Micro Hranol so Zameraním Displeja Pre Canon EOS 40D 50D 60D Fotoaparát EF-Náhradné

Micro Hranol so Zameraním Displeja Pre Canon EOS 40D 50D 60D Fotoaparát EF-Náhradné

Micro Hranol so Zameraním Displeja Pre Canon EOS 40D 50D 60D Fotoaparát EF-Náhradné

  • €14.58

    €20.55

Vhodná pre: Canon EOS 40D/50D/60D Package: 1x so zameraním na obrazovke Funkcie: * Toto rozdelenie so zameraním na obrazovke bude najlepšou voľbou, ak chcete dosiahnuť presné zameranie sa na vaše manuálne ostrenie objektívu alebo AF objektív. * So zameraním na obrazovke je plochá s lesklé a matné priehľadné plastové, v ktorom priniesť rozdeliť kruh v strede, ako aj okolité krúžok oblasti mikro-prism. * Keď obraz je správne zameraná, kruh plný a líniu medzi bude neprerušovaný. Inak, riadok bude samostatný kruh na dve polovice. Inštalácia Tipy: po Prvé, pričom z objektívu a otvor na zámok so zameraním na obrazovke prístroja, to bude pop-up. A potom, uvedenie zamerané na obrazovke v silikónovým pinzety opatrne. Vezmite prosím na vedomie, že lesklý povrch smerom von, matný povrch smerom pentaprism.

Štítky: Canon 250d, canon r5, eos r5, canon eos r, eos 550d logo, optický hranol, 30 canon, 50d canon, bella hadid, fotoaparát canon.


  • Štýl: so zameraním na obrazovke
  • Package: Áno
  • Číslo Modelu: canon 50d obrazovke
  • Typ:
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: eTone
Pasha Suma 2020-09-02

В принципе работает, фокусироваться помогает, но центральная окружность экрана не совпадает с окружностью видоискателя. Выровнять не получается.

Glorius83 2021-02-02

Focusing screen fit for fixing, Central Point auto focusa dropped very close agent prism. Easy replacement and much larger frajda with sharpener manual. Camera confirms złapanie focus. Fast shipping. Recommend.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good