Luxusné euro, posteľná bielizeň nastaviť štítky na Jacquardove Saténová posteľná bielizeň nastaviť Queen bed kryt Bielizeň Prikrývka /perinu nastaviť pre homer Textilné obliečky na Vankúše

Luxusné euro, posteľná bielizeň nastaviť štítky na Jacquardove Saténová posteľná bielizeň nastaviť Queen bed kryt Bielizeň Prikrývka /perinu nastaviť pre homer Textilné obliečky na Vankúše

Luxusné euro, posteľná bielizeň nastaviť štítky na Jacquardove Saténová posteľná bielizeň nastaviť Queen bed kryt Bielizeň Prikrývka /perinu nastaviť pre homer Textilné obliečky na Vankúše

  • €18.73

    €34.05

Saténové, hodvábne cumlík posteľná bielizeň nastaviť Kráľovná King bed kryt perinu nastaviť Obliečky Deka Kryt obliečka na Vankúš Domov Textilné dekorácie

Popis:

Textílie: 100% Saténová hodváb

Farba:farbou

Prečo by ste si mali vybrať to posteľná bielizeň nastaviť?

1.KVALITNÉ SATÉNOVÉ LÁTKY. Používa vysoko kvalitné saténové látky ,chladenie v lete a v teple v zime.To nie je reálne, hodvábna tkanina, ale má textúru hodvábu . Jeho štruktúra je rovnaká ako v obrázkoch. Hodváb je v poriadku a jednotné, a dotyk pocit je veľmi smoothful,farbu a štýl je milosť, ľahko sa čistí, č obaľovanie, žiadne zmrštenie, č vyblednutiu,a preto je worthly odporúča.

2.ELEGANTNÉ A NÁDHERNÉ ŠTÝL. Predné deka kryt prijíma žakárové proces, takže vaša deka kryt je plný rose ako trojrozmerný kvety, ktoré vám môže priniesť ušľachtilý a romantický pocit a kedykoľvek, dokonca aj vtedy, keď spíte. Nenechajte si chcete vyskúšať prikrývku kryt plný ruží? Hodí sa nielen retro štýl, ale tiež luxusné štýl domáce dekorácie.

3.VŠETKY ROZMERY – VEĽA FARIEB! Naše satin list set je k dispozícii v týchto posteľ veľkosti: Twin, Plné, Kráľovná, Kráľ.

Bez RIZIKA NAKUPOVANIE - veríme, že budete milovať tento Satin List Set, rovnako ako my. Ale v prípade, že ho nemáte, ponúkame 100% záruku vrátenia peňazí. Bez otázok. Pretože chceme, aby ste boli šťastný!

4.OBMEDZENÁ PODPORA PREDAJA,KÚPIŤ, JE ZAROBIŤ. to nie je len kvalitné, krásne štýl, ale tiež s dobrou cenou, teraz sme vybrali niekoľko z každej farby robiť Obmedzený predaj propagačných aktivít, takú nízku cenu nie je za vaše váhanie,kúpiť, je zarobiť.

Vezmite prosím na vedomie,

NÁS-Twin set=1pcs Deka Perinu +1pcs obliečky na Vankúše

NÁS-Full set=1pcs Deka Perinu +2 ks obliečky na Vankúše

NÁS-Kráľovná set=1pcs Deka Perinu +2 ks obliečky na Vankúše

NÁS-Kráľ set=1pcs Deka Perinu +2 ks obliečky na Vankúše

NÁS-Úplné+ set=1pcs Deka Perinu +2 ks obliečky na Vankúše

2.Veľkosť:

NÁS-Twin veľkosť

1pcs Deka Perinu :160x210cm/63.49"X83.33"

1pcsPillowcases:45X70cm/17.71"X27.55"

NÁS-v Plnej veľkosti

1pcs Deka Perinu :200X230cm/78.74"X90.55"

2pcsPillowcases:45X70cm/17.71"X27.55"

NÁS-Kráľovná veľkosť

1pcs Deka Perinu :228X228cm/89.76"X89.76"

2pcsPillowcases:45X70cm/17.71"X27.55"

NÁS-King size

1pcs Deka Perinu :230x260cm/90.55"X102.36"

2pcsPillowcases:51X91cm/20.07"X35.82"

Funkcie:

1.Používa vysoko kvalitné saténové látky ,chladenie v lete a v teple v zime.a na dotyk pocit je veľmi smoothful,farbu a štýl je milosť, ľahko sa čistí, č obaľovanie, žiadne zmrštenie, č vyblednutiu.

2. Prijíma žakárové proces, takže vaša deka kryt je plný rose ako trojrozmerný kvety, ktoré vám môže priniesť ušľachtilý a romantický pocit a kedykoľvek, dokonca aj vtedy, keď spíte.

3.Vysoká kvalita skryté ziper dizajn zabraňuje poškriabaním, robí vaša rodina spánku bezpečnosti ,nech je vaša posteľ vyzerá krajšie a milosti.

4.Výtvarné spracovanie ukázal v detailoch.

5.Módny štýl:čisto farebné hodváb štýl,je vaša posteľ viac Luxusné a milosť ,aby ste romantické životné skúsenosti.

5.Nákladovo efektívne produkty a ohľaduplný služby, ktoré si to zaslúžia.

Teplé pripomenúť: 1.Pretože Ručné meranie 1-4cm chyba je prípustné. 2.ak chceš inú veľkosť,prosím, kontaktujte nás 3.rýchla doprava, doprava zadarmo nie znamená, že nemusíte platiť navyše Vlastná 4.rôzne krajiny veľkosť je iný ,takže prosím, či je to dobre, pred nákupom 5.vzhľadom na dlhé vzdialenosti dopravy ,produkt bude trochu zložiť,to tak nie je plochý, ako obrázok ukázal,ale nemá vplyv na použitie. 6.č maloobchodnom balení, ak chcete, aby sa predaj opäť, alebo ako Darček ,prosím, že o balenie problém 7.kryt bez Tešiteľ,sa vzťahuje len na 8.ak ste spokojní s našimi službami, nechajte nám spätnú väzbu a u všetkých "piatich hviezd[Keď ste ohodnotili dodacia lehota časť vezmite prosím na medzinárodnej tranzitnej do úvahy.] Vaša úroveň sa nás snaží poskytnúť slúžiť lepšie.

Štítky: bedlinen nastaviť, bielizeň posteľná bielizeň sukne, obsiahnuté posteľná bielizeň nastaviť, almohadones fundas, štýl luxusná posteľná bielizeň, textílie satin, nastaviť bielizeň, bielizeň ženy, posteľná bielizeň bavlna, muži postele prikrývku sady.


  • Vzor Typ: Pevné
  • Náplň: ŽIADNE
  • Hustota Tkaniny: 128X68
  • Štýl: Moderné
  • Použitie: Domov
  • vzor: Bunky
  • Technics: Žakárové
  • Trieda: Kvalifikovaný
  • Farebnú Stálosť (Stupeň): 3-4
  • Súbor Typ: Áno
  • Vlákno Počítať: 200TC
  • Hmotnosť: US-Twin900g/US-Full1200g/US-Queen1350g/US-King1500g/
  • Druh: Obliečky Kryt Sady
  • Množstvo: 3 ks
  • Aplikácia Veľkosť: 2.2 m (7 ft)
  • Materiál: 100% Polyester
  • Číslo Modelu: Posteľná Bielizeň Nastaviť
  • Textílie Počítať: 60
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
Turchese69 2021-01-25

I ordered a red cover, and not rusteeee ..... Disappointed disappointed disappointed!!!!!

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good