Sabertooth Dual 25A DC Motor Radič 6~24V Synchrónne regeneračné Tepelnej +prepäťová ochrana na vysokej napájaný robot

Sabertooth Dual 25A DC Motor Radič 6~24V Synchrónne regeneračné Tepelnej +prepäťová ochrana na vysokej napájaný robot

Sabertooth Dual 25A DC Motor Radič 6~24V Synchrónne regeneračné Tepelnej +prepäťová ochrana na vysokej napájaný robot

  • €106.86


DimensionEngineering Sabertooth Dual 25A DC Motor, Regulátor, 6~24V podpora nezávislého a rýchlosti+smer režimy so Synchrónnym rekuperačné jednotky Tepelné a nadprúdovou ochranou pre vysoko robotika, napájanými

Úvod

Na Sabertooth 2 x 25 je jeden z najvšestrannejších, efektívne a jednoduché použitie dual motorových ovládače na trhu. Je vhodný na vysokej napájaný roboty - až 100lbs v boji alebo 300lbs pre všeobecné účely robotiky. Z krabice, Sabertooth môže dodať dve JEDNOSMERNÉ jednosmerné motory s až 25A každý. Špičkové prúdy 50A na kanál sú dosiahnuteľné na niekoľko sekúnd. Nadprúdu a tepelná ochrana znamená, že už nikdy sa nebudete musieť obávať, že zabije vodiča s náhodným stánky alebo bodné až príliš veľký motor. Sabertooth umožňuje ovládať dva motory s: analógové napätie, radio control, sériové a packetized sériové. Môžete vytvoriť mnoho rôznych robotov rastúca zložitosť pre nadchádzajúce roky s Sabertooth. Sabertooth má nezávislé a rýchlosti+smer prevádzkových režimoch, takže je ideálny ovládač pre diferenciálnu disk (tank štýle) roboty a viac. "THfinland" Prevádzkový režim je nastavený na palube DIP prepínačov, takže nie sú žiadne kábliky stratiť. Sabertooth funkcie skrutku vypínače - takže je možné postaviť robota aj bez spájkovania. Sabertooth je prvý synchrónne regeneračné motorových vodič vo svojej triede. Regeneratívnej topológie znamená, že batérie dostať dobíjať kedykoľvek máte príkaz svojho robota spomaliť alebo zadnej strane. Sabertooth tiež umožňuje, aby sa veľmi rýchlo zastaví a zruší dáva váš robot rýchly a svižný okraj. Sabertooth má vstavaný 5V BEC, ktoré môžu poskytnúť energie na microcontroller alebo R/C prijímač. Lítium cutoff režim umožňuje Sabertooth na bezpečnú prevádzku s lítium-iónová a lítium-polymérová batéria pack - najvyššiu hustotu energie batérie k dispozícii. Sabertooth je tranzistory sú zapnuté na ultrazvukové rýchlosti (32kHz) pre tichý chod. Sabertooth 2X25 používa 1.3 milliohm MOSFETs v jeho most. Chystáte sa do nášho konkurenta smiešne hodnotenie schémy toto by bolo dual 190A motorových ovládač! Používaním našich vodičov motorových s lacným AC adaptéry nie je odporúčané. Použitie batérie, alebo aspoň dať batérie paralelne s DC napájania. DFRobot Tipy: Tento driver je najlepší, aký sme kedy testovali na našej 4WD vonkajšie mobile robot, ktorý spotrebiteľ veľa energie.

Fotografie

Funkcie

To je najsilnejší výkon motora jednotka: Dobré reakcie Silný brzdný účinok V rovnakom čase na veľké platformy na efektívne rozšíriť modul napájania čas používania. Je vhodný na vysokej napájaný roboty - až 100lbs v boji alebo 300lbs pre všeobecné účely robotiky.

Špecifikácia

25A kontinuálne, 50A vrchol na kanál. 6-24V menovitej, 30V absolútne maximum Synchrónne rekuperačné jednotky Ultra-sonic frekvencia spínania Tepelná a nadprúdovou ochranou Lítium-protection mode režimy zadávania Textu: Analógový, R/C, zjednodušená sériové, sériové packetized Veľkosť: 65 x 80 x 20 mm (2.6x3.1x0.8)

Dokumenty

Sabertooth 2x25.doc (2.6 mb): //www.dimensionengineering.com/datasheets/Sabertooth2x25.doc Sabertooth 2x25.pdf (1.9 mb): //www.dimensionengineering.com/datasheets/Sabertooth2x25.pdf Rýchly štart guide.doc: //www.dimensionengineering.com/datasheets/Sabertooth2X25QuickStart.doc Príručka pre rýchly štart.pdf: //www.dimensionengineering.com/datasheets/Sabertooth2X25QuickStart.pdf Sabertooth DIP Prepínač Sprievodca: //dimensionengineering.com/datasheets/Sabertoothdipwizard/start.htm Motor ovládač účinnosť comparisonSample RPM verzus plyn graf: //dimensionengineering.com/datasheets/Regenerative_comparison/regenerative_comparison.htm

Poštovné Zoznam

Sabertooth Dual 25A DC Motor Ovládač x1

Spôsob Platby A Prepravy

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Spracujeme najviac, aby do 48 hodín po platbe na overenie a ponúknuť sledovanie č. s každým sa Zaoberajú(www.fotoknihy-mcl.sk len môže naplniť sledovanie Nie po 24 hodín). Podporu po celom SVETE DOPRAVA. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). DHL/Fedex Sledovania No Možno Zmeniť po položka prísť Hongkong(napr.sme dodaní položky v piatok a vyplniť sledovanie Nie,ale sledovania Č môžu byť Zmena v pondelok, ak Zásielku prísť Hongkong). SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku v primeranom dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás prvý(pls nechcem dať negatívnu spätnú väzbu pred obráťte sa na nás!). Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité ,prosíme, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Iné

Pre ruský kupujúci,pls ponúkajú meno a priezvisko ako politika vyžaduje. Pre Kupujúceho z ruskej Federácie,Argentína,Ukrajina,Položka môže loď cez Čína Príspevok Registrované Air Mail, Singapur, Pošta, EMS, ak sa rozhodnete DHL/Fedex ako komplexná colná deklarácia procesu. Pre Kupujúceho Z Brazílie,pls ponúkajú Dane Nie je chcete loď cez DHL/Fedex,alebo položiek bude loď cez EMS keď sa rozhodnete DHL.

Štítky: 27 mhz rádio, hackrf jeden, robot hračka, arduino, rozvíjať doske pomocou fpga, noelec, hackrf, pi s, arduino dfrobot, rezero.


  • Demo Rada Typ: RAMENO
  • Názov Značky: DFRobot
  • Číslo Modelu: Sabertooth Dual 25A
Kk Debrian 2021-01-14

tutto ok thanks

Johnnylion8 2020-10-23

arrived quickly is of good quality works fine i didnt cummincate with the seller

Jinjin0808 2021-01-25

very good.

Shalikiani Guga 2021-02-08

Device came damaged/not running, Reque me about sending filmików but not got, any feedback if there are able to help me. For if nobody deign take up specifically this problem. Passed already over 2 weeks...

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good