Pre Arlo Ultra, Smart Home Security Kamera Silikónový Kryt,, UV žiareniu, Odolné Odolný voči Poveternostným vplyvom Prípade Arlo Ultra 4K UHD Silikónové Kože

Pre Arlo Ultra, Smart Home Security Kamera Silikónový Kryt,, UV žiareniu, Odolné Odolný voči Poveternostným vplyvom Prípade Arlo Ultra 4K UHD Silikónové Kože

Pre Arlo Ultra, Smart Home Security Kamera Silikónový Kryt,, UV žiareniu, Odolné Odolný voči Poveternostným vplyvom Prípade Arlo Ultra 4K UHD Silikónové Kože

  • Kategória: Batérie
  • Kód Výrobku : w21375
  • Dostupnosť : Skladom
  • €2.92

    €3.79

Silikónové Obaly odolná voči vode a Uv-odolné Silikónové Ochranné puzdro pre Arlo Ultra 4K UHD Smart Bezdrôtové Kamery

Špecifikácie:

Kompatibilné s: Arlo Ultra 4K UHD

Materiál: silikón

Farba: čierna

Funkcie:

[Multi-protection]: silikón, koža je vyrobený z vysoko-kvalitného mäkkého materiálu, odolná voči vode a Uv-odolné. To je tiež shockproof, poškriabaniu doklad a nie je ľahké sa dostať špinavé, ktoré môžu poskytnúť lepšiu ochranu Arlo Ultra kamery. Je to dobrá voľba aj v interiéri a exteriéri.

[Jednoduchá inštalácia]: je navrhnutý s hladký a mäkký materiál, ktorý umožňuje pripojiť silikónové kože kamery sekúnd.

[Eco-priateľský a trvanlivé]: Ochranný kryt je vyrobený z mäkkého silikónového materiálu, ktorý je veľmi zdravé, ekologické a trvanlivé.

[Vyhovuje vašim Arlo Ultra]: Určená pre Arlo Ultra 4K UHD dobre, silikónové fotoaparát prípade dokonale ladí s telom bez pádu.

Ochranný kryt je určený na ochranu vášho fotoaparátu úplne bez ovplyvňujú zrozumiteľnosť objektív. Dokonca aj zadnej časti stroja je dobre chránený.

Balenie zoznam:

1/ 2/ 3/ 4 /5x Čierne silikónové kože

O dopravu

Normálne, budeme posielať položky do 2-3 pracovných dní po platba je dokončený. Ak to je deň, propagácia, pošleme nákladu do piatich dní. Zvyčajne po odoslaní trvá 2-3 pracovné dni pre express systém aktualizovať on-line.

Normálne, zdarma balík môže byť dodaný v 6 týždňov. Ak nechcete dostávať váš balík na čas, prosím, dajte nám vedieť, budeme sledovať balíka.

Vrátenie tovaru a záruka

1. 12 mesiacov záruka, uisťujeme vás kúpiť.

2. Ak položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní po prijatí to. Boli by sme radi, ak by ste nás kontaktujte namiesto otvorenia sporu.

3. Ak nie je škoda umelé do 12 mesiacov, ešte stále sa môžete vrátiť. Pošleme vám náhradné po prijatí chybný.

Komentáre

Vaša spokojnosť je naším konečným cieľom a komentáre môžu tlačiť nám ísť ďalej.

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a našich služieb, prosím, zanechajte nám 5 star spätnú väzbu.

Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosíme vás, aby ste ihneď nás kontaktujte a PRED odchodom nám neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojiť svoje obavy.

Pracovná doba

Pondelok-sobota: 9:00-18:30 PM

Upozornenie:

Okrem toho, pre vaše pohodlie, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili kedykoľvek.

Vitajte!

Štítky: ochrana bezpečnostné kamery, arlo pro, 12v batérie, box, cr2032 držiteľ, zgemma, arlo pro 2 kamery arlo, skladovanie batérií tester, batteri držiteľ, aa batteri držiteľ, 10x18650 batérie prípade.


  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: GREPRO
  • Druh: Batéria Úložný Box
  • Kompatibilné s: Arlo Ultra 4K UHD
  • Materiál: Silikónové
  • Číslo Modelu: Arlo Ultra 4K UHD
  • Package: Áno
  • farba: čierna
Icedrap973 2021-01-03

By fat

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good