G10S PRO Ovládanie Hlasom Vzduchu Myši Bezdrôtové Displeja Ovládanie Hlasom Vzduchu Myši Inteligentné Diaľkové Ovládanie s podsvietením Pre Android Tv Box PC

G10S PRO Ovládanie Hlasom Vzduchu Myši Bezdrôtové Displeja Ovládanie Hlasom Vzduchu Myši Inteligentné Diaľkové Ovládanie s podsvietením Pre Android Tv Box PC

G10S PRO Ovládanie Hlasom Vzduchu Myši Bezdrôtové Displeja Ovládanie Hlasom Vzduchu Myši Inteligentné Diaľkové Ovládanie s podsvietením Pre Android Tv Box PC

  • €4.27

    €6.10

Funkcia:

1. 2.4 G bezdrôtové pripojenie: pripojenie 2.4 G bezdrôtové pripojenie cez USB prijímač, plug and play, vychutnať až 10 metrov diaľkové bezdrôtové ovládanie.

2. Hlasové ovládanie: stlačte hlasové tlačidlo na diaľkovom ovládači ak chcete vyhľadať kanál, ktorý chcete sledovať, jednoduché použitie.

3. Vstavaný gyroskop: tento vzduch myši môžete zmysel zmena smeru a rýchlosti, takže môžete ovládať priamo vo vzduchu.

4. Ergonomický dizajn: arc dizajn na zadnej strane vzduchu myš je veľmi vhodný pre dlane, poskytuje pohodlné ručné skúsenosti.

5. Jednoduché použitie: 17 tlačidlo vzduchu myši, jednoduché ovládanie hlasitosti, stránka hore / dole, vľavo / vpravo myši, atď. Len sedieť na pohovke a užívať si.

Špecifikácia:

Model: PRO G10S

Farba: Čierna

Materiál: plast

Kľúčové množstvo: 17 tlačidlá

Bezdrôtová frekvencia: 2,4 GHz

Vzdialenosť: 10m

Napätie: 3V

Pracovný prúd:

1. Všetky položky bude dvakrát skontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Položky

bude odoslaný do 3-7 pracovných dní po zákazníkom zaplatiť objednávku. Pretože máme tisíce, aby everydays. Musíme zariadiť zásielky jednej objednávke do jednej objednávke. Pošleme na produkty čo najskôr.

2. My len loď na Potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. To zvyčajne trvá asi 20-60 pracovných dní na doručenie zásielky na miesto určenia(pre vzdialených oblastiach,to môže trvať trochu dlho).Medzitým si môžete vybrať DHL Express skrátenie prepravného času, ak potrebujete, aby urýchlene.

4. Ak nechcete prijímať objednávky do 60 pracovných dní,prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú Väzbu,budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.

1. Ak nie ste spokojní s položku,ktorú ste dostali, vráťte ho vrátiť do 10 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám plnú peňazí,upone doručenia položka v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom, patrí.

4. Ak položka je poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne,prosím, kontaktujte nás na skutočné fotografie z položiek a my vám vrátime peniaze.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Vaša spokojnosť je našou prioritou!

I f prijatí objednávky a je v dobrom stave,boli by sme vďační, ak by ste nechať 5-Hviezdy Pozitívne Odozvy na transakciu.

Inak,boli by sme vďační, ak by ste kontaktovať nás pred odchodom 1-Hviezdičkový na 3-Hviezd spätnú Väzbu,budeme mať radosť s cieľom poskytnúť uspokojivé riešenie.

Štítky: air mouse, air mouse smart tv, tv, diaľkové ovládanie univerzálny tv, vodič asrock h110 pro btc, v20 mouse pro, vzduch klávesnica myš, hd x10, platobného média wpm, sensir prepínač bezdrôtovej komunikácie.


  • Názov Značky: ALLOYSEED
  • Číslo Modelu: vzduch
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Použitie: Univerzálny
  • Podpora APLIKÁCIÍ: Áno
  • Kanál: 1
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Bezdrôtová Komunikácia: RF
  • Package: Áno
  • Frekvencia: 433 MHz
Mashina75 2020-10-07

Hi I bought the remote and the seller asked me for more money has part of the price he put on the web. He's finally reimbursed my money. And the command didn't send it to me. But it's a waste of time to buy with this salesman.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good