VIP MÓDNE Pevné Pol Štít na Tvár Šatku Motocykel, jazda na Bicykli Lezenie Strmeň Vytlačené Trojuholník Šatka Bandana Outdoor Šport

VIP MÓDNE Pevné Pol Štít na Tvár Šatku Motocykel, jazda na Bicykli Lezenie Strmeň Vytlačené Trojuholník Šatka Bandana Outdoor Šport

VIP MÓDNE Pevné Pol Štít na Tvár Šatku Motocykel, jazda na Bicykli Lezenie Strmeň Vytlačené Trojuholník Šatka Bandana Outdoor Šport

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w68338
  • Dostupnosť : Skladom
  • €3.74

    €6.57

Tvár Masku pre dospelých:

Hmotnosť: 38 g

Materiál: 190gsm mlieka bez hodváb veľkosť: one size Opis: znečistenie ovzdušia ovplyvňuje náš každodenný život a zdravie, najmä potrebujeme väčšiu ochranu.

Tento typ anti-smog respirátory filter 95% prach, smog, výfukové plyny áut, strojov peľu a častíc chrípky, aby nás od prachu a oparu a zostať zdravý .

Opakované použitie: vyrobené z čistej bavlny materiál, ekologické, zdravé, mäkké, pohodlné a priedušná, môže poskytnúť vynikajúce výsledky. To môže byť použitý opakovane po pranie a sušenie.

Funkcie:

1. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

2. Vyrobené z vysoko kvalitného čistého mlieka hodvábneho materiálu, priedušné a pohodlné.

3. Zahustiť dizajn vám, aby ste vo vojne.

4. Viac na sebe metódy, nosenie, ľahšie, silnejšie a viac komfortné.

5. Umývateľný, môže sa použiť opakovane.

6. Skladacia, môžete ho do vrecka a vziať kamkoľvek. 7. Zadarmo veľkosť: pre mužov a ženy

1. Keď sa zobrazí položka a spokojní s produktom, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR. 2. Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím, kontaktujte nás bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám dobré riešenie. Negatívna spätná väzba nemôže vyriešiť všetky problémy, ak nevieme veci.

VIP FAHION je jedným z popredných dodávateľov v ženy módneho priemyslu. Známy pre jeho vintage-inšpirovaný módou, ako sú ženy sukne ženy šaty, topy, príslušenstvo a pod., poskytuje vzrušujúce a zapojenie on-line nákupný zážitok pre každého v hľadaní vintage móda pre ženy.Založená od roku 2013, BunniesFairy sa teší viac ako 6 rokov poskytovať našim zákazníkom vysoko kvalitné a starostlivo vybrané a dobre-ceny, autentické dobové oblečenie a doplnky.

Po integrácii priemyselné reťaze Návrh, Výrobu, Kontrolu Kvality, Dodávateľského Reťazca a Zákaznícky Servis v roku 2015 BunniesFairy je schopný loď unikátne predmety z pôvodného dizajnéri zákazníkov po celom svete s rýchle dodanie. VIP FAHION sa stará o svojich zákazníkov najviac a vždy sa usilovala o 100% spokojnosť zákazníka. Ak máte akékoľvek otázky, nenechajte sa kontaktovať s nami. Vitajte nakupovanie v BunniesFairy! Vaša spokojnosť je náš veľký úspech.

Štítky: fanúšik mužov, 3d fanúšik, šatka na tvár, maska šatku, fanúšik žien, bandana mužov, návlek krku, šátek trubice, fanúšik lyžiarske, bandana buff.


  • Štýl: Móda
  • Vzor Typ: Pevné
  • Pohlavie: MUŽI
  • Materiál: Spandex
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Dĺžka Šatky: <60 cm
  • Šatky Typ: Šatku, Šál

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good