Yieryi Prenosný Refraktometer Metanol Skla Na Bode Mrazu Nástroj -50 - 0 Stupeň Refraktometer

Yieryi Prenosný Refraktometer Metanol Skla Na Bode Mrazu Nástroj -50 - 0 Stupeň Refraktometer

Yieryi Prenosný Refraktometer Metanol Skla Na Bode Mrazu Nástroj -50 - 0 Stupeň Refraktometer

  • €11.15

    €11.73

Funkcie:

Metanol je na bode mrazu meter je presné optické nástroj na testovanie na bode mrazu metanolu. Základný princíp je určiť index lomu riešenia celkovou odraz kritický uhol metóda, a potom na kalibráciu bod tuhnutia kvapaliny. Pretože jeho spoľahlivý princíp, presnosť uspokojenie skutočných potrieb, ale tiež má svoje výhody malé rozmery, nízka hmotnosť, krásny tvar, jednoduché použitie, a tak ďalej, tak to je široko používaný v automobilovom priemysle a pod.

Špecifikácia:

Rozsah merania: -50~0 stupeň Hmotnosť :91g

Proces kvality a štruktúry:

1. Schválený s prísne normy kvality a bezpečnosti. 2. Heavy-duty hliníková konštrukcia, odolné a trvanlivé. 3. Vyrobené z najvyšších a najkvalitnejších hliníkových a gumy, aby bolo svetlo. 4. Pad je mäkké a pohodlné, protišmykové gumy, výrobok nie je ľahko deformovať. 5. Jednoduché zameranie a kalibráciu, jednoduché použitie.

Prevádzka:

1: Miesto niekoľko kvapiek tekutiny na hlavnej prism. 2 :Pokrytie prism,pozrite sa cez okulár proti svetlu. 3 :Nastavenie okulára jasné štátu. 4 :môžete prečítať výsledok hodnota na stupnici.

Balenie zoznam:

1 x Refraktometer 1 x Pipety 1 x skrutkovača 1 x Čistiaca handrička 1 x Návod na použitie Manuál v angličtine,ruskej,španielsky,nemecký,Japonský,kórejského 1 x kartón box/plastové okno/PU taška

FAQ

Otázka : Meranie úvahy

A : Prosím, kalibrovanie produktu pred meraním (prosím, postupujte podľa pokynov v návode). b. Na meranie alkoholu, používanie kvapaliny po destilácii na opatrenie; meranie obsahu cukru a koncentrácia Baume, môžete priamo merať kvapaliny.

Otázka : Zameranie a rozsah úpravy

Odpoveď:: Ak meradlo nie je viditeľné, otočiť black časť chvost refraktometer zamerať produktu. b. Ak je rozsah je naklonená, otočiť čierna časť v strede refraktometer mierne upraviť rozsahu do horizontálnej štátu. c. Ak sa stretnete s neriešiteľný problém, prosím kontaktujte nás.

Otázka : O poškodenie

Odpoveď : Po obdržaní zásielky, som zistil, že to bola poškodená. Prosím, zachovajte pokoj, nasnímajte fotografiu alebo video poškodeného výrobku, odoslať ju k nám, a potom vám pošleme nový tovar.

Viac Farieb K Dispozícii

YIERYI

YIERYI značka bola registrovaná v roku 2016. Hlavné produkty sú refraktometre, PH metre, tds, es perá, pôdy metrov, kuchynské váhy, a šperky váhy. S cieľom zabezpečiť správnosť údajov, dali sme do low-cost čip, vybraných vysoko-presné Taiwan dovezené a Južná Kórea dováža čipy, dizajn vybral prenosné pero-typ dizajn, ľahká, krásna, a ľahko sa prenáša. Všetky produkty budú testované, kalibrované a používané podľa seba, aby sa zabezpečilo, že kvalita je kvalifikovaný a potom povýšený. Chceme nech to zdravé značky zadajte každá rodina a každý kút sveta, a prejsť na sen "svet lásky, Čína urobila"!

Štítky: plier na sklo, domáce metanol vstrekovanie auta, cesto na cestoviny, priame amoniaku palivových článkov, alkohol refraktometer, ph, mlieko test, metanol, auto metanol, gemolog.


  • Brix Rozsah: -50C-0C.
  • Veľkosť: 210*100*50mm
  • Min. Div.: 5C
  • Číslo Modelu: THE01521C
  • Použitie: Koncentrácia
  • Brix Min. Div.: 5C
  • Hmotnosť: 240g
  • Presnosť Merania: 5C
  • Rozsah Merania: -50C-0C.
  • Názov Značky: yieryi

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good