Aibecy Povrch Dosky Nálepky Pad Ultra-Flexibilný Magnetické Stavať Vymeniteľné 235*235mm pre vzdať sa 3 3D Tlačiarne Hotbed Vyhrievané Posteľ

Aibecy Povrch Dosky Nálepky Pad Ultra-Flexibilný Magnetické Stavať Vymeniteľné 235*235mm pre vzdať sa 3 3D Tlačiarne Hotbed Vyhrievané Posteľ

Aibecy Povrch Dosky Nálepky Pad Ultra-Flexibilný Magnetické Stavať Vymeniteľné 235*235mm pre vzdať sa 3 3D Tlačiarne Hotbed Vyhrievané Posteľ

  • €11.81

    €15.33

Funkcie:

Upgrade Magnet Stavať Povrch Dosky, veľké 235*235mm/ 9.3 *9.3 v, vhodná pre vzdať sa-3 a iné FDM 3D tlačiarne vyhrievané miest.

Stavať povrchu prichádza s hornej magnetické stavať povrchových a spodných magnetické lepidlo base, ktorý sa ľahko používa.

Jednoducho nalepiť lepidlo na spodnej platni na teplo posteľ platformy bez okraja deformácii, a žiadne lepidlo je potrebné, vhodné na použitie.

Jednoduché odstránenie CHKO vihorlat a CHKO na báze materiálov z 3D tlač platformu, zabezpečenie dolnej časti hotový model jemná a bez deformácie, a nie je potrebné žiadne scrapper.

Premium materiál, super rovinnosti, rýchle a rovnomerné vykurovanie, práce na max. 70℃, a môže byť opakované použitie pre úsporu nákladov.

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Materiál: Plast + Magnetické

Položka Veľkosť: 25.5 * 24 * 0.1 cm/ 10.0 * 9.4 * 0.04 v

Položka Hmotnosť: 256g/ 9.0 oz

Veľkosť balenia: 29.5 * 29.5 * 0.5 cm/ 11.6 * 11.6 * 0.2 v

Package Hmotnosť: 280 g/ 9.9 oz

Zoznam Balíkov:

1 * Magnetický Nálepky

1.Originálne fotografie produktov sú poskytované pre starých zákazníkov.

2.Veľkoobchod/dropshipping obe podporované, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete viac väčšinu cenu alebo rýchlejšie prepravu.

3.Máme loď po celom svete Čína príspevok,HK post EMS,DHL, Fedex,a tak ďalej,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky.nie sme schopní kontrolovať čas dodania,pretože to je spracovaná v Tretej strany služby.

4.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,jednotlivo počas prázdnin.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Ak sa niečo robí ste spokojný / á alebo nahnevaný, kontaktujte nás prosím priamo pred odchodom spätnú Väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť problém, kým vám uspokojiť.

2. Ak ste sa uspokojiť s položku, prosím, pridajte si náš obchod k obľúbeným zoznam a nechať pozitívnu spätnú väzbu (5stars) podporiť nás! ?

3. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez akejkoľvek komunikácie so náš tím služby, veríme, že môžeme vyriešiť problém za vás dokonale v prostrediu !

Štítky: 3d, 3d tlačiarne nálepky, horúce konci mk8, flex, posteľ magnet, 3d cr10, 220 v teplej posteli, anet a8 stavať doska, 3d tlačiarne, 235 sklo.


  • Položka Druh: Teplo Papier
  • Názov Značky: aibecy
  • Číslo Modelu: Magnetické Stavať Povrch Dosky Nálepky

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good