MICTUNING 4 Gang Prepnúť Panel s LED Svetelný Indikátor 20A Kolískový Spínač Box DC 12-24V pre Vozidlá, Člny, Nákladné Auto Príslušenstvo

MICTUNING 4 Gang Prepnúť Panel s LED Svetelný Indikátor 20A Kolískový Spínač Box DC 12-24V pre Vozidlá, Člny, Nákladné Auto Príslušenstvo

MICTUNING 4 Gang Prepnúť Panel s LED Svetelný Indikátor 20A Kolískový Spínač Box DC 12-24V pre Vozidlá, Člny, Nákladné Auto Príslušenstvo

  • €20.70

    €30.90

MICTUNING Vysokej Kvality 4 Gang Prepnúť Panel s LED Svetelný Indikátor 20A Kolískový Spínač Box DC12-24V pre Vozidlo, Loď, Auto Príslušenstvo

1. Lepšiu Kontrolu Rôzne Príslušenstvo - V MICTUNING prepínač okno môžete ovládať spínač štyri príslušenstvo na rovnaký čas, veľmi pohodlné, môže byť použitý na ovládanie svetla, bar, hmlové svetlo, zadné svetlo, pracovné svetlo, atď. Môžete podľa vlastnej potrebné priradiť prepne na použitie.

2. Viac Robustné Vonkajšie Puzdro Vyrobené zo 100% hliníka, nosenie, odolný, odolný, vodotesný a prachotesný, lepšie chrániť vnútorné drôty. Povrch je matný a nie ľahko poškriabať.

3. Jednoduchá Inštalácia - prepnúť panel má jeden 20AWG uzemňovacieho, jeden 12AWG napájací kábel, a štyri 14AWG farebne označené vodiče pre každý prepínač. Stačí pripojiť kábel na napájanie a príslušenstvo, respektíve, a môžete sa pripojiť úspešne, je to veľmi jednoduché.

4. LED svetelná Kontrolka - S LED indikátor, dáme vám vedieť panel prepínač je pod napätím a či pracujú správne. LED indikátor na tlačidlo umožňuje jasne vedieť, obvod stav každej príslušenstvo, ktoré sa rozsvieti, keď je prepínač zapnuté, energeticky veľmi úsporné.

5. Poskytujú Extra Protection - S externým poistka 40A, poskytuje extra ochranu pre obvod. Je vhodné nahradiť keď poistka je poškodený. S nastaviteľné upevnenie na stenu, môžete nastaviť vhodný uhol podľa vašich potrieb.

Najlepšou voľbou pre ovládanie viacerých príslušenstvo!

Na MICTUNING 4-gang prepnúť panel môžete ovládať 4 príslušenstvo, spínače v rovnakom čase, ktoré možno ľahko vyriešiť problém, že príslušenstvo je prepínač príliš chaotický.

Môžete priradiť prepínače podľa rôznych potrieb, ktoré môžete použiť na kontrolu svetla, bary, pracovné svetlá, koncové svetlá, atď, veľmi pohodlné.

Vyrobený z vysoko-kvalitného hliníka, je odolný, vodotesný a prachotesný. Povrch je navrhnutý s poleva, ktoré nie je ľahké poškriabaniu a má dlhšiu životnosť.

Jednoduché použitie:

Každý prepínač má zodpovedajúci farebne kódovaných drôtov pre ľahkú identifikáciu a spojenia. Inštalácia je veľmi jednoduchá, stačí pripojiť kábel na napájanie a príslušenstvo samostatne, a spojenie môže byť úspešná. LED indikátor sa rozsvieti, keď sa prepnúť panel pripojený na napájanie, čo vám umožní vedieť, ak obvod pracuje správne. Externá poistka 40A poskytuje lepšiu ochranu pre obvod.

Balenie obsahuje:

1x 4 gang prepnúť panel box

1x upevnenie na stenu

1x použiť manuálne

2x skrutky

Štítky: bmw f30, volkswagen tiguan, megan, pro pc, dacia logan, elektrický spínač pomocou časovača, chevrolet kríž, zariadenie subaru forester, bmw e46, obytné karavany.


  • Špeciálne Funkcie: Lepšiu Kontrolu Rôzne Príslušenstvo
  • Rok: Univerzálny
  • Názov Značky: MICTUNING
  • Položka Šírka: 1.9inch
  • Položka Priemer: 0inch
  • Položka Výška: 1.5inch
  • Položka Hmotnosť: 0.53kg
  • Druh Materiálu: Hliník
  • Položka Druh: Tlačidlo Prepnúť
  • Externé Testovanie Certifikácia: CCC
  • Názov Modelu: 4 Gang Prepnúť Panel
  • Položka Dĺžka: 5.3inch
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
Muratidi95 2020-12-27

!

Sovie Myueet 2020-11-10

Very good.. Very well made. Very happy.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good