Elektrická gitara potenciometer KAPELA riadiaca JEDNOTKA/AKTÍVNE PARAMETRICKÝ EQ BCU

Elektrická gitara potenciometer KAPELA riadiaca JEDNOTKA/AKTÍVNE PARAMETRICKÝ EQ BCU

Elektrická gitara potenciometer KAPELA riadiaca JEDNOTKA/AKTÍVNE PARAMETRICKÝ EQ BCU

  • €17.96

    €21.38

BCU - Band riadiaca Jednotka

Jednoducho nainštalujte BCU na gitaru a objavte všestrannosť vášho gitara, Elektrická gitara, neţ má prirodzený rezonancie charakteristické pre každý model.

BCU je určený na doplnenie rezonancie a ak chcete zmeniť frekvenciu a získať spontánne, ktoré poskytujú kontrolovateľné, parametrický EQ, možnosť. BCU vám poskytne možnosť zažiť zvuk, ktorý sa spustí od jasný tón ročníka na mastné, mid-tón tuku-humbucking pickup. BCU líšia od konvenčných parametrický ekvalizér je regulácia frekvencie, ktorý generuje mechanické a umelé zvuk cez band-pass filter. BCU je špeciálne navrhnutý tak, aby simulovali prirodzené rezonancie charakter reálne vyzdvihnutie. Aplikácie : Elektrická Gitara a Elektrické Basgitary

BCU featuresKnob 0; vedie vaše vyzdvihnutie zvuk viac bohatý, mastné a teplé prostredníctvom zvyšovania zisku v mid-range a znížiť nízkych a vysokých frekvencií. Môžete mať humbucking zvuk z single-coil pickup.Gombík 5; vedie vaše vyzdvihnutie zvuk harmonických podporu. Radenie mid-high kapela mierne a znížiť zisk v low-mid kapela.Gombík 10; vedie vaše vyzdvihnutie zvuk viac jasný a výrazný tón rozširovať svoj zvuk gitár. Nízke a vysoké frekvencie budú posilnené počas polovice rozsahu je " V " tvare.Len malé množstvo súčasných mozgov (0.16 mA) vyžaduje to znamená, že vaša 9V batéria vydrží dlhé roky..Potiahnite gombík zmeniť na aktívny. BCU bude pracovať s pasívne, aktívne, vyzdvihnutie a basy guitarsBCU-NS : BCU bez push/pull prepínač.(viac než 4000 hodín v nepretržitom používaní. - workabl 1.Vitajte v našom obchode. Naše produkty sú konkurencieschopné ceny a vynikajúcej kvality. 2. Ak potrebujete naše výrobky vo veľkom množstve , môžete nás kontaktovať. Budeme vám zľavu. Poštovné A Návrat: 1.Poštovné sa do 1-7 pracovných dní pri platbe uspieť. (Okrem víkend a štátny sviatok) 2. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v komoditné ceny alebo náklady na prepravu. 3. Budeme dvakrát skontrolujte položky(položiek) pred dodaním a zárukou kvality a kvantity. a oni budú balené opatrne, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave. Kontakt A Spätná Väzba 1. Odporúčame zákazníkom, kontaktujte nás priamo, aj keď nemusíme odpovedať okamžite, pretože časový rozdiel. Všetky otázky budú odpovedali do 24 hodín v pracovné dni a budeme sa snažiť, čo najlepšie odpovedať do 72 hodín v dovolenku.

Štítky: potenciometer multi, potenciometer dual sústredné, b103 double, midi kontrolér gitaru akustickú, toner napájacia jednotka, basovú gitaru okruhu, pitch shifter, sleev, rock midi gitary radič, alfa potenciometer.


  • Číslo Modelu: BCU
  • Názov Značky: RAMENO
  • Druh: potenciometer

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good