Originálne LCD Predné Sklo, Vonkajší Objektív Pre Samsung Galaxy S8 G950F S8+ plus Poznámka 8 S9 S9Plus Rozbité Dotykový Displej Nahradenie Opravy

Originálne LCD Predné Sklo, Vonkajší Objektív Pre Samsung Galaxy S8 G950F S8+ plus Poznámka 8 S9 S9Plus Rozbité Dotykový Displej Nahradenie Opravy

Originálne LCD Predné Sklo, Vonkajší Objektív Pre Samsung Galaxy S8 G950F S8+ plus Poznámka 8 S9 S9Plus Rozbité Dotykový Displej Nahradenie Opravy

  • €4.52

    €5.02

Originálne LCD Predné Sklo, Vonkajší Objektív Pre Samsung Galaxy S8 G950F S8+ plus Poznámka 8 9 Note8 Note9 S9 S9Plus Rozbité Dotykový Displej Nahradenie Opravy

FUNKCIE:OPRAVA MODERNIZÁCIU ROZBITÉ VONKAJŠIEHO SKLA

PACKAGE:S ŠTANDARDNÝ BALÍK

MIN: 1 KS

Opíšte

1.Tovar je iba sklo.Č temperovanie chrániť film.Žiadny Dotyk flex.Bez OCA film a nástroje.

2. Naše výrobky rôzne a cena je konkurencieschopná, ak potrebujete viac informácií o produkte, kontaktujte ma prosím.

3. Budeme loď tovaru www.fotoknihy-mcl.sk vo všeobecnosti, ak potrebujete rýchle dodanie, prosím kontaktujte nás, alebo zvoliť dopravu cestu sami.Vďaka.

4.O vonkajšie sklo,tam majú viac druhov na trhu.Obrázok zobraziť tovar s QR je originál z Kórey alebo Vietnam. Ak chcete najlacnejšiu,tiež sme si to.

O NÁS: Naše kvalitné produkty s konkurenčné ceny, ktoré nám umožňujú stojan na mobilný Telefón, Príslušenstvo & Mobilný Telefón Náhradné Diely trhu viac ako 10 rokov. Odrežeme všetky zbytočné náklady pre mnoho krát a skúste znížiť naše ceny na najnižšej úrovni. Navyše, naše prísne kontroly kvality môže zachovať naše výrobky aj na stabilnej úrovni, ako v konečnom postup výroby, naše "po jednom kontroly" môže zabezpečiť kvalitu našich výrobkov.A ak sa vám nepodarí nájsť potrebujete tovar,môžete nás kontaktovať a my sa budeme snažiť nájsť sz pre vás. Poštovné: 1) Budeme odoslať tovar do 3 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí. 2) Generaaly trvá približne 4 až 7 pracovných dní express(DHL/EMS/Fedex), a 15-35 pracovných dní od www.fotoknihy-mcl.sk alebo Čína Air mail na loď do vašej krajiny.Ak čas viac 35 dní,prosím, kontaktujte nás v čase.Budeme vám dobrú pomoc. 3) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

4), Ak chcete, aby sa dostal produkty quikly,Prosím zvoľte spôsob prepravy DHL, FEDEX EMS alebo. Spätná väzba: Sme ocenili, ak by ste mohli dať nám 5 STAR spätnú Väzbu a nechať Pozitívnu spätnú Väzbu na sos po transakcia ukončená a my vám nejaké zľavy, alebo nejaký darček pre vašu ďalšiu objednávku a w e, nechá vám Pozitívnu spätnú Väzbu, akonáhle je doručenie potvrdené. Návrat & Záruka: 1), Sme nie je zodpovedná za akékoľvek oneskorenie pri dodávke, vrátane ale nie obmedzený na colné poštovné kontrola, štrajk a pod. 2)môže vrátiť náš produkt na výmenu alebo vrátenie peňazí do 3 dní po obdržaní zásielky. Naše zásady vrátenia peňazí je na 7 dní od prevzatia vráteného tovaru.

3)Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej. 4)Na Výmenu, vrátenie prepravné poplatky hradí Kupujúci, a Predávajúci zaplatí náhradu poštovného.

Štítky: rozbité samsung displej, samsung galaxy a3 rozbitý displej, pôvodný poznámka 8 lcd, iphone ozdobná šnúrka na uniforme krku, galaxy note 9 predné sklo náhradné, samsung galaxy s8 rozbité obrazovky, čelné s8, prípade ni, rám samsung galaxy s8, displej s9plus.


  • Druh: Predné Film
  • Kompatibilný Model Samsung: Galaxy Note 9
  • Dodanie: Do Dvoch Pracovných dní Po platbe
  • Kompatibilný Telefón Značky: Samsung
  • Edge-to-edge Pokrytie: No
  • Použitie: mobilný telefón
  • S Maloobchodných Balíkov: No
  • Funkcia: Modernizáciu starých Krycie Sklo alebo Oprava rozbité vonkajšieho skla
  • QC: Testovanie Pred Odoslaním
  • Package: Áno
  • Názov: Vonkajšie Predné Sklo
  • Funkcie: Jednoduchá inštalácia
  • Kvalita: Ideálny Na Laminovanie
  • Názov Značky: SRUD
Dimas Ya2010 2020-09-07

Приехал быстро, Стекло треснуло после установки в сервисе.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good