Doreen Box hot - 80Pcs Zmiešané Kvet Matné Akrylové Korálky 28x7mm(B12047)

Doreen Box hot - 80Pcs Zmiešané Kvet Matné Akrylové Korálky 28x7mm(B12047)

Doreen Box hot - 80Pcs Zmiešané Kvet Matné Akrylové Korálky 28x7mm(B12047)

  • €5.92

    €7.22

Doprava Zadarmo! 80 Zmiešané Kvet Matné Akrylové Korálky 28x7mm Materiál: Akryl Veľkosť Cca :28 mm x 7 mm

Otvor veľkosť :1.3 mm Hrúbka: 7 mm

prevod : 1 palec = 25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 palcový Farebný Zmiešané Množstvo dostanete 80 tejto položky v zozname cenu Časť Č. B12047 Poznámka.

O NÁS

Cesta naše šperky dodanie podnik začal v roku 2001 , keď tam boli iba 2 členov do nášho tímu. Teraz sme vyvinuli na tím, s viac ako 300 zamestnancov v Ázii , Európe a Amerike . A sme hrdí na to poskytnúť korálky a šperky Dodávky zákazníkom na celom svete. Sme stále spomínam si, ako nadšení, keď sme dostali prvé, aby v roku 2001, ktoré motivovalo nás milovať, aby každý z vás.

Ako návrat k príležitosť, ktorú nám dali, sme na začiatku nášho podnikania na www.fotoknihy-mcl.sk, aby sme našim dobré body a služby viac a viac zákazníkov.

Balenie Detail

Každú objednávku sa odosielajú pomocou Bublinkové obálky alebo multil ayer kartón . Chráni položky z poškodenia v tranzite, keď dosiahne každý zákazníci'hand.

O Dopravu

Platobné metódy

Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom www.fotoknihy-mcl.sk Escrow prostredníctvom Visa , MasterCard , QIWI , Western Union , a Bankové Prevody . Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení dostanete tovar.

Spätnú Väzbu A Po-Predajný Servis

To je ocenil, že by ste mohli nechať nás pozitívne ohlasy, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Stačí, neváhajte a kontaktujte nás na prvom čas, keď sa stretávajú žiadny problém, máme viac ako desať rokov cenné skúsenosti v tejto oblasti, ako výsledok môžeme vyriešiť akýkoľvek problém pre vás. Prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. Dôverujte nám, žiadne nehody bude vyriešený .

Štítky: acrilic boxy, mix nail, akryl zrkadlo kvety, dať vlasy korálky, farebný mix, akryl kamene pre odevy, obdĺžnikový box acrilic, náhrdelník acrilic kvety, sova pony korálky, acrilic kvet nechty.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Tvar: Radiant Tvar
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Položka Hmotnosť: 87g
  • Názov Značky: Doreen Box
  • Kovové Typ: ŽIADNE
  • Materiál: Akryl
  • Číslo Modelu: B12047
  • Položka Druh: Korálky
Mackynaix 2020-10-13

The product externally corresponds to the description of the store. There was a shortage, but the responsible seller agreed with the decision of the dispute and repaid the money. Everyone has mistakes-it's not scary. Flowers are beautiful, the quality is good. Product and shop recommend.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good