Auto Nabíjačka, 12V24V Motocykel V čistej medi Smart Opravy Pulz Batérie Automatické Nabíjačky Batérií

Auto Nabíjačka, 12V24V Motocykel V čistej medi Smart Opravy Pulz Batérie Automatické Nabíjačky Batérií

Auto Nabíjačka, 12V24V Motocykel V čistej medi Smart Opravy Pulz Batérie Automatické Nabíjačky Batérií

  • Kategória: misc
  • Kód Výrobku : w129204
  • Dostupnosť : Skladom
  • €19.02

    €32.80

Poštovné zoznam: nabíjačka * 1 parametre Výrobku: Model: AJ-618C Napájací kábel dĺžka: 110 cm Príkon: 130W rozsah Napätia: 130V-250V Výstupný prúd: 12V-12A (Maximum) , 24V-10A (Maximálne) rozmer Výrobku: 180*145*70 mm Nabíjanie rozsah: Vhodné pre všetky typy batérií 12V, 24V, 6AH-200AH. (okrem železa lítiové batérie), napríklad: automobily, motocykle, suché batérie, vody, batérie, bezúdržbové, olovené batérie, atď. (Skutočné starosti vyplniť čas, určiť skutočnú kapacitu batérie) Tip: Na konci podrobný popis výrobku, s manuálom pre nabíjačku. Poznámka: batérie úniku vykurovacej potrebné vypnite napájanie, nie preťaženiu, automaticky zastaviť! Trilógie správne fungovanie prijaté nabíjačky

① Najprv skontrolujte, či napätie z nášho batérie. Napätie z 12V batérie by mala byť vyššia ako 11V.

Prevádzková metóda: nabíjačka je len pripojený na pozitívne a negatívne póly batérie. Nie je pripojené napájanie 220V. Teraz na displeji sa zobrazuje aktuálny napätie batérie.

Ak napätie batérie je zobrazené nižšie ako 11V. K dispozícii sú 2 situácie:

1. Batérie strata je veľmi vážne, spôsobené dlhodobým viac-absolutórium.

2. Jeden z batérie batéria je nefunkčné. (Existujú 6pcs 2V batérie 12V batérie). To si vyžaduje použitie opravy operácie.

② Po Druhé, spôsob prevádzky: nabíjačka nie je pripojený k batérii, len pripojený na napájanie 220V. Displej sa rozsvieti. Prepnutie na manuálne/repair tlačidlo, na displeji sa napätie je o 15V-16V; automatické/inteligentný displej napätie je o 14V-15V. Údaje budú rôzne podľa miestnej napájania! Malé medzery sú normálne!

③ Tretie, spôsob prevádzky: je pripojená nabíjačka na 220V napájania a batérie, a displej má aktuálne zobrazenie (ak je batéria úplne nabitá, môže sa priamo zobrazí v kľudovom stave, a ak je batéria nie je úplné, bude aktuálnu hodnotu, ktorá sa nerovná 0)

O opravu:

Oprava funkcie, jej prúd bude vyššia. Pretože naše batérie sú vážne poškodené, alebo použiť na príliš dlho, vnútorného odporu batérií bude pomerne veľký. Jeho napätie sa okolo 16V. Nabíjačky musí používať vysoké napätie 16V rozobrať kryštály v batérie (kryštály vyrobené z dôvodu sulfidation). Obnoviť túto batériu na určitú činnosť. Tak jeho hodnota napätia je pomerne vysoká. Ale čas opravy nemôže byť príliš dlhé. V rovnakom čase, keď sa oprava, niekto musí byť v blízkosti ak chcete skontrolovať stav nabíjania. Pretože napätie 16V, je vysokého napätia pre 12V batérie, ak je preplatku, nabíjanie trvá príliš dlho a batéria bude zničená. Zároveň oprava nie je úplne automatický stop funkcia.

O automatické opravy:

Automatickú opravu je lepšie pre batériu. Sme vybrať automatický režim, aby sa nabila batéria. To sa upraviť podľa stavu batérie, viac a viac energie ešte zostáva v batérii, tým menej a menej nabíjacieho prúdu. Napätie automatický režim je o 15V. Keď batéria je nabitá na viac a viac energie, jej napätie klesne asi na 14V alebo 13V. Potom nabíjačku napätie je v súlade s batériou vlastné napätie. Tento dizajn je zabezpečiť, že batéria nie je poškodené v dôsledku prebíjanie. Automatický režim je plný automatické zastavenie funkcie.

Používateľská Príručka

I. Zhrnutie

WL-series prepínanie napájania pulz rýchle nabíjačky sú navrhnuté a vyrobené našou spoločnosťou na základe jedného napätie sady batérií 12V, 24V, 36V, 48V, 60V, 62V, 72V a 84V.

Inteligentný počítač čipy sú prijaté na celý proces ovládanie pomocou vyspelých technológií pulse width modulation (PWM).Tento rad výrobkov funkciu malej veľkosti, bezpečnosť a flexibilita, vysoká miera konverzie, stabilný výstupný prúd, veľké navrhnutý objem, dlhodobé trvanie, atď.

Skratu ochrana, spätné spojenie ochrany, prehriatiu, ako aj ochrany nízkeho napätia je k dispozícii. Preto, konštantné napätie konštantný prúd môže byť transformovaná spoľahlivo od konštantného napätia do stavu plávajúce stav nabitia. Teda, moc odpadu a strata vody môže byť znížený počas nabíjania batérie prehriatie a bublajúce môžu byť odstránené. Ako výsledok, životnosť batérie sa predĺži výrazne!

II. Technické parametre

Model: WL-12-50 WL-24-30

Menovité vstupné napätie: AC150V-250V

Menovité pracovné frekvencia: 50-60HZ

Úplný konverzný kurz: 93%plusmn3%

Rozsah pracovných teplôt: -30℃ +35℃

III. Pracovné režimy

Konštantný prúd režim: keď napätie batérie je nižšia ako nabíjačku prednastavených napätie pracovný režim je konštantný prúd režime nabíjania, kde neustále nabíjacieho prúdu je poskytovaná nabíjačky na batérie. V tomto režime oboch batéria a nabíjačka sú pod dobrou ochranou.

Režime konštantného napätia: Prijatie šírka impulzu modulácie (PWM) môže mať presné ovládanie nabíjania prúd a výstupné napätie tak, že batériu, môže byť úplne nabitá, zatiaľ čo v rovnakom čase na celom nabitá.

Trickle režim: Keď napätie batérie klesá na predvolené hodnoty, nabíjací prúd sa postupne zníži na predvolené hodnoty, a nabíjačky pôjde do pramienok plávajúce režime nabíjania z oboch konštantný prúd režime alebo režime konštantného napätia. Dokonca ak sa nabíjanie je dokončené, batériu môžete ešte nastaviť plávajúce režime nabíjania.

IV. Viac práv

Prehriatiu: nabíjačka sa automaticky zavrie bez prúdový výstup pre ochranné účely, keď jeho teplota je nad 105℃, a keď teplota poklesne pod o 80℃ alebo napájanie sa vypne na 10 minút, proces nabíjania môže byť obnovené.

Štítky: nizn nabíjačku cea, nabíjačka motorke, batéria pulzná nabíjačka, nabíjačka telefónu, 12 v nabíjačka, nabíjačka batérií 15 volt 12 volt, foxsur, pulzná nabíjačka, 12v batérie, nabíjačku do auta, nabíjačky batérií, opravy.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: AJ-618C
  • Package: Áno
  • Rýchle nabíjanie: Áno
  • Displej: Áno
  • Druh: elektrické
  • Názov Značky: anjing
  • Použitie: Štandardná Batéria
  • Inteligentné Nabíjanie: Áno

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good