Laptop Taška pre Notebook Kryt 14 palce

Laptop Taška pre Notebook Kryt 14 palce

Laptop Taška pre Notebook Kryt 14 palce

  • €13.63

    €14.35

14 Palcový Notebook Taška Pre Notebook Kryt Veľkosť: To je 37x27 cm. Má 3 cm vnútorná šírka. Navrhnutý na nosenie podobe notebooku, ľahko prípade poskytuje bezpečné prenášanie s jeho čalúnená štruktúry. Má dvojitý zips rukoväť pre jednoduché otváranie, na rukoväti pre voliteľné použitie vnútri, špeciálne mäkké textúrou vnútornej štruktúry, aby sa zabránilo poškriabaniu, a jeho tlačené vonkajší povrch je vyrobený z škvrna-dôkaz, ľahko utrite textílie. Vďaka svojmu jednoduchému a užitočné štruktúry, môžete ľahko vykonať počítača na cestách alebo v každodennom živote. Tento certifikát je medzinárodná záruka, že materiály použité nebude poškodiť vaše zdravie.

Štítky: taška na notebook, notebook skin, pre laptop nálepky, notebook nálepky, 14 palce pomstiteľ notebook skin, poznámkový blok, herný notebook, asus pokožky, 1. ovzdušie, 15.6 palce laptop taška.


  • Názov Značky: LadyNil
  • Pôvod: TR(Pôvodu)
B Redsoxsrock 2021-01-04

The item is good quality. However, there was a problem with the size. The bag was too big. But, the seller sent the new bag that was the right size. It arrived very quickly and safe.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good