KSEIBI Presnosť strane countersink & debarring nástroj s drevenou rukoväťou a pevné brass kovanie Strane Výstružníky.

KSEIBI Presnosť strane countersink & debarring nástroj s drevenou rukoväťou a pevné brass kovanie Strane Výstružníky.

KSEIBI Presnosť strane countersink & debarring nástroj s drevenou rukoväťou a pevné brass kovanie Strane Výstružníky.

  • €8.80


Vo väčšine prípadov, keď potrebujete countersink niekoľkými skrutkami, je to oveľa jednoduchšie a rýchlejšie, použite nástroj ruka ako nástroj moci, to krásne z ruky countersink vám pomôžu pripraviť countersinks v pilotných diery bez toho, aby museli zmeniť bitov v vrták, Šikovný, rýchly a profesionálny, malý nástroj každý woodworker, inžinier, DIYer alebo nadšenec, musí mať. Na countersink bit je zhotovený z HSS M2 ocele s 82° uhle, 3 flauty, 1/2" (12.4 mm) priemer pre mimoriadne plynulé countersink nudné. Urobiť rýchlo pracovať countersinking, uvoľnenie otvor hrany & odihlovanie otvory v čerešňa, borovica, orech, mäkký javor a iné takéto lesy, rovnako ako plastové s jednoduchým otočením zápästia. Ideálne pre potopenie, debarring a chauffeuring diery, rúrky a profily v rôznych plastov a dreva. Nastaviť do kučeravé beechwood rukoväť s pevnej mosadze ferrule, rukoväť je 4,6" dlhé a celková dĺžka je 5 cm. Countersinking hlavu dreva skrutka dodáva pevnosť mechanického spojenia a drezy skrutka hlavy na úroveň, flush alebo mierne pod úrovňou okolitého dreva, rýchly low-noise riešenie, ručne riadený countersink je ťažké poraziť.

Tento Kseibi Presnosť strane countersink & debarring nástroj je ideálny pre potopenie, debarring a chauffeuring diery, rúrky a profily v rôznych plastov a dreva. Šikovný, rýchly a profesionálny, malý nástroj každý woodworker, inžinier, DIYer alebo nadšenec, musí mať.

Hrajú countersink bit vyrobený z M2 vysoká rýchlosť špeciálny nástroj ocele s 82° uhol, ktorý sa zmestí najviac skrutky, ktoré sa vyskytli pri trh, 3 flauty, 1/2" (12.4 mm) priemer, aby si najdlhšia životnosť bit, keď krútenie rukoväť nechal trochu pred nanášaním druhej twist, ako väčšina náradie príslušenstvo je to jednostranný otáčania bit.

Vo väčšine prípadov je oveľa jednoduchšie a rýchlejšie, použite nástroj ruka ako nástroj moci, tento malý nástroj vám pomôže pripraviť countersinks v pilotných diery bez toho, aby museli zmeniť bitov v vrták , jednoducho urobiť 45° 7~10 zvraty a je hotovo.

S jeho hardy a vyrába kučeravé bukové drevo, rukoväť , tento list countersink bude stáť v medzi iné ručné nástroje vo vašej dielni, s pevnej mosadze ferrule na ochranu drevená rukoväť. Celý nástroj je 5" v celkovej dĺžke (vrátane bit).

Countersinking hlavu dreva skrutka dodáva pevnosť mechanického spojenia a drezy skrutka hlavy na úroveň, flush alebo mierne pod úrovňou okolitého dreva, rýchly low-noise riešenie, ručne riadený countersink je ťažké poraziť.

Na letné hore, dole sú funkcie:

- Rozmery: 128mm (5")(L)

- 3 Spalín, 82° countersink bit.

- Pevné mosadze ferrule.

- HSS M2 pokutu-leštený dokončovacie práce.

- Kučeravé bukové drevo rukoväť.

- Vhodné pre drevo a plasty.

Všetci vo všetkých, tento nástroj je ideálny pre DIYer, Woodworkers a odborných pracovníkov, podobne, jednoduchý, ale veľmi užitočný nástroj.

Štítky: murár lyžicou, auger dreva, konštrukcia lyžicou, countersink strane, countersink dreva, sidekick, pivónia krúžok, drill bit, nástroj dreva, vŕtačka.


  • Countersink flauty: 3 Fluets
  • Číslo Modelu: 685345
  • Rukoväť Materiál: Bukové drevo
  • Druh: Countersink Vrtáka
  • Dĺžka: 1/2" (12.4 mm)
  • Použitie: Drevo Vŕtanie
  • Materiál: Rýchloreznej Ocele
  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Názov Značky: KSEIBI

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good