Regulátor Nabíjania Dock Externú Batériu Pre PS5 Nabíjací Stojan Stanice Napájanie Regulátora Nabíjania Dokovacej Stanice

Regulátor Nabíjania Dock Externú Batériu Pre PS5 Nabíjací Stojan Stanice Napájanie Regulátora Nabíjania Dokovacej Stanice

Regulátor Nabíjania Dock Externú Batériu Pre PS5 Nabíjací Stojan Stanice Napájanie Regulátora Nabíjania Dokovacej Stanice

  • Kategória: Video Hry
  • Kód Výrobku : w7116
  • Dostupnosť : Skladom
  • €8.90

    €12.55

Funkcie:

1.Kapacita batérie tohto produktu je 1200mAh.

2. Maximálny nabíjací prúd je 560MA, a čas potrebný na úplné nabitie: približne 3 hodiny.

3. Keď sa nabíjanie taška je v pohotovostnom stave, zatvorte všetky výstupné porty a vstúpiť do režimu spánku. V tomto čase produkt vstúpi nízka spotreba energie na dosiahnutie účelu, na úsporu energie a ochranu životného prostredia.

4. V pohotovostnom stave nabíjania taška, úroveň nabitia batérie vstavanú batériu môžu byť detekované pomocou batérie detekcie tlačidlo. Batérie detekcie indikátor LED je zistené, od nízkej po vysokú, a indikátor stavu batérie sa automaticky vypne po 30 sekundách, alebo dlhým stlačením batérie detekcie tlačidlo vypnúť v 2 sekundy.

5. V hovorovej stav nabíjania taška, LED indikátor napájania bude kontrolovať od nízkej po vysokú, a potom zodpovedajúci hodnota výkonu je a vždy bude na uvedením prúdu nabíjacieho taška. Po nabíjanie taška je plne nabitá, štyri batérie indikátory bude ďalej, kým nie je odstránená externý adaptér na nabíjanie, taška bude ísť von.

6. Nabíjanie spôsob nabíjania taška je: prvý konštantný prúd, potom konštantný napätie nabíjania metóda.

7. Keď sa nabíjanie taška je plnenie rukoväť, aktuálny indikátor stavu batérie bude vždy byť, a počet LED svetlá, ktoré sú vždy o predstavuje zostávajúcu kapacitu batérie v hovorovej vrece, ktoré je vhodné, aby ste na kontrolu výkonu v hovorovej taška.

Popis:

1. Batérie funkcia detekcie je nastavené vnútri výrobku. Keď moc plnenie taška naďalej klesať, ako rukoväť je nabitá a je pod normálny výtok rozsah nabíjania taška, prvý batérie indikátor indikátor LED bliká rýchlo, aby oznamoval, že je nabíjanie a úplne bez energie, Keď čas, LED kontrolka zhasne, a potom výstupný port je uzavretá na ochranu batérie vo vnútri plnenie pack z viac-absolutórium škody.

2. Výstup ochrana proti skratu: Keď výstupný port je skratuje, výstupné napätie bude automaticky vypne. Ak chcete znova aktivovať, potrebujete dobiť plnenie taška na aktivovať.

Špecifikácie:

Názov: bezdrôtový ovládač s externú batériu pre PS5 radič

Model: TP5-0550

Farba: čierna a biela

Kapacita batérie: 1200mAh.

Nabíjací prúd: 560MA

Čas nabíjania: približne 3 hodiny

Vstupné parametre: 11-24V

Typ: Externá batéria

Package Zahrnuté:

1x Nabíjací Stojan Stanice

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: rukavice zimné ženy, banka napájania, hry a dym ps4, lifepo4, elektráreň, qcc1, vinsic, príslušenstvo na gamepad, nvidia shield stojan, prenosná solárna stanica.


  • Názov Značky: bside
  • Vstupné parametre: 11-24V
  • Druh: Externé batérie
  • Čas Nabíjania: O 3 hodiny
  • Kapacita batérie: 1200mAh.
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Nabíjacieho prúdu: 560MA
  • Kompatibilné Značka/Model: ŽIADNE
  • Model: TP5-0550
  • Číslo Modelu: PS5

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good