytuje bohaté hráčske skúsenosti.

Podpora Pre Playstation 3

Tento gamepad môžete podpora PS3 konzoly, upozorňujeme, že musíte použiť kábel na pripojenie ho!

Podpora PC WIN/7/8/10

Tento gamepad aj podpora PC, kompatibilný pre systém WINDOWS XP, WIN7, na WIN8 a pre WIN10 operačný systém (Oznámenie: Ak chcete radič práce na PC, prosím, použite kábel)

Duálne Vibrácie Funkcie

Navrhli sme 2 vibračné motory pre tento gamepad, tak, že môžete zažiť radosť z hry, lepšie! Silný vibračnú spätnú väzbu pre osobné herný zážitok, Nechať prehrávač pocit, že sa na bojovom poli.

Slúchadlá a Mikrofón, Funkcia

Stereo konektor pre slúchadlá a mikrofón, pripojenie koncového tiež bola pridaná pre PS4 gamepad bezdrôtový ovládač. Keď budete hrať mulitplayer hru, stačí použiť mono headset mikrofón nastaviť poskytujeme pre PS4 na bezdrôtový ovládač na rozhovor s spoločníci hry pre viac zábavy.

LED Svetlo Bar Funkcia

Na vrchole PS4 gamepad bezdrôtový ovládač, nová 3-farebná LED pásy, ktoré zobrazujú rôzne farby je pridaná. Keď pre mnohých ľudí hrať, farba svetla bar a farebné zladenie postavy v hre budú prepojené, ktoré bude jednoduché zistiť, znak, že ste manipuláciu. Zmeny farby svetla bar môže tiež uvádzať fyzická sila alebo poškodenie charakter a spôsob aplikácie ako to môže intuitívne identifikovať rôzne informácie o hre.

Vstavaný Reproduktor, Funkcia

Revolučné funkcie, ako touchpad, integrovaná svetlo bar, a vstavaný reproduktor ponúka vzrušujúce nové spôsoby, ako skúsenosti a komunikovať s vašej hry, a jeho 3.5 mm audio jack ponúka praktické osobné audio riešenie pre hráčov, ktorí chcú počúvať z ich hry v súkromí. Užívatelia PS4 môžete vychutnať vysoko kvalitné herné efekty, zvuky, nie len cez TV reproduktory, ale aj z regulátorov v ich rukách.

Ako sa Pripojiť

Keď prvý raz používate ovládač, alebo ak chcete pomocou ovládača na iný regulátor systém, budete musieť spárovať so systémom. Pripojte regulátor na vašom systéme pomocou kábla USB, kým systém je zapnutý. Ak chcete použiť dve alebo viac radiče, musíte spárovať každý radič samostatne.

Stabilné Dlhý Rad Pripojenie

Bluetooth 3.0 zaručuje stabilné pripojenie bez zbytočného odkladu, a ponúka celý rad až 8 metrov (26.3 nohy), takže je možné vychutnať hranie z ďalekého strane miestnosti

Napájanie Ukladanie

Úroveň nabitia batérie sa zobrazuje na displeji, keď stlačíte tlačidlo a podržte tlačidlo domov. Kým systém je v zvyšok režim, svetlo bar pomaly bliká na oranžovo. Po dokončení nabíjania, svetelný panel vypne.

Batéria capcity 600MAH micro-USB nabíjanie

Ergonomický Dizajn

Gamepadu je navrhnutý s 3D rocker, 360° s vysokou presnosťou .

Pohodlné kríž kľúč dizajn pre viac flexibilné a presné ovládanie vozidla!

Ergonomická rukoväť, Non-sklzu textúru, matný pocit, dlhodobé grip nie je unavený.

Tento ovládač-štýl radosť pad poskytuje dokonalú kontrolu pre vaše obľúbené hry.

Určenie polohy, citlivosť a presnosť sú vysoké.

Vysoko Citlivý Tlačidlo

Všetky radiče prešiel prísnymi opakovania klávesov test, zabezpečiť dobrý výkon tlačidlá , zabezpečenie stability a v podstate nulová hra odkladu.

Vysoká kvalita tlak citlivý D-Pad, 360° bez mŕtve zóny ovládač, vysokú citlivosť a presnosť akčné tlačidlo, vám najrýchlejší herný zážitok. Pridaním tlačidlo zdieľať robí zdieľanie najväčší herné momenty tak jednoduché, ako stlačenie tlačidla.Odovzdanie gameplay videá a screenshoty priamo z vášho systému, alebo live-stream vaše hranie, bez rušivé hra, v pokrok.

Rozmery:

8 Rôznych Prevedeniach

Balík Obsahuje

1 X Bezdrôtový Gamepad

1 X USB Kábel

Štítky: ps4 4 gamepad, gamepad ps4, hry a dym ps4, xbox 360 controlls, titán jazyk, Ovládanie, ps3 ovládač, ovládač pc, bluetooth audio spínača, ovládanie pc.


  • Feature1: USB PC Herný ovládač
  • Package: No
  • Číslo Modelu: pre ps4 radič
  • Názov Značky: TECTINTER
  • Druh: Gamepads
  • Model: Pre PS4 Bezdrôtový Ovládač
  • Kompatibilné Značka/Model: Iné
  • Funkcia: Nové Version2
  • Dropshipping: Podpora
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • SONY Model: pre PlayStation4
  • Štýl: Pre Konzoly PS4 Joypad
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Fit: Pre konzoly PS4
  • Položka Druh: Pre PS4 Gamepad
  • Typ Rozhrania: Bluetooth
Lady Soliip05 2020-09-19

Very fantastic product and working perfectly on my PS4 slim..... The bottons are very smooth

Allyza Kalaw 2020-12-14

Tres belle manette pas encore essayer

Gunninks5 2020-09-24

Everything works well, everything works, it came very quickly. A good long cable for charging. Many thanks to the seller for the bonus compact stand for the smartphone. Just did not understand why stickers.)

Julskerr 2020-12-16

Product defective

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good