Zawaland Vianočné Úst Spp Dospelých Santa Claus Tlač Maska Cartoon Elk Masku na Tvár Dieťa Nový Rok Ochranné Strany Maska s 2Filters

Zawaland Vianočné Úst Spp Dospelých Santa Claus Tlač Maska Cartoon Elk Masku na Tvár Dieťa Nový Rok Ochranné Strany Maska s 2Filters

Zawaland Vianočné Úst Spp Dospelých Santa Claus Tlač Maska Cartoon Elk Masku na Tvár Dieťa Nový Rok Ochranné Strany Maska s 2Filters

  • €2.85

    €5.01

{"verzia":"2.0.0","moduleList":[{"type":"html","html":{"obsah":"

Prosím, láskavo poznamenať,že uvedený výrobok sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu.

Dospelá Maska Proti Prachu Úst Maska PM2.5 Dospelých Masku na Tvár Funkcie: Pohlavie:unisex Vek:Dospelý Materiál:Polyester, Vzor, Typ:Tlač Popis: 1. Materiál: Polyesterová tkanina, mäkký, priedušný;umývateľný a opakovane použiteľné 2. Karikatúra tlače vzor, 3D dizajn, módne a roztomilý 3.2-ochranné vrstvy na filtrovanie, účinne blokuje škodlivé látky, čo umožňuje deťom, aby sa voľne dýchať 4. . Nastaviteľné visiace uši, znížiť ucho tlak, pohodlné na nosenie Package zahrnuté: 1x Maska x 2 Filtre Dospelých, Veľkosť:22.5x13.5cm

.Akceptujeme AliPay na Západ Únie, Moneybooker a TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

.Všetky produkuje mať na sklade. Môžete zaplatiť priamo. Prosím, kontaktujte nás do 24 hodín, ak máte akékoľvek problémy za úhradu. Zawaland je jedným z popredných dodávateľov v ženy módneho priemyslu. Známy pre jeho vintage-inšpirovaný módou, ako sú ženy sukne, ženy šaty, topy, príslušenstvo a pod., poskytuje vzrušujúce a zapojenie on-line nákupný zážitok pre každého v hľadaní vintage móda pre ženy.

, BunniesFairy sa teší viac ako 6 rokov poskytovať našim zákazníkom vysoko kvalitné a starostlivo vybrané a dobre-ceny, autentické dobové oblečenie a doplnky.

Po integrácii priemyselné reťaze Návrh, Výrobu, Kontrolu Kvality, Dodávateľského Reťazca a Zákaznícky Servis v roku 2015, BunniesFairy je schopný loď unikátne predmety z pôvodného dizajnéri zákazníkov po celom svete s rýchle dodanie.

Zawaland sa stará o svojich zákazníkov najviac a vždy sa usilovala o 100% spokojnosť zákazníka. Ak máte akékoľvek otázky, don ' /'t neváhajte a kontaktujte sa s nami. Vitajte nakupovanie v BunniesFairy! Vaša spokojnosť je náš veľký úspech.

"}}]}

Štítky: maska fúzy, maska klaun, masku na tvár víno, amoniak maska, dieťa jednorazové maska, maska shell, festool, maska turecko, maska tik klop, maska pubg.


  • Vzor Typ: Karikatúra
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Materiál: Spandex
  • Trieda ochrany: ŽIADNE
  • Bezpečnostný štandard: ŽIADNE
  • Pôvod: Čína (Pevninská Časť)
  • Pohlavie: ŽENY

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good