Tensioner \ Magnetické Klapky/Trvalý Magnet Brzdy Load Tester/Krútiaci Moment Radič

Tensioner \ Magnetické Klapky/Trvalý Magnet Brzdy Load Tester/Krútiaci Moment Radič

Tensioner \ Magnetické Klapky/Trvalý Magnet Brzdy Load Tester/Krútiaci Moment Radič

  • €18.91


modname=ckeditor

Trvalý magnet napätie radič, tiež známy ako magnetické klapky, je zariadenie, ktoré VYUŽÍVA magnetické pole ako médium na prenos konštantný krútiaci moment.Na tlmenie disk nie je v kontakte s magnetom a nie je klzné trenie, takže ich životnosť je dlhá a napätie ovládanie je veľmi stabilná.

Rotujúce časti sú vyrobené z ľahkých a odolných materiálov, a moment zotrvačnosti je veľmi malá.

Napätie výstupný gumové koleso je vyrobené z elastickej mäkkej gumy a nemá poškodenia závitu.

Kovové časti sú ošetrené proti korózii a majú dobrú odolnosť voči korózii.

Jednoduchá inštalácia štruktúra, ľahko nastaviť napätie veľkosti.

Kompaktný dizajn, kompaktné rozmery, môžu pracovať v rôznych stabilnú pozíciu.

Hlavné Funkcie:

1. Má stabilné moment, a nie je ovplyvnená odchýlku.

Krútiaci moment sa nezmení, keď ste v pokoji, alebo keď ste otáča.Tak moment je vždy konštantný od najnižšej až po najvyššiu ot. / MIN.Nie je ovplyvnený čas, teplota, rýchlosť, alebo iné systémové zmeny.

2. Nastaviť mierku na určenie napätia, dobrá opakovateľnosť.02 môžu byť priebežne v rozmedzí medzi maximálnej a minimálnej hodnoty, získať optimálne napätie na uspokojenie špeciálnych potrieb.

3. Spoľahlivý výkon, konštantné napätie sa môže poskytnúť pri odbočovaní, napätie môže byť udržiavaná pri zastavení, stabilnej kvality 03 kompozitné produkt a efektívnosti výroby.

4. Dlhá životnosť, bez opotrebovania, dlhá životnosť.Flexibilita a brzdenie môže byť dosiahnuté, a ochrana proti preťaženiu môže byť dosiahnuté.

5. Jednoduchá inštalácia štruktúra, kompaktný dizajn, pohodlné nastavenie výstupného momentu, nie je potreba elektronické ovládacie zariadenia, stabilná prevádzka v rôznych polohách

METÓDY /BODY ZA POZORNOSŤ

1. Nastavenie hodnoty rozsahu viac ako 3 na použitie. Ak je napätie v tomto čase je príliš vysoké, je lepšie zvoliť menšiu veľkosť klapky.

2. Ak sa použijú nižšie hodnoty rozsahu, 3, pulzácie sily môžu byť generované.Prosím odstrániť pulzácie, ako je popísané v bode 3 pod.

3. Uvoľnite uťahovanie skrutky a zase rozsahu do 10, pomaly otáčajte v rozsahu 0 pri otáčaní vretena, a potom ho otočte do požadovanej mierke. Utiahnite poistnú skrutku.

4. Ak napätie pulzácie dochádza počas používania, prosím, zopakujte vyššie uvedené kroky spôsob nastavenia 3, kým napätie je uspokojivá.

5. Klapky POUŽÍVA magnetit generovať médiá magnetické pole. Materiál je krehký.

V OBLASTI APLIKÁCIE

1: kovové materiály na vlákniny materiálov (smaltovaný drôt, vlasec, drôt, pás špiku kostí, atď.) navíjanie operácií alebo iných odvetviach potrebujú stálu, trvalé napätie kontroly príležitostiach.

2: motorové skúšobné zaťaženie drôtov a káblov výroba polygrafický priemysel papierenský priemysel obalový priemysel textilný priemysel optický kábel kožené priemyslu, kovové fólie pás spracovanie gumárenský priemysel vlákniny priemysel film, filmový priemysel ocele kábel, elektronika, zdravotnícky, letectvo, navíjanie, papier, výkres, auto trenie, laminovanie stroj, laminovanie stroj a iné priemyselné odvetvia.

3: je vhodný pre napätie ovládacieho kábla tvárniacich strojov, splietanie stroj, kreslenie stroj, navíjanie stroj, poťahovacie stroje, navíjanie stroj, rewinding stroj, optické vlákna pokrýva stroj, vlákien, textilných, tkanie, optickým káblom priadza pás záväzné stroj a iné stroje.

4: spinning stroj tensioner, deformácie stroj tensioner, winder tensioner, sklenené vlákna, napätia kontroly sa vzťahujú zaťaženie na stáčanie objektu.Konštantné napätie môže byť vytvorený na zabalené drôtu, a to nainštalovaním drôt príručka na výstupný hriadeľ.To môže byť použitý ako napätie radič v likvidácii stroj.

5: môže byť tiež použitý ako skúšobné zaťaženie motora, motor, prevodovku a iné zariadenia.

Štítky: šaty v, digitálny gauss meter, striedavé tester, formálne ženy, striedavý motor tester, rexroth, brzdy kvapalinové tester, gauss meter, vetracie klapky ventil, load tester.


  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
Shimova 51 2020-08-18

good product

Monkeyguan 2020-09-28

Vendor shipped quickly, It just arrived in 3 weeks. No harm, good packaging. It is exectly the same as indicated in drawings. Also comes with spare holding screw and shaft key.

Lysoform Lutsk 2020-10-13

Good product, fast shipment.

Olgam 0101 2021-02-01

Perfect, and fast shipping!!

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good