Veľký Zadok Plug Sexuálne Hračky, Nerez Hladký Ocele Análny Plug Chvost Krištáľové Šperky Tréner Pre Ženy Man Análny Vibrátor Dospelých Sex Shop

Veľký Zadok Plug Sexuálne Hračky, Nerez Hladký Ocele Análny Plug Chvost Krištáľové Šperky Tréner Pre Ženy Man Análny Vibrátor Dospelých Sex Shop

Veľký Zadok Plug Sexuálne Hračky, Nerez Hladký Ocele Análny Plug Chvost Krištáľové Šperky Tréner Pre Ženy Man Análny Vibrátor Dospelých Sex Shop

  • €7.33

    €9.04

Prosím Prihlásiť našom obchode!!

Budeme nepravidelne dávať nejaké Kupóny!! Pre našich fanúšikov, " support!! Výška kupónu je neisté!!(2$-10$ Žiadny limit) Pre Viac informácií, prosím, skontrolujte v "Pas" !!

Balenie obsahuje:

1 X Análny Plug

Popis Produktu

1.100% zbrusu nový,Kovového materiálu. 2.Farba: Žltá, Červená, Fialová, Transparentná, Zelená, Čierna 3.Veľkosť produktu: Veľké: L90*D40mm 4.Kryštál Diamantu Análny zástrčku. 5.Net hmotnosť: Veľké 145g 6.Diskrétny balík,výrobok balenie s čierne plastové vrece bez sexu slová,budeme chrániť vaše súkromie. 7.Vodotesný:100%nepremokavé 8.Balenie:Diskrétnom balení. 9.Jednoduché čistenie:Po použití,Teplou vodou a mydlom môžu byť použité na čistenie,s osobitným čistiaci a dezinfekčný prostriedok.

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. 2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

O Balík

V záujme ochrany vášho súkromia, garantujeme ak chcete odoslať svoje produkty v bezpečnom stave. Produkt bude zabalený s airbagom/žltá bublina plastové obálky, aby sa zabránilo poškodeniu počas prepravy.

O Záruke

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné.

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von. Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodné pre telo, (To je normálne že sa budete cítiť mierny zápach pri prvom otvoriť, pretože bol výrobok v obale mesiacov. Prosím, vyčistite ho a vysušiť prirodzene, vôňa zmizne čoskoro.)

O Zásielke

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej. Ak objednávku dosen nie recevie v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Čo ak spĺňajú produkt problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že communiocation je oveľa lepšie ako spor.

O Pracovnom Čase

Pretože časový rozdiel, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedať do jedného pracovného dňa. prosím, buďte trpezliví.

O Spätnú Väzbu

Vážime zákazníkov ako naši priatelia. Dúfame, že sa vám môže obchod od nás viac šťastia a menej starostí. vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, Prosím, nezabudnite na nás nechať 5-Hviezdičkový spätnú väzbu.

Ak sú tam nejaké iné problémy , Kliknite na Pomocníka:

https://helppage.www.fotoknihy-mcl.sk/buyercenter/index.htm#centerhttps://helppage.www.fotoknihy-mcl.sk/buyercenter/index.htm#cente

Štítky: moje sexuálne hračky, zadok plug, sex hračky, análny, bdsm hračky, análne dildo, vibrat, sex, erotické penis krúžok, análny plug.


  • Nemravný Obrázok: No
  • Názov Značky: SHAKI
  • Položka Druh: Análny Sex Hračky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: LS-JS-01-3
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
Juliarachenko27 2020-10-07

Weighty piece, big plastic crystal, well polished metal surface. Attached black pouch

Zaicevdl 2020-11-28

Oki

Tushminceva91 2021-02-04

It came quickly, less than a month. Packed in several layers-there are no scratches. On the parcel: toy. Compared to the size of M, the difference is tangible. Not for beginners. The second time they ordered the goods from the seller, everything is fine. Recommend.

Rsamarova 2021-01-12

The parcel came quickly. The crystal is unglued, the surface of the toy is perfectly smooth. The size was too big...

Valeeva 1969 2020-12-14

Before I could use it, the stone fell out. The stone was glued to normal heat glue But in general, the goods are satisfied

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good