Štandardný Stroj Videnia Filtre Žltá Pásmového 590nm C-Ústa Priemyselné Objektív Filter

Štandardný Stroj Videnia Filtre Žltá Pásmového 590nm C-Ústa Priemyselné Objektív Filter

Štandardný Stroj Videnia Filtre Žltá Pásmového 590nm C-Ústa Priemyselné Objektív Filter

  • €49.95

    €61.66

Optické filtre môžu byť použité na oslabené, alebo vylepšenie obrazu, prenosu alebo odrážať špecifické vlnové dĺžky, a/alebo rozdeliť obrázok na dva identické obrázky s kontrolovaným úrovne jasu vo vzťahu k sebe.

Iné Filtre Detaily:

APLIKÁCIA PRÍKLADY Príklad 1: Farba Zápas Štúdio

Monochromatické nemôže vnútorne diferencovať rôzne farby. Avšak, okrem farebného filtra výrazne zvyšuje kontrast medzi objektmi. Dobrým pravidlom je, že daná vám uľahčiť objekty rovnakej farby, zatiaľ čo stmavnutie objektov proti farby. Zoberme príklad, kde dve červené a dve zelené pilulky sú obrazového s čiernobiela kamera. Údaje 9a - 9d zobrazujú aktuálne snímky vzorky pod kontrolu a rôzne obrázky pomocou farebných filtrov. Je jasné vidieť, že bez filtra (Obrázok 9b), monochromatický kamery nedokážu rozlíšiť medzi červeným a zeleným svetlom. To by bolo nemožné kontrolovať tieto pilulky na továrne. Na druhej strane, keď červený filter sa používa (Obrázok 9c), predmety z jeho protichodné farieb (t. j. zelenej tabletky) sa objaví šedá dôsledku zvýšeného kontrastu obrazu a môže byť ľahko discerned z red pills. Naopak, keď sa zelený filter sa používa (Obrázok 9d), red pills sa objaví sivá.

Obrázok 9a: Kontrast Rozšírenie: Vzoriek v rámci Kontroly

Obrázok 9b: Kontrast Rozšírenie: Žiadny Filter

Obrázok 9c: Kontrast Rozšírenie: Červený Filter

Obrázok 9d: Kontrast Rozšírenie: Green Filter

sú používané v mnohých aplikácií mimo uvedených: farba zápas zobrazovanie a Ramanovho spektroskopia. Oni sa stretli v takmer každý aspekt optika, imaging, a fotoniky priemyslu; pochopenie optických filtrov " výrobné techniky, zadajte terminológie, a typy filtrov sú dnes k dispozícii, pomáha jeden vyberať najlepšie filter pre všetky inštalácie.

Štítky: mini infračervený filter, 47k ohm rezistor, pásmového filtra, ir infračervený filter, bpf filter, 1812 smd, filtre infračervené, ir filter, filter laser, 5 f.


  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Veľkosť: 25mm
  • Použitie: Stroj Videnia
  • Materiál: Sklo/Kov
  • Rozhranie: C-Ústa
  • Číslo Modelu: FS03-BP590

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good