40pcs/set Oscilačný Multitool pílových náradie Bitov Príslušenstvo Multitool Moc Bit Testere Strane Videl Testereler

40pcs/set Oscilačný Multitool pílových náradie Bitov Príslušenstvo Multitool Moc Bit Testere Strane Videl Testereler

40pcs/set Oscilačný Multitool pílových náradie Bitov Príslušenstvo Multitool Moc Bit Testere Strane Videl Testereler

  • €14.67

    €24.04

40pcs/set Multitool Oscilačná Píla Pílové Príslušenstvo Multitool náradie Bitov Príslušenstvo náradie Bitov Testere Strane Videl Testereler Popis:

Tvar navrhnutý umožňuje tieto listy sa ľahko ponoriť rezy do materiálu na každom mieste, bez rizika poškodenia protichodné steny alebo povrchy. To umožňuje užívateľom, aby sa zmestili širokú škálu oscilácie príslušenstvo navrhnuté s univerzálne kovanie pre použitie na mnoho významných značiek oscilácie nástroje.

Vlastnosti: Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu , vysokú tvrdosť a dlhú životnosť. Špeciálne navrhnuté tak, montáž môžu priamo vhodné pre mnoho druhov rýchla zmena: viacúčelové náradie. Pre domáce zlepšenie aplikácie, ako je rezanie z mramoru a konkrétnych spojov. Neváhajte a použiť ich v ktorejkoľvek časti vášho domova zlepšenie alebo odbornej projektu, prichádza s vynikajúcimi výsledkami. Tiež vynikajúci na odstraňovanie malty právo na najviac vzdialených kútov.

Špecifikácie:

1pc ploché ostrie noža škrabka, najlepšie pre rezanie: koberce, kožené, linoleum, kartón, lepenka rezanie alebo odstránenie silikónové, tužidlové a lepidlo.

1pc tesné rezanie noža škrabka, najlepšie pre rezanie: koberce, kožené, linoleum, kartón, lepenka rezanie alebo odstránenie silikónové, tužidlové a lepidlo. Pomocou tejto tesné rezanie škrabka na odrezal lepidlá, tužidlové, silikónové alebo akýkoľvek iný materiál build-up od požadovanú pracovnú plochu.

1pc 32mm(1-1/4") E-cut standard pílového kotúča, najlepšie rezania: drevo, lamináty, mäkšie plasty, sadrokartón, laminát. Umožňuje ľahko ponoriť rezy do materiálu na ktoromkoľvek mieste.

1pc 32mm(1-1/4")presné pílového kotúča, najlepšie pre rezanie: rýchle rezanie mäkké drevo, drevo, lamináty, mäkšie plasty, sadrokartón, laminát. Táto čepeľ má vysokú reznú rýchlosť a presnosť vďaka dvojradu zubov.

1pc 32mm(1-1/4") Bi-metal pílového kotúča, najlepšie pre rezanie: tvrdé, mäkké drevo a všetky ostatné drevené materiály, dokonca aj s klincami. Tiež veľmi vhodný aj na plasty a sadrokartón. Bi-metal zuby, offset, vysoká rýchlosť rezania. Extrémne odolné a robustné.

1pc 10 mm(3/8") E-cut standard pílového kotúča, najlepšie rezania: drevo, lamináty, mäkšie plasty, sadrokartón, laminát. Umožňuje ľahko ponoriť rezy do materiálu na ktoromkoľvek mieste.

1pc 20 mm(3/4") E-cut standard pílového kotúča, najlepšie rezania: drevo, lamináty, mäkšie plasty, sadrokartón, laminát. Umožňuje ľahko ponoriť rezy do materiálu na ktoromkoľvek mieste.

1pc 45mm(1-3/4")presné pílového kotúča, najlepšie pre rezanie: rýchle rezanie mäkké drevo, drevo, lamináty, mäkšie plasty, sadrokartón, laminát. Táto čepeľ má vysokú reznú rýchlosť a presnosť vďaka dvojradu zubov.

1pc 45mm(1-3/4") E-cut standard pílového kotúča, najlepšie rezania: drevo, lamináty, mäkšie plasty, sadrokartón, laminát. Umožňuje ľahko ponoriť rezy do materiálu na ktoromkoľvek mieste.

1pc 65mm(2-5/8") E-cut standard pílového kotúča, najlepšie rezania: drevo, lamináty, mäkšie plasty, sadrokartón, laminát. Umožňuje ľahko ponoriť rezy do materiálu na ktoromkoľvek mieste.

1pc 88mm(3-1/2") HCS segmentované pílového kotúča, najlepšie pre rezanie: hin kovy, klince, skrutky, dreva, plastov, sadrokartónu, laminátových, laminátov. Tento circular saw blade je vynikajúci na rezanie dreva.

1pc 88mm(3-1/2") flush segmentované pílového kotúča, najlepšie pre rezanie: hin kovy, klince, skrutky, dreva, plastov, sadrokartónu, laminátových, laminátov. Tento circular saw blade je vynikajúci na rezanie dreva.

1pc 64mm(2-1/2") flush rez čepeľ z karbidu, najlepšie pre rezanie: škárovacia hmota, malty, betónu, tvrdené lepidlá, keramické a porcelánové dlaždice cut-outs. Návrh(ploché bočné) umožňuje tento fréza na úplne práce celú cestu do rohov bez poškodenia protichodné steny alebo povrchy.

1pc tesné rezanie trojuholníkové karbidu rašpľa, najlepšie pre rezanie: malty, tenké set malta, tvrdené lepidlá, betónových povrchov a muriva.

1pc 81mm rakety(3-1/8") prst brúsenie podložku, najlepšie pre rezanie: obs vyžadujúce háčika a slučky brúsnym papierom. Jedinečný dizajn tohto pad, ktorý umožňuje vykonávať multi-nástroj na brúsenie s týmto štandardná veľkosť prílohy pad.

25pcs brúsenie listov(60#, 80#, 120#, 180#, 240#), najlepšie pre rezanie: povrchová úprava práce. Brúsenie listy sú špeciálne navrhnuté pre multifunkčné náradie s brúsenie pad prílohu.

Hmotnosť: 370g(cca.)

Balenie Obsahuje:

1 Nastavte x pílového Kotúča Príslušenstvo

Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 1-2 mm chyba v dôsledku ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

O spätnú väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Štítky: multimaster nože univerzálny, čepeľ pre renovator, čepeľ multi nástroj, oscilačný multi náradie, tester, 4x6 cm, HC30, dewalt, čepeľ multitool, čepeľ videl tabuľka.


  • Číslo Modelu: Oscilačný Čepeľ
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Funkcia: Pílového Kotúča Príslušenstvo
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
Hjpierre 2020-09-14

Just as advertised. Perfect.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good