Mairuige Nové Mapy Sveta Rýchlosť Lockedge Veľké protišmyková Gumová Podložka pod Myš Nepremokavé Hra Mausepad Klávesnice Stôl Mat pre Dota LOL

Mairuige Nové Mapy Sveta Rýchlosť Lockedge Veľké protišmyková Gumová Podložka pod Myš Nepremokavé Hra Mausepad Klávesnice Stôl Mat pre Dota LOL

Mairuige Nové Mapy Sveta Rýchlosť Lockedge Veľké protišmyková Gumová Podložka pod Myš Nepremokavé Hra Mausepad Klávesnice Stôl Mat pre Dota LOL

  • €4.03

    €7.33

Anime Podložka pod Myš Gintama Obrázok Vytlačí Ploche Mat Zamknuté Hrana Hrúbky 2 mm/3 mm Veľké Podložka pod Myš 90x40/80x40cm Doprava Zadarmo

starostlivo pred nákupom

1. Podložka myši patrí do vysokej teploty tepelného prenosu a povrch je podložka pod myš je handričkou a má zrno. Takže prehľadnosti a jasnosti, podložku pod myš, nie sú také dobré, ako počítačovej grafiky. Pretože podložka pod myš je vytlačený na plátno, nie na sklo alebo svietiace objekty, obraz sa prenáša do tlačiarne, pretože farba metódy spracovania jednotlivých zariadení stroj je iný.

O veľkosti: veľkosti podložka pod myš je nameraný manuálne, takže tam bude chyba 1 1.5 cm, prosím, prečítajte si pozorne pred nákupom.Nekupujte ak si mysli, ďakujeme za pochopenie

2. Podložka myši je vytlačené po viac ako 200 stupňov vysokej teplote. Práve dostali gumené chuť bude o niečo väčšie, dajte ju na chladnom a vetranom mieste za pár dní bude mať chuť. 1.O veľkosti: veľkosti podložka pod myš je ručne merané, takže tam bude 1-1.5 cm chyba, prosím, prečítajte si pozorne pred nákupom. alebo kontaktujte naše zákaznícke služby. 2.O zápach: Pôvodne vyrobené, tam bude trochu cítiť v obale. Po rozbalení, prosím, dajte ju

na chladnom mieste, aby nedošlo k expozícii slnečnému žiareniu. Po jednom alebo dvoch dňoch, chuť je v podstate bez chuti.

3. O description :S anti-slip prírodného kaučuku základňu a dokonale hladký povrch, táto myš podložka je určená na pomoc a zvýšenie výkonnosti myši.To je ideálnou voľbou pre hry, práce alebo bežné denné používanie.

4. O Funkciách:

1).Rozšírená a Vhodná Veľkosť:Tento rozšírený podložka pod myš sa zmestí obe klávesnice a myši,a iné stôl položky.Poskytujú perfektný pohyb priestor pre hranie hier alebo do kancelárie.

2).Ultra-hladký Povrch Tkaniny:Optimalizované pre rýchle sťahovanie pri zachovaní vynikajúcej rýchlosti a kontroly počas hrania alebo v práci. Zabezpečuje najjednoduchší myšou, pohyby a najlepšie časy odozvy.

3).Protišmyková Gumová Base:pomocou myši a klávesnice, myši, podložky nie je list alebo presunúť.

4).Nepremokavé výkon:Nepremokavé výkon sa dá zabrániť, do určitej miery poškodenia výrobku spôsobené rozliali tekutinu.Pri úniku kvapaliny na to,čiastočná kvapalina sa posuňte nadol.Súčasne,podložka pod myš ľahko čistiť a prať v práčke.

5.O Farieb: Kvôli streľbe uhol, niektoré farebné rozdiely sú normálne.

Máme silné logistiky kanály.

Predvolené šablóny majú nákladné (Čína Príspevok Registrované Air Mail) a (Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus).

Pozemok čas príchodu do Spojených Štátov, ako príklad: Čína Príspevok registrované parcely 30-39 dni, aby sa dospelo.

Čína poštových zásielok zvyčajne 39-45 dni, aby sa dospelo.

ePacket 15-27 dni, aby sa dospelo.

Ak chcete získať rýchlejšie logistiky, môžete vybrať iné, ako sú: EMS, e-mail poklad, E Express, DHL, môžete sa tešiť (5% na 15%) a zliav, väčšiu rýchlosť logistika

Poznámka: Vzhľadom na novú politiku Ruska úplné meno, prosím, vyplňte celý názov prijímateľa a správny príjem telefón, adresu, než budete platiť účet.

Vracia:

1), vrátime vám ak ste vrátiť vec do 15 dní po tom, ako dostanete našich vecí. Vrátenie nezahŕňa náklady na dopravu a vrátenie prepravné náklady sú účtované kupujúcemu.

2) v Prípade, že položka je poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedný za takéto poškodené alebo straty a budeme ponúkať kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Spätná väzba:

1) Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je dosť dôležité pre nás.

2) Ak sa vám páči náš produkt a službu, ako sme to ocenili, budete hodnotiť nám 5 hviezdičiek pekné komentáre k podpore našich malých podnikov.

3) v prípade, Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, prosím vás, neváhajte nás kontaktovať, najprv nechajte nám negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Sľubujeme vám, aby ste sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém a poskytnúť vám naše najlepšie služieb zákazníkom.

4) Niekedy ide len o nedorozumenie, že budeme radi ak sa správne: )

Stačí jedno kliknutie na vašu objednávku, dostanete to, čo sa vám páči

Q1:Ako dlho trvá, než sa prispôsobiť RGB podložka pod myš?

A1:Vlastné trvá približne 2-3 dni.

Otázka 2:Ako dlho môžem poslať do našej krajiny?

A2:priemerná krajina potrebuje 15-37 dní. Vo vzdialených krajín ako je Afrika, Južná Amerika, Oceánia môže trvať dlhšie. Budeme používať rýchle a kvalitné prepravu, spôsob pomoci vám loď.

Q3:Akú veľkosť a rozlíšenie urobiť, budete musieť prispôsobiť svoj obraz?

A3:napríklad, budete musieť prispôsobiť 40X90CM podložka pod myš, potrebujem ťa poslať 41X91CM obrázok, fotografia by mala byť vyššia ako podložka pod myš 1 CM, tak, aby váš obrázok sa nesmú byť deformované, rozlíšenie si vyžaduje viac ako 1000 pixelov, samozrejme, väčšie Rozlíšenie bude tlač jasnejšie.

Q4:Bude obraz majú farbu rozdiel?

A4:Pretože zásady obrázok výstup, a preto na svetlo displej, podložku pod myš, určite sa bude horší ako pôvodný obrázok. Je to normálne. Ak nemôžete prijať ho úplne, prosím, nekupujte ho.

Drahí priatelia, som poctený, navštívte náš obchod. Ak sa vám páčia naše výrobky, ale má väčší podložka pod myš alebo použiť ju na koberec podložky, tácky, atď. prosím, obráťte sa priamo na nás. Naše podložka pod myš podporuje vlastné myši, podložky akejkoľvek veľkosti, prajem vám šťastný život.

Štítky: kda mousepad, umenie mousepad, stôl mat mužov, herné podložka pod myš, mousepad zelda, podložka pod myš anime muž, hentai myši, podložky, klávesnica pad, mausepad, offivial stôl mat.


  • popis 1: Podložka Myši,Herné Podložka Pod Myš
  • style2: non-slip
  • Číslo Modelu: anime
  • POVRCH: Handričku
  • Package: Áno
  • Produkty Stav: Skladom
  • Názov Značky: Mairuige
  • Voľba Veľkosti: Home / Office / Vonkajšie
  • Štýl: Anime Podložka Pod Myš
  • description 2: Podložka pod myš hráč,podložka pod Myš pre počítač
  • Veľkosť: Large
  • Materiál: Gumené

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good