LT-50 Fľaša Labeler Stroj 20-50 Ks/min Štítok Aplikátor Semi-Automatické Kolo Fľaša Označovanie Stroj

LT-50 Fľaša Labeler Stroj 20-50 Ks/min Štítok Aplikátor Semi-Automatické Kolo Fľaša Označovanie Stroj

LT-50 Fľaša Labeler Stroj 20-50 Ks/min Štítok Aplikátor Semi-Automatické Kolo Fľaša Označovanie Stroj

  • Kategória: Nástroje
  • Kód Výrobku : w53612
  • Dostupnosť : Skladom
  • €281.17

    €312.42

LT-50 Fľaša Labeler Stroj 20-50 Ks/min Štítok Aplikátor Semi-Automatické Kolo Fľaša Označovanie Stroj Popis Výrobku:

Táto semi-auto kolo fľaša označovanie stroj je vhodný pre rôzne veľkosti samolepiace štítky alebo lepidla fólie na všetky druhy kolo fľaše,kruhové nádrže,kolo hlavne na samolepiace označovanie,Vysoká presnosť a vysokú rýchlosť. Poloha fľaša je nastaviteľná. Používa sa v PET fľaše,plastové fľaše,sklenené fľaše,Kovové fľaše a syn kolo fľaše atď. Označovanie vplyv je ideálne, žiadne vrásky, žiadne bubliny, triedy high, zvýšiť konkurencieschopnosť výrobku.

Produkt prijať modulárny dizajn, je to oveľa pohodlnejšie pre používateľov na údržbu. Vysoká presnosť a vysokú rýchlosť, dávkovanie a označovanie automaticky uľahčuje prevádzku. Výrobky sú nainštalované s kódu, tlačiarne, kódy štítku priamo, zatiaľ čo označovanie je pokračovaním. V rovnakom čase, pozícia kódu, tlačiarne a tlač čas je nastaviteľný podľa vašej požiadavky. Ak máte akékoľvek otázky, pred alebo po kúpite tento produkt, prosím kontaktujte nás a dajte nám vedieť vaše otázky a pomôžeme vyriešiť vaše problémy. Vďaka za nákupy!

Pracovný princíp Dovezené inteligentné vysoká presnosť magické oko a vysoko spoľahlivý Počítač čip program radič(PLC), ovládanie štítku a v prípade, štítok, pomocou gumový valček pridaných fľaša non-sušenie štítok nasledoval fľaše vo fľaši a dal na rotujúce.

Výhody produktu Účinnosť je rovnako vysoká ako 50-krát/minút.

Označovanie fliaš nastaviteľné, splniť rôzne pred a po obrobku označovanie potreby.

Označovanie vplyv je dobré, žiadne bubliny, žiadne vrásky, triedy high, zvýšiť konkurencieschopnosť výrobku.

Vyberte si značku a PLC senzor atď elektronických komponentov, výkonu, veľmi stabilný.

Modulárny dizajn, pohodlné, údržby a opráv nízkych nákladov.

Funkcie

Vhodné na označovanie kolo fľaše rôznych veľkostí; Skladá z hlavnej,odosielanie papier,prijímanie abstraktných,fľaša orientácie atď časti; Uvedenie fľašu orientácie časti príručky a opraviť fľaše; Všetky kovové sú vyrobené z 304 nerezovej ocele s povrchovou dokončovacie a špeciálne ošetrenie,ktoré môžeme vám zaručiť, veľmi dobrá kvalita. Malá veľkosť označovanie stroj,veľmi ľahko ovládateľný.

Technické

Stav: Nový Materiál: 304 Nerezovej ocele Min.Štítok Veľkosť: 26 mm*25 mm Max.Označenie Veľkosti: 150mm*300mm Označovanie Rýchlosť:50pcs/min Označovanie Presnosť: ±0,5 mm Štítok Roll Vonkajší Priemer: 300 mm Štítok Roll Vnútorný Priemer: 75mm Platné fliaš, priemer: 15-120 mm rozmery balenia: Dĺžka: 65 cm (26 palec) Šírka: 45 cm (18 palcov) Výška: 35 cm (14inch) Hrubá hmotnosť: 23kg (51lbs)

Package Vrátane

1 x Kolo Fľaša Označovanie Stroj

Obrázky Produktov

Štítky: private label aplikátor, malá fľaša štítok aplikátor, saténová etiketa strane, fľaša štítok aplikátor kanady, ručné farba aplikátor, memorex štítok aplikátor, štítok aplikátor india, kolo fľaša štítok aplikátor stroj, štítok automatický aplikátor, vysoká rýchlosť štítok aplikátor.


  • Druh: Nástroj Ruka Časti
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Číslo Modelu: LT-50YPTBJ0000001V2
  • Použitie: Domov urob si sám

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good